1. Concrete oplossingen
Als HR-manager, people manager, happiness officer, wellbeing manager, zaakvoerder of preventieadviseur ben je vertrouwd met het wettelijk kader en het ideaal van welzijn op het werk. Je wil oplossingen om dat waar te maken voor je bedrijf.
Skill BuilderS gaat verder dan advies: we maken medewerkers bewust, ontwikkelen talenten en geven hen praktische tools. We maken ons vertrouwd met je organisatie, spreken de taal van je mensen en gaan positief met hen aan de slag. Onze oplossingen zijn doorleefd omdat we zelf ook actief inzetten op het welzijn van onze medewerkers.
2. Een partner die meedenkt
Je wil een partner die luistert, zich inleeft in jouw uitdagingen, de impact daarvan begrijpt en proactief mee naar oplossingen zoekt.
Skill BuilderS gaat verder dan een puur rationele benadering: wij luisteren echt naar jou. Die empathie en eerlijkheid nemen we mee in onze oplossingen, waardoor die sneller herkend en aanvaard worden. Het doel? Een win-win voor organisatie en medewerker door de resultaat- en mensgerichte aanpak.
3. Vlotte samenwerking
Eens jij de knoop hebt doorgehakt, wil je snel een antwoord op je vragen en een partner die vlot oplossingen biedt.
Skill BuilderS werkt uiterst klantgedreven: we zijn vlot bereikbaar, schakelen snel en gaan graag de extra mile op vlak van tijd, ruimte en creativiteit. We doen ons werk uit passie en dat merk je meteen!

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Zorg voor jezelf. Verlaat je comfortzone
Je comfortzone verlaten ... leidt dit effectief tot betere resultaten en meer welbevinden op persoonlijk en professioneel vlak? Is het echt een lastige opgave? Wat heb je hiervoor nodig? Hoe pak je dit aan? Jolien Meukens, coach en klinisch positief psycholoog, deelt met ons haar kijk en persoonlijke ervaring.

To burn on or to burn out? That is not the (right) question
Deze maand verschijnt er een boek over een nieuw ‘fenomeen’ zijnde de ‘burn-on’. Wat houdt dit fenomeen precies in? Is het vernieuwend of toch eerder oude wijn in nieuwe vaten? En kunnen we wat met deze nieuwe term? Is het een meerwaarde voor de praktijk? Ik ga er graag wat dieper op in.

Hoe (on)gezond is stress?
“Hey! Hoe gaat het met jou?”
“Druk druk hé en met jou?”
Het zou zomaar een korte conversatie kunnen zijn die jij vanmorgen had met je collega. Druk druk lijkt het nieuwe ‘goed goed’ of ‘cava’. Maar is “druk druk” ook “goed goed”? Zoals een campagne van de overheid eerder al in vraag stelde. Hoe gezond is stress eigenlijk?
Wel, daar is niet zo’n eenduidig antwoord op te geven.