Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner4.jpg

Ons talent development team

Bij SBS Skill BuilderS staat een team van klantgedreven, gecertificeerde experten met praktijkervaring klaar voor uw leertrajecten. Even voorstellen?

Het team:

  • strategische experten die naar de kern van uw uitdaging gaan
  • polyvalente trainers met ervaring in uiteenlopende sectoren, die trainen in Nederlands, Frans of Engels
  • technische specialisten die ons talentenplatform Skillcity ondersteunen
  • teamleden die instaan voor administratie, facturatie e.d.

Wat hen uniek maakt?

  • Uitgebreide certificatie | Onze teamleden zijn gecertificeerd in MBTI, Disc, Insites, Sosie, Lencioni enz. Ze bouwen dus verder op de methodieken die u gebruikt.
  • Strategisch onderbouwd | Onze experten gaan naar de kern van uw uitdaging en leggen onderliggende oorzaken bloot. Nadien coördineren ze met de trainers. 
  • Relevante ervaring | Veel trainers hebben praktijkervaring en spreken de taal van uw mensen. Dat bevordert de herkenbaarheid en geloofwaardigheid van leertrajecten.
  • Langetermijnpartnership | Uw behoeften in kaart brengen? Dat is onze investering. Geen uurtje-factuurtje dus: we mikken op een langetermijnpartnership.
  • Snelle opvolging | Ons back-office team maakt gebruik van performante tools. Het doel? Sneller een oplossing op maat, met een optimale klantenervaring.

 

Onze visie op Talent Development

 

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Comfortabel met je talenten

Inzicht
Comfortabel met je talenten. Les het inzicht van onze expert coach Anouk Smets

Comfortabel met je talenten

Praat jij makkelijk over je talenten? Kan je ze snel benoemen? Sta jij af en toe wel eens stil om te ontdekken wat je talenten exact zijn? Tja,... jezelf talenten toewijzen, dat is niet gemakkelijk. Maar hoe komt dat toch? Waarom vinden we het evidenter om anderen een pluim te geven, maar staan we met onze mond vol tanden wanneer we onze eigen talenten moeten opsommen? Wil jij ook graag je talenten kennen en je er ook bij op je gemak voelen? Lees dan zeker de drie aandachtspunten van onze expert loopbaancoach Anouk Smets.

De 7 V's van je innerlijk kompas

Inzicht
De 7 V's van je innerlijke kompas, ook in crisissituaties

De 7 V's van je innerlijk kompas

Crisissituaties brengen heel wat emoties met zich mee. En die emoties zijn soms zelfs zo heftig dat ze ons compleet overspoelen of bevriezen. Hoe kan je er nu voor zorgen dat je niet voorbijgaat aan die emoties maar tegelijkertijd ook wel je pad blijft volgen en groeit? Geïnspireerd op de adviezen van Dr. Jim Taylor geeft onze expert loopbaancoach Anouk Smets enkele handvaten om in tijden van crisis je innerlijk kompas terug te vinden en meester te blijven over de weg die je wil bewandelen. 

Wat zijn de skills van de toekomst voor de HR Business Advisor?

Inzicht
HR Skills van de toekomst?

Wat zijn de skills van de toekomst voor de HR Business Advisor?

De HR business partner of advisor kruipt alsmaar meer in de rol van een consultatieve business partner. Was HR vroeger de vertrouwenspersoon om alle HR-gerelateerde topics even op te lossen, dan wordt zij vandaag meer een interessante challenger. Steven Van Mol, Managing Partner en Leadership expert bij Skill BuilderS, geeft in de mei-editie van het #ZigZagHR-tijdschrift zijn kijk op de HR Skills van de toekomst.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor