Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/Fade%20banner.png

Skill BuilderS op Prenne-beurs Kortrijk

Op dinsdag 18 juni 2024 is Skill BuilderS aanwezig op de Prenne-beurs in Kortrijk, georganiseerd door Prebes. 
Prebes is de vereniging voor Preventie en Bescherming die medewerkers actief in preventie, welzijn, gezondheid en milieu helpt groeien in hun job.

Happy employees make happy customers: het is een waarheid als een koe.

Als medewerkers goed in hun vel zitten, met ‘goesting’ hun werk doen en bruisen van energie, dan plukt jouw organisatie daar mee de vruchten van.

Als je vitale en veerkrachtige medewerkers wil die energie hebben om nieuwe uitdagingen aan te gaan, dan kan je niet meer om wellbeing heen. Het is de sleutel tot werkgeluk, energie, engagement, veerkracht en duurzame inzetbaarheid bij je medewerkers in deze snel veranderende wereld. 

Een doordacht Care For Talent beleid bepaalt mee de toekomst van je organisatie.

Skill BuilderS inspireert je graag met haar visie op wellbeing en werkgeluk.

Bezoek ons op de Prenne-beurs in 
Xpo Kortrijk op 18 juni 2024

Er wacht je een leuke verrassing!

Wij kijken er alvast naar uit je te ontmoeten en van gedachten te wisselen.

0
Prebes

 

 

 

Prenne-beurs Kortrijk

President Kennedylaan 100
8500 Kortrijk

0
67-33

 

Skill BuilderS ook aanwezig op

0
67-33
midden

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

gele kanarie in de koolmijn

Wat leert de kanarie in de koolmijn ons over de aanpak van burn-out?

Inzicht

Als medewerkers met een burn-out anno 2024 de spreekwoordelijke kanarie in de koolmijn zijn, wat leert ons dat dan over onze aanpak van deze problematiek? De arbeiders in de koolmijnen namen vroeger altijd een kanarie mee naar hun werkpost. Deze kanarie was heel gevoelig aan giftige dampen of een gebrek aan zuurstof. Wanneer de kanarie van zijn stokje viel, wist iedereen meteen dat er dringend maatregelen nodig waren om te voorkomen dat er meer slachtoffers zouden vallen. Saskia Poelmans, psycholoog en burn-outcoach bij Skill BuilderS, vraagt zich af wat er zou gebeurd zijn als deze kanaries die snel van hun stokje gingen, getraind zouden hebben om weerbaarder te worden, het langer vol te houden? 

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor