Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner4.jpg
Oplossing

Strategisch advies

Geef uw talent development vorm met een talentactieplan dat aansluit bij uw business strategie en de link legt met andere domeinen binnen uw organisatie.

Uw bedrijf wil…

  1. De interne talentpool ontwikkelen om wendbaar en weerbaar te blijven.
  2. Voldoen aan de leerverwachtingen van – zeker jongere – medewerkers.
  3. Employer branding versterken en waardevolle medewerkers behouden.

Met talent development ontwikkelt u talenten met het oog op een win-win voor bedrijf, klanten, medewerkers, aandeelhouders en maatschappij. Maar hoe begint u eraan? Schakel ons in voor strategisch advies dat uw talent development vormgeeft.

Talent development strategie in 3 stappen

  1. In een talent development audit brengen we samen in kaart hoever uw organisatie staat in talentontwikkeling vanuit het stakeholderperspectief. 
  2. Daarna helpen we uw business strategie vertalen naar een talentstrategie over welke talenten beschikt u nu en welke/hoeveel heeft u nodig om relevant te blijven?
  3. We vertalen de conclusies naar een talentactieplan dat uw uitdagingen omzet naar groeimogelijkheden en de link legt met andere domeinen binnen uw organisatie.

 Krijg antwoord op deze vragen:

  • Op welke talenten (skills en competenties) gaat u meer/anders inzetten?
  • Welke talenten wil u verder ontwikkelen bij uw medewerkers?
  • Hoe maakt u de verbinding tussen talenten en rollen/verantwoordelijkheden?
  • Hoe vertaalt u deze talentstrategie naar structuur, leercultuur, leiderschap enz.?

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Comfortabel met je talenten

Inzicht
Comfortabel met je talenten. Les het inzicht van onze expert coach Anouk Smets

Comfortabel met je talenten

Praat jij makkelijk over je talenten? Kan je ze snel benoemen? Sta jij af en toe wel eens stil om te ontdekken wat je talenten exact zijn? Tja,... jezelf talenten toewijzen, dat is niet gemakkelijk. Maar hoe komt dat toch? Waarom vinden we het evidenter om anderen een pluim te geven, maar staan we met onze mond vol tanden wanneer we onze eigen talenten moeten opsommen? Wil jij ook graag je talenten kennen en je er ook bij op je gemak voelen? Lees dan zeker de drie aandachtspunten van onze expert loopbaancoach Anouk Smets.

Wat zijn de skills van de toekomst voor de HR Business Advisor?

Inzicht
HR Skills van de toekomst?

Wat zijn de skills van de toekomst voor de HR Business Advisor?

De HR business partner of advisor kruipt alsmaar meer in de rol van een consultatieve business partner. Was HR vroeger de vertrouwenspersoon om alle HR-gerelateerde topics even op te lossen, dan wordt zij vandaag meer een interessante challenger. Steven Van Mol, Managing Partner en Leadership expert bij Skill BuilderS, geeft in de mei-editie van het #ZigZagHR-tijdschrift zijn kijk op de HR Skills van de toekomst.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor