Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner4.jpg
Oplossing

Skillcity

Zoekt u een manier om blended learning in te zetten zonder de chaos van het internet of dure leerplatformen? Skillcity biedt de oplossing.

Obstakels bij talentontwikkeling

In een wereld waarin soft skills steeds belangrijker worden, wil u medewerkers ondersteunen in de ontwikkeling van hun talenten. Al snel duiken daarbij obstakels op:

 • Van e-books tot YouTube: er is een massa materiaal, welk is geschikt voor u?
 • Problemen met auteursrechten als mensen materiaal downloaden/verspreiden.
 • Weinig of geen kwaliteitscontrole: hoe scheidt u het kaf van het koren?
 • Gebrekkige consistentie: hoe stemt u een leertraject af op uw strategie?
 • Geen tracking: hoe volgt u op welke skills een medewerker heeft verworven?

De bottom line? Veel bedrijven zoeken naar een manier om blended learning optimaal in te zetten zonder te moeten investeren in dure custom made systemen.

Toegankelijke blended learning

Skillcity van SBS Skill BuilderS – ontwikkeld in partnership met CrossKnowledge en gebaseerd op de Learning Management Suite van CrossKnowledge – maakt blended learning van soft skills toegankelijk voor meer bedrijven. De voordelen:

 • De leerbibliotheek met 13.000 leerobjecten waaronder cursussen, video’s, … in 3 talen (Nederlands, Frans, Engels) laat u toe om een leertraject op maat van uw context en organisatie op te stellen. 
 • Uw medewerkers leren waar, wanneer en hoe ze dat willen: Skillcity is toegankelijk op elke PC, Mac, tablet en/of smartphone met een internetverbinding.
 • Up-to-date kwaliteit: experts zoals Patrick Lencioni of Robert Dilts leveren het leermateriaal aan. Materiaal wordt voortdurend geüpdatet.
 • Doordat Skillcity heel intuïtief werd opgebouwd, leent het zich perfect om in co-creatie nieuwe leerobjecten op uw maat te ontwikkelen.

Op maat van uw uitdaging

Er zijn diverse formules om gebruik te maken van Skillcity, afhankelijk van de behoeften van uw organisatie:

 1. U krijgt toegang tot (een deel van) de bibliotheek en stellen zelf trajecten op.
 2. We zetten Skillcity in binnen één van onze talenttrajecten op maat.
 3. U krijgt op maat ontwikkeld leermateriaal, waarbij we enkel het platform gebruiken

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

How to increase engagement in a blended learning environment?

Inzicht
Ontdek boeiende inzichten ove rhoe je leerengagement kan stimuleren, met impact, met duurzame resultaten ... ?
29.11.2019

How to increase engagement in a blended learning environment?

Als organisatie streef je naar een omgeving waar talentontwikkeling en levenslang leren een belangrijke pijler vormen van de cultuur.
Maar hoe creëer je opleidingen die het leerengagement stimuleren, impact creëren en resultaten opleveren? Hoe verleid je je medewerkers tot actief leren?

Skill BuilderS present op VOV-beurs

Nieuws
Skill Builders present op VOV-beurs op 28 november 2019 in Mechelen. Ontdek een blended learning experience en onze Talent Academy.
20.11.2019

Skill BuilderS present op VOV-beurs

Blended learning … een term die almaar vaker opduikt. Maar wordt het binnen uw organisatie ook toegepast? En wat is de impact op het engagement van uw medewerkers?

Laat je inspireren door de mogelijkheden van digitale en ‘blended’ leertrajecten op onze VOV-beursstand op 28 november en ontdek de 'future proof' opleidingen in onze Talent Academy. 

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

Qfor
Certo
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
VDAB
Loopbaancheques