We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner1_1.jpg

Skill BuilderS, partner van Talance

Loopbaanbegeleiding geeft mensen zelfinzicht en helpt hen groeien, als mens en als werknemer. Organisaties die inzetten op een actief loopbaanbeleid blijven zichzelf heruitvinden en bouwen een duurzame voorsprong uit.

Als partner van Talance helpt Skill BuilderS bedrijven uit 4 verschillende sectoren - WOODWIZE, COBOT, EDU+ en IVOC - hun loopbaanbeleid verder te ontwikkelen.

Behoort jouw organisatie tot één van deze sectoren? Dan kan je ook investeren in loopbaanbeleid via het dienstenpakket van TALANCE. Dit pakket wordt dankzij de steun van ESF gratis aangeboden tot einde 2022. 

Skill BuilderS helpt jou de talenten die je reeds aan boord hebt, ook aan boord te houden! Vanuit ieders talent … helpen we jouw medewerker zijn of haar werk-plek-geluk te versterken en verder uit te bouwen zodat hij of zij zich goed voelt en erkenning krijgt voor de toegevoegde waarde van zijn of haar werk.

0

Vragen? Wens je meer info?

Wil je meer weten rond loopbaanbeleid? Of heb je interesse in het servicepakket van TALANCE? Aarzel niet en contacteer Ellen Roels via loopbaanbegeleiding@skillbuilders.be of bel 0800/616 71

0
Skill BuilderS, partner van Talance

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

"Mijn droom? Euh... Ik zie wel wat er op mijn pad komt"

Inzicht
Inzicht

"Mijn droom? Euh... Ik zie wel wat er op mijn pad komt"

Weet jij waar je naartoe werkt in je leven? En in je professionele carrière? Zonder doel geen motivatie en zonder motivatie geen doel. Ofwel: 'wees geen marionettenmopje van het leven'. Aan het woord is Ellen Tackx, Coach bij Skill BuilderS. Zij getuigt over haar traject waarbij ze, niet zonder slag of stoot, de droom bereikte die ze wilde realiseren.

Hoe zit het met je nieuwsgierigheid?

Inzicht
Wink

Hoe zit het met je nieuwsgierigheid?

Ik heb geen speciaal talent, ik ben slechts nieuwsgierig. Dat horen onze loopbaancoaches wel eens vaker. Een van de basishoudingen die je nodig hebt om jouw leven een richting te geven is ‘nieuwsgierigheid’. Levenslang leren dus. Aan het woord: Ellen Tackx, coach bij Skill BuilderS. 
 

55+'ers aanwerven: doen of niet?

Inzicht
Old man

55+'ers aanwerven: doen of niet?

Hoe belangrijk is de leeftijd van een persoon bij een aanwerving? En is dat überhaupt iets dat meespeelt? Michèle Titeca, Career Counselor bij Skill BuilderS, ziet dat bedrijven vaak bang zijn om 55+'ers aan te nemen. Maar is die angst terecht? "De nadelen om jongeren aan te werven zijn net de voordelen om oudere werknemers aan te werven en omgekeerd."

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor