Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner1_1.jpg

Subsidie 'innovatieve arbeidsorganisatie'

In 2022 worden voor de eerste keer pilootprojecten voor innovatieve arbeidsorganisatie geselecteerd voor subsidie. 

Op 23 maart 2021 stelde de NAR in zijn advies nr.2.207 aan de minister van Werk voor om een eerste cyclus van pilootprojecten inzake innovatieve arbeidsorganisatie op te starten.

In 2022 worden voor de eerste keer pilootprojecten voor innovatieve arbeidsorganisatie geselecteerd voor subsidie. Een aanvraag kan ingediend worden tussen 1 april en 31 mei 2022.

De subsidies zijn bestemd voor pilootprojecten voor innovatieve arbeidsorganisatie, een term die gebruikt wordt voor nieuwe manieren om het werk te organiseren, waarbij een synergie wordt gezocht tussen de kwaliteit van de organisatie en de kwaliteit van de arbeid. Dit houdt dus een win-win in voor de werkgever en zijn werknemers.

Men gaat op zoek naar projecten die rechtstreeks tot doel hebben om in de ondernemingen:

  • Een soepelere organisatie van de arbeid voor de werkgever mogelijk te maken, EN
  • De balans werk-privéleven en de werkbaarheid van de loopbaan voor de werknemer te verbeteren.

Dit, om de werkgelegenheid en de concurrentiekracht van de ondernemingen en het welzijn van de werknemers te bevorderen.

Zowel ondernemingen als sectoren kunnen in het kader van dit pilootproject een subsidie aanvragen.

De projecten hebben een looptijd van maximaal 18 maanden.

Het forfaitaire bedrag van de subsidie bedraagt € 15.000 per project. Voor projecten die ingediend worden door een paritair (sub)comité bedraag het maximumbedrag van de subsidie € 45.000.

Meer informatie over de subsidie inzake innovatie arbeidsorganisatie, kan u eveneens terugvinden op de website van de NAR.

We verwijzen eveneens ook graag naar advies nr. 2.170 van NAR waarin de krijtlijnen voor het indienen van een dossier verder worden toegelicht.

0

Vragen over subsidies voor meer welzijn?

Contacteer Neleke De Poorter voor een verkennend gesprek. We denken graag al mee over uw uitdaging en helpen u inschatten of uw welzijnstraject in aanmerking komt voor subsidies.

Ontdek onze visie op Care for Talent

Maak kennis met ons Care for Talent team

Waarom wij als uw partner voor meer werkgeluk

0

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Zelfzorg ... ook dat is levenslang leren

Zelfzorg ... ook dat is levenslang leren

Inzicht

Yoga, meditatie, start-to-run, een gezond voedingspatroon, op tijd gaan slapen… Het lijstje aan goede voornemens van onze coach Kimberly Maenhoudt lijkt wel eindeloos. Ze zocht in het verleden naar activiteiten om haar stress onder controle te houden, meer balans te ervaren, meer energie te voelen. Was het zo moeilijk? Of miste ze iets belangrijks om tot resultaat te komen? Lees en ontdek haar weg naar zelfzorg en een gezonde balans.

Deconnecteren natuur

De-connectie

Inzicht

Ben jij vastgekluisterd aan je smartphone? Ook 's avonds wanneer je je voorneemt om even te de-connecteren en bij te tanken voor de volgende dag? Het is tegenwoordig geen evidentie om even offline te gaan in dit, steeds veranderende, digitale tijdperk. Lees en ontdek hoe ook onze coach Sanne Branders af en toe worstelt met het tijdig uitzetten van haar smartphone.  

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor