Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner4.jpg

Onze visie

Talent development vanuit stakeholderperspectief

Bijdragen aan een duurzame leercultuur als win-win voor bedrijf, medewerkers, klanten, aandeelhouders en maatschappij: daar gaan we voor. Ook bij u.

Talenten: waardevol voor mens en bedrijf

Iedereen heeft talenten en elk talent is de moeite waard:

  • De medewerker is verantwoordelijk voor (de ontplooiing van) zijn/haar talenten, dat kan niemand in zijn/haar plaats. Daarom zetten we bewust in op ervaring en oefening tijdens uw leertraject en laten we niet toe dat mensen trainingen passief ‘consumeren’. Zo leren uw medewerkers vissen i.p.v. hen een vis te geven…
  • Succesvolle bedrijven werken synchroon aan het ontwikkelen van functiegebonden competenties en metacompetenties. Ze bouwen aan een leercultuur die mensen toelaat om te falen en bij te leren, want dat maakt medewerkers – en daardoor de organisatie – wendbaar en weerbaar.

Naar een win-win voor alle stakeholders

Die leercultuur, daar willen we bij SBS Skill BuilderS mee onze schouders onder zetten. Het is ons dus niet te doen om de verkoop van coaching x of training y. De reden? Een leercultuur is in het voordeel van uw bedrijf, medewerkers, klanten en aandeelhouders

 

Maak kennis met ons team

Dit maakt ons uniek

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor