Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner-wij.jpg

ICF-Certified Coach Programma

Voor sterk, verbindend en authentiek leiderschap zijn coaching skills van kapitaal belang. Ben je op zoek naar een modulair ICF-Certified Coach programma dat  toegang geeft tot ICF-certificering? Dan ben je bij Skill BuilderS aan het goede adres.

Waarom een ICF-Certified programma?

Het ICF-Certified Coach programma staat garant voor het ontwikkelen van sterke coaching skills. Drie doelgerichte modules stomen jou volledig klaar voor een ICF-certificering dankzij het goedgekeurde programma ‘Skill BuilderS
Coaching Opleiding’ onder ACSTH-label. 

Voor wie is de ICF-coach opleiding bestemd?

 • Professionele coaches die een ICF-certificering willen behalen
 • Managers en leidinggevenden
 • Professionals die persoonlijk willen groeien en hun coaching skills willen ontwikkelen

Laat je inspireren door enkele getuigenissen.

Ontdek de data van onze ICF-trajecten

0

0
Ontdek de brochure in pdf
0
67-33
midden
Visual1

Onze aanpak

Het ICF-Certified Coach programma bestaat uit 3 doelgerichte modules die jou volledig klaarstomen voor een ICF-certificering dankzij het goedgekeurde programma ‘Skill BuilderS Coaching Opleiding’ onder ACSTH-label. 

Je kan ook apart intekenen op de 3 modules. De ICF-Certified Coach opleiding van Skill BuilderS bestaat uit een mix van interactieve workshops die doorgaan op onze locatie in Vilvoorde en online trainingen.

0
50-50
midden

Skill BuilderS voorziet een intake gesprek met een Certified Coach uit onze Coaching Academy om jouw motivatie naar waarde te kunnen inschatten en om je in de passende module te laten inschuiven. 

Deelnemen aan de opleiding betekent ook tijdens, tussen en na de modules actief zijn binnen onze Coaching Academy Learning Community. We stimuleren dat je het geleerde gaat oefenen met medestudenten. Zo kan je vrijblijvend deelnemen aan een aantal geplande bootcamp oefensessies waar je naast deze van de medestudenten ook feedback krijgt van de Coaching Academy facilitators. Op deze manier kan je jouw coaching mindset en attitude verankeren en naar een hoger niveau van maturiteit brengen. 

“Our Coaching Academy is a place where coaching starts & never ends”

0
ICF
67-33
midden
Visual take aways
Kalender
50-50
midden

Programma

Module 1 – 40 uur: Ontwikkel professionele coaching skills

 • Wat is coaching? Ontdek de juiste methodieken en technieken
 • Verdiep je coaching skills, ontwikkel je als professionele coach
 • Maak jezelf een verbindende coachattitude eigen
 • Coach zelfverzekerd en vanuit jouw eigen kracht

Module 2 – 28 uur: Ontdek en versterk jezelf als coach 

 • Wat is coaching volgens ICF?
 • Ontdek de ethiek van de coach
 • Oefen de 8 competenties van coaching volgens ICF in
 • Bereid je ICF dossier voor

Module 3 – 11 uur: Mentor coaching & oefeningen

 • 4 x 2 uur online in groep
 • 3 x 1 uur individueel

Sinds juli 2021 is het opleidingsprogramma van de Coaching Academy van Skill BuilderS geaccrediteerd door ICF (International Coach Federation). Zo kan Skill BuilderS voortaan de studenten certificeren die het opleidingsprogramma in haar Coaching Academy succesvol doorlopen via het ACSTH-pad.

Momenteel hebben we 4 ICF Certified Coaches (Brinda Priem, Stan Pelckmans, Ivan Dauwe en Aline Aelberts) en een 10-tal ICF Coaches in opleiding.

0

Data van onze trajecten 

Ontdek de data van onze ICF-trajecten

 

Praktisch

Jouw investering

 • Module 1 - 1.650 EUR + btw
 • Module 2 - 1.250 EUR + btw
 • Module 3 – 920 EUR + btw

Onze opleidingen zijn erkend door de Vlaamse overheid. Je kan dus gebruik maken van de KMO-portefeuille Vlaanderen.
Meer info: 

Annulering & terugbetaling

Je deelname aan de coaching opleiding kan je schriftelijk of per e-mail annuleren met volgende annuleringsvoorwaarden:

 • > 5 weken vooraf: geen annuleringskosten
 • Tussen 5 en 2 weken vooraf: 50% van je inschrijving
 • < 2 weken: je betaalt 100% van je inschrijving
0
50-50
rechts

Leer van experten

Ontdek ons team

Ook onze eigen ervaren coaches zijn werkzaam in onze Coaching Academy.

Voor het mentorship werkt Skill BuilderS samen met Philippe Declercq, Master Certified Coach, PCC Assessor, Mentor Coach en Certified Supervisor en programma-directeur van Declercq & Associates. 

0

 

Interesse?

Schrijf je meteen in

0
50-50
midden

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Is burn-out besmettelijk?

Is een burn-out besmettelijk?

Inzicht

Burn-out wordt verspreid als een infectieziekte. Dat was de conclusie van een intrigerend onderzoek dat onlangs belicht werd door professor Anseel in een column in De Tijd. Onderzoekers volgden over een periode van 12 jaar Deense werknemers. Blijkt dat werknemers die tewerkgesteld waren in een bedrijf waar veel medische diagnoses gesteld werden in verband met angst, depressie en burn-out vervolgens terechtkomen in een bedrijf waar vervolgens deze diagnoses ook toenemen. Zelfs als deze werknemers zelf geen diagnose hebben gekregen. Conclusie? Werknemers zijn onbewust drager van een mentale stoornis en kunnen daarmee anderen aansteken. Net zoals je soms onbewust drager bent van een virus en het kan doorgeven zonder zelf ziek te worden. Straffe uitspraak, vond onze collega Saskia Poelmans, Psycholoog outplacement & stress- en burn-outbegeleiding, en ging verder op onderzoek.

HR Summit 2022

Geslaagde HR Summit 2022

Nieuws

De 11de editie van de HR Summit met als thema 'HR in 2022, leading or following? vond plaats in het Communicatiehuis in Gent. De digitale opgang heeft de vraag naar mensen niet doen afnemen. Integendeel. Nooit eerder woedde de voorbije 50 jaar de oorlog om talent heviger. Bedrijven kreunen onder het tekort aan medewerkers. Dat plaatst de medewerker in een ongekend sterke positie. De machtsverhouding tussen medewerker en organisatie heeft zich de voorbije decennia volledig omgekeerd.
 

Verbinding met je klant: toopic in de Sales Academy van Skill BuilderS

Hoe zorg je voor een optimale klantenverbinding?

Inzicht

Verkopen is zoveel meer dan een deal binnenhalen. Vaak lijkt het te gaan over winnen. Maar als je je focust op winnen, verlies je iets heel belangrijks uit het oog: de verbinding met je (potentiële) klant. Om je optimaal te verbinden met je klant is het cruciaal om elke stap in het verkoopproces aan te passen aan je (potentiële) klant. Zo creëer je een bepaalde gemoedstoestand bij hem of haar en kan je verder werken op de verbinding met je klant.
 

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor