Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner-blauw_jongetje_ipad.png
Oplossing

Skillcity

Zoekt u een manier om blended learning in te zetten zonder de chaos van het internet of dure leerplatformen? Skillcity biedt de oplossing.

Obstakels bij talentontwikkeling

In een wereld waarin soft skills steeds belangrijker worden, wil u medewerkers ondersteunen in de ontwikkeling van hun talenten. Al snel duiken daarbij obstakels op:

 • Van e-books tot YouTube: er is een massa materiaal, welk is geschikt voor u?
 • Problemen met auteursrechten als mensen materiaal downloaden/verspreiden.
 • Weinig of geen kwaliteitscontrole: hoe scheidt u het kaf van het koren?
 • Gebrekkige consistentie: hoe stemt u een leertraject af op uw strategie?
 • Geen tracking: hoe volgt u op welke skills een medewerker heeft verworven?

De bottom line? Veel bedrijven zoeken naar een manier om blended learning optimaal in te zetten zonder te moeten investeren in dure custom made systemen.

Toegankelijke blended learning

Skillcity van SBS Skill BuilderS – ontwikkeld in partnership met CrossKnowledge en gebaseerd op de Learning Management Suite van CrossKnowledge – maakt blended learning van soft skills toegankelijk voor meer bedrijven. De voordelen:

 • De leerbibliotheek met 13.000 leerobjecten waaronder cursussen, video’s, … in 3 talen (Nederlands, Frans, Engels) laat u toe om een leertraject op maat van uw context en organisatie op te stellen. 
 • Uw medewerkers leren waar, wanneer en hoe ze dat willen: Skillcity is toegankelijk op elke PC, Mac, tablet en/of smartphone met een internetverbinding.
 • Up-to-date kwaliteit: experts zoals Patrick Lencioni of Robert Dilts leveren het leermateriaal aan. Materiaal wordt voortdurend geüpdatet.
 • Doordat Skillcity heel intuïtief werd opgebouwd, leent het zich perfect om in co-creatie nieuwe leerobjecten op uw maat te ontwikkelen.

Op maat van uw uitdaging

Er zijn diverse formules om gebruik te maken van Skillcity, afhankelijk van de behoeften van uw organisatie:

 1. U krijgt toegang tot (een deel van) de bibliotheek en stellen zelf trajecten op.
 2. We zetten Skillcity in binnen één van onze talenttrajecten op maat.
 3. U krijgt op maat ontwikkeld leermateriaal, waarbij we enkel het platform gebruiken

Ontdek enkele inspirerende digitale cases

In het nieuwe normaal zijn digitale oplossingen onontbeerlijk. Wij helpen u graag met de creatie en ontwikkeling van de gewenste oplossingen, van off the shelf tot tailor made. Ons Learning & Development team houdt de vinger aan de pols om snel en efficiënt, in co-creatie, in te spelen op specifieke vragen en noden van onze klanten en prospecten. Laat je inspireren.

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Comfortabel met je talenten

Inzicht
Comfortabel met je talenten. Les het inzicht van onze expert coach Anouk Smets

Comfortabel met je talenten

Praat jij makkelijk over je talenten? Kan je ze snel benoemen? Sta jij af en toe wel eens stil om te ontdekken wat je talenten exact zijn? Tja,... jezelf talenten toewijzen, dat is niet gemakkelijk. Maar hoe komt dat toch? Waarom vinden we het evidenter om anderen een pluim te geven, maar staan we met onze mond vol tanden wanneer we onze eigen talenten moeten opsommen? Wil jij ook graag je talenten kennen en je er ook bij op je gemak voelen? Lees dan zeker de drie aandachtspunten van onze expert loopbaancoach Anouk Smets.

Wat zijn de skills van de toekomst voor de HR Business Advisor?

Inzicht
HR Skills van de toekomst?

Wat zijn de skills van de toekomst voor de HR Business Advisor?

De HR business partner of advisor kruipt alsmaar meer in de rol van een consultatieve business partner. Was HR vroeger de vertrouwenspersoon om alle HR-gerelateerde topics even op te lossen, dan wordt zij vandaag meer een interessante challenger. Steven Van Mol, Managing Partner en Leadership expert bij Skill BuilderS, geeft in de mei-editie van het #ZigZagHR-tijdschrift zijn kijk op de HR Skills van de toekomst.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor