Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner-beeld.jpg

Talent Matching voor Organisaties

Met talent matching evalueert u of uw organisatie de juiste skills en competenties, werkorganisatie en bedrijfscultuur heeft. Het doel? Meer wendbaarheid.
 

Groei naar een wendbare organisatie 

Uw bedrijf is voortdurend in beweging, uw klanten hebben andere verwachtingen en businessmodellen veranderen steeds sneller. Daardoor evolueren ook:

  • de jobs binnen uw bedrijf: welke skills & competenties heeft u morgen nodig?
  • uw werkorganisatie: hoe creëert u de ideale werkomgeving voor uw mensen?
  • uw bedrijfscultuur: hoe integreert u innovatie en blijft u concurrentieel?

Met Talent matching vindt u het antwoord:

  • U weet welke skills en competenties u nog nodig hebt om mee te groeien met de noden van uw klanten en welke al aanwezig zijn.
  • U evalueert in welke mate medewerkers klaar zijn voor plaats- en tijdonafhankelijk werken en een flexibel, meer digitaal bedrijf.
  • U ontdekt of uw mensen voldoende innovatief, participatief en ondernemend zijn om zo uw organisatie mee voort te stuwen.

Wij reiken u de tools aan om uw organisatie te evalueren, stellen de correcte diagnose en vertalen deze eventueel naar een actieplan. Het resultaat?

  • Op korte termijn: inzicht in de huidige cultuur en skills en bewustwording rond de noden van uw organisatie. Zo komt deze in beweging.
  • Op langere termijn: een wendbare organisatie waarin u medewerkers zo optimaal mogelijk inzet in functie van nieuwe noden.
Talent matching oplossingen op maat:

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

Qfor
Certo
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
VDAB
Loopbaancheques