Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner10.jpg
Oplossing

Wellbeing en Werkgeluk

Absenteïsme, stress, vitaliteit, flexibel werken, een mix van generaties enz.: met advies en acties op maat van uw bedrijf zet u concrete stappen naar een welzijnscultuur die zowel mens- als resultaatgericht is.

Klinken één of meer van deze uitdagingen herkenbaar?

  • Hoe pakt u langdurige afwezigheden van medewerkers aan?
  • Hoe reduceert u stressfactoren en leert u uw mensen ermee omgaan?
  • Hoe geeft u flexibel werken vorm en hoever wil u daarin gaan?
  • Hoe draagt u bij tot een gezonde work-life balance voor uw medewerkers?
  • Hoe houdt u het werk voor oudere collega’s zinvol en werkbaar?

Mist u expertise in deze domeinen en wil u snel vooruitgang boeken? Reken op ons.

Welzijn: waaier van topics

Na een analyse van uw uitdagingen en toekomstbeeld stellen we een programma op maat voor waarbij we putten uit workshops, 'boost'-sessies, wake-up calls alsook individuele ondersteuning van medewerkers. 

Stappen naar een welzijnscultuur

 Bij elk maattraject hanteren we een dubbele focus:

  •  Uw leidinggevenden krijgen inzichten en skills om het werkgeluk binnen uw bedrijf te versterken en gepast te reageren als dat in het gedrang komt.
  • Uw medewerkers krijgen inzichten en skills om hun valkuilen te (h)erkennen, er realistisch mee te leren omgaan en zo hun eigen welzijn te versterken.

Zo begeleiden we u naar een welzijnscultuur waarbij de zorg voor uw medewerkers blijvend deel uitmaakt van het DNA van de organisatie.

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Recruitment

Rekrutering? Een zaak van de medewerkers zelf

Nieuws

Vérder met ieders talent. Daar staan we voor bij Skill BuilderS. Want wie vandaag zijn talenten ontdekt, ontwikkelt en inzet, is beter gewapend voor de toekomst. Van een eenvrouwbedrijf dat HR advies gaf in 1986 ontpopte Skill BuilderS zich tot een HR partner met meer dan 300 medewerkers, die jaarlijks meer dan 15.000 men­sen in of naar een job coachen. Maar hoe zetten we in op rekrute­ring en duurzame talentontwikkeling van onze eigen medewerkers? Lesley Arens van het HR-vaktijdschrift #ZigZagHR vroeg onze Human Capital Manager, Ruth Van Impe, naar haar inzichten.

Ruth Van Impe, HR Manager bij Skill BuilderS geeft haar kijk op boemerang-rekrutering

Waarom (g)een ex-medewerker aanwerven?

Inzicht

Boemerang-rekrutering of het aanwerven van ex-medewerkers kan deel uitmaken van een rekruteringsstrategie en die begint al bij de offboarding. Maar waarom zou je inzetten op het gericht aantrekken van medewerkers die ooit het bedrijf (al dan niet vrijwillig) verlaten hebben? Lesley Arens van het HR-vaktijdschrift #ZigZagHR vroeg onze collega Ruth Van Impe naar haar visie. Ruth is HR Manager bij Skill BuilderS en zelf een mooi voorbeeld van een succesvolle boemerang-rekrutering.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor