Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner5.jpg

Wij helpen je graag

Ons outplacementteam bestaat uit 58 professionele coaches, waaronder 23 psychologen, therapeuten. Ze worden ondersteund door 14 Joblink Advisers.

Een vaste coach…

Onze coaches zijn mature professionals, specialisten in hun vak. Naast hun jarenlange ervaring hebben ze zich gespecialiseerd in één of meer domeinen. We werken uitsluitend met vaste coaches of partnercoaches die enkel samenwerken met Skill BuilderS.

Onze coaches zijn grondig opgeleid en kennen de arbeidsmarkt door en door. Ze nemen regelmatig deel aan arbeidsmarkrt- en tewerkstellingsinitiatieven om op de hoogte te blijven van wat reilt en zeilt in hun werkregio. Tijdens de maandelijkse intervisiemomenten worden cases en best practices uitgewisseld. Specifieke en regelmatige coach-opleidingen maken het pakket volledig. 

Via onze Coaching Academy krijgen onze coaches de opportuniteit hun expertise hoog te houden.

…ondersteuning door een Joblink Adviser

Zodra jouw medewerker het outplacementtraject opstart, kan hij/zij rekenen op een dubbele support:

  1. De personal coach, vertrouwenspersoon en begeleider, is de eerste contactpersoon en staat in voor een optimale invulling van het outplacementtraject.
  2. De Joblink Adviser is stand-by en rechtstreeks bereikbaar voor extra inplanning van afspraken en alle praktische info en hulp. 

Ontdek onze visie op Outplacement

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor