Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner10.jpg

Waarom wij?

Welzijn is één van de sleutels voor uw toekomst. Ga dus niet over één nacht ijs bij de keuze van een partner. Dit zijn 3 redenen waarom klanten ons enthousiast (blijven) inschakelen.

1. Concrete oplossingen

Als HR-manager, people manager, happiness officer, wellbeing manager, zaakvoerder of preventieadviseur ben je vertrouwd met het wettelijk kader en het ideaal van welzijn op het werk. Je wil oplossingen om dat waar te maken voor uw bedrijf.

SBS Skill BuilderS gaat verder dan advies: we maken medewerkers bewust, ontwikkelen talenten en geven hen praktische tools. We maken ons vertrouwd met uw organisatie, spreken de taal van uw mensen en gaan positief met hen aan de slag. Onze oplossingen zijn doorleefd omdat we zelf ook actief inzetten op het welzijn van onze medewerkers.

2. Een partner die meedenkt

U wil een partner die luistert, zich inleeft in uw uitdagingen, de impact daarvan begrijpt en proactief mee naar oplossingen zoekt.

SBS Skill BuilderS gaat verder dan een puur rationele benadering: bij ons wordt u gehoord. Die empathie en eerlijkheid nemen we mee in onze oplossingen, waardoor die sneller herkend en aanvaard worden. Het doel? Een win-win voor organisatie en medewerker door de resultaat- en mensgerichte aanpak.

3. Vlotte samenwerking

Eens u de knoop heeft doorgehakt, wil u snel een antwoord op uw vragen en een partner die vlot oplossingen biedt.

SBS Skill BuilderS werkt uiterst klantgedreven: we zijn vlot bereikbaar, schakelen snel en gaan graag de extra mile op vlak van tijd, ruimte en creativiteit. We doen ons werk uit passie en dat zal u merken!

logo ESF

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor