Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner-beeld.jpg
Oplossing

Ons team

U wil een realistisch talent matching maattraject met maximale ROI? Reken daarvoor op ons ervaren, mens- en resultaatgerichte team. We stellen het graag even voor.

Ons team werd geselecteerd op:

  1. Hun praktijkervaring op de werkvloer in heel uiteenlopende sectoren, waardoor ze voluit met u meedenken. Tal van teamleden zijn bovendien licensed practitioners in bijvoorbeeld DISC, Insights of waardenmanagement.
     
  2. Hun mensgerichte, flexibele aanpak die uw medewerkers en kandidaten in waarde stelt en ervoor zorgt dat zij het maximum halen uit hun traject. Bovendien versterkt deze attitude uw employer branding.
     
  3. Hun talenkennis, waardoor we momenteel native speakers kunnen inschakelen voor assessments en development centers in het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Zo gaat geen enkele taalnuance verloren.

Ondersteund door drie experten: 

Hilde Brackeva

Na een master in pedagogiek en psychologische wetenschappen en internationale managementopleidingen, ging Hilde aan de slag in de financiële sector. Tijdens haar carrière bouwde ze HR-expertise uit als o.m. senior business partner en HR Talent Director.

Hilde werkt zich vlot in uw businessstrategie in en vertaalt deze naar de HR- of talentstrategie die uw organisatie voortstuwt. Ze is ook een trekker van innovatie.

Hilde Brackeva

Freddy Ginneberge

In zijn rol als personeelsmanager en directeur bij internationale productiebedrijven bouwde Freddy een uitgebreide HR-expertise op die hij graag toepast binnen uw organisatie. Hij is onze expert in talent matching op teamniveau, behaalde tal van accreditaties en blijft zich voortdurend bijscholen.

Freddy’s ambitie? Uw teams helpen om hun volledige potentieel te ontwikkelen en uw mensen stimuleren om als zelfleiders aan de slag te gaan met hun talenten.

freddy

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

Qfor
Certo
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
VDAB
Loopbaancheques