Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner4.jpg

Onze visie

Talent development vanuit stakeholderperspectief

Bijdragen aan een duurzame leercultuur als win-win voor bedrijf, medewerkers, klanten, aandeelhouders en maatschappij: daar gaan we voor. Ook bij u.

Talenten: waardevol voor mens en bedrijf

Iedereen heeft talenten en elk talent is de moeite waard:

  • De medewerker is verantwoordelijk voor (de ontplooiing van) zijn/haar talenten, dat kan niemand in zijn/haar plaats. Daarom zetten we bewust in op ervaring en oefening tijdens uw leertraject en laten we niet toe dat mensen trainingen passief ‘consumeren’. Zo leren uw medewerkers vissen i.p.v. hen een vis te geven…
  • Succesvolle bedrijven werken synchroon aan het ontwikkelen van functiegebonden competenties en metacompetenties. Ze bouwen aan een leercultuur die mensen toelaat om te falen en bij te leren, want dat maakt medewerkers – en daardoor de organisatie – wendbaar en weerbaar.

Naar een win-win voor alle stakeholders

Die leercultuur, daar willen we bij SBS Skill BuilderS mee onze schouders onder zetten. Het is ons dus niet te doen om de verkoop van coaching x of training y. De reden? Een leercultuur is in het voordeel van uw bedrijf, medewerkers, klanten en aandeelhouders

 

Maak kennis met ons team

Dit maakt ons uniek

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Meteen de juiste aanwerving

Tip
Assessment

Meteen de juiste aanwerving

Wat kost een verkeerde aanwerving je organisatie? Of hoe kan je een slechte aanwerving vermijden? Het vinden van de juiste kandidaat voor een openstaande functie is niet altijd evident. Je hebt als HR manager enerzijds de kost en tijd die je stopt in je zoektocht, anderzijds heb je na de aanwerving ook de kost van opleiding, begeleiding en inwerking vooraleer de kandidaat up and running is. Als bedrijf heb je er dus alle belang bij om meteen de juiste persoon aan te werven. Sta jij als HR Manager voldoende stil bij de gevolgen van een verkeerde aanwerving? Björn Delombaerde, Assessment & Development Manager, licht een tipje van de sluier.

Het oplichterssyndroom

Inzicht
Laura Rasenberg, Assessment & Development consultant, bij Skill BuilderS, zoomt in op het oplichterssyndroom

Het oplichterssyndroom

'Imposter Syndrome' of de angst om door de mand te vallen. Overvalt het jou soms ook?  Laura Rasenberg, Assessment & Development consultant bij Skill BuilderS, stelt zich af en toe de vraag: 'Doe ik werkelijk alsof ik weet waarover ik spreek, of weet ik dat effectief wel?' Of is het een kwestie van geluk, timing, anderen misleiden? Ontdek haar authentieke en persoonlijke beleving van het oplichterssyndroom.

Elk nadeel heb zijn voordeel

Inzicht
CF

Elk nadeel heb zijn voordeel

We worden elke dag geconfronteerd met de trieste realiteit van de gezondheidscrisis die we allemaal beleven. We horen overal spreken over het 'nieuwe normaal’, terwijl we met nostalgie verlangen naar een tijd waarin corona slechts een biermerk was. Laura Rasenberg, Assessment & Development Consultant en arbeidspsycholoog bij Skill BuilderS, is overtuigd dat de ‘nieuwe’ omstandigheden ons ook waardevolle inzichten opgeleverd hebben. 

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor