Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner2.jpg

Verbinding met anderen

Verbind je vanuit vertrouwen, persoonlijke kracht en purpose met anderen, je team, je collega's.

 

Wij

Verbinden vanuit vertrouwen

De basis waarvan we vertrekken is ‘vertrouwen’. De inzichten en modellen van Patrick Lencioni helpen om tot een gezonde relatie en teamwork te komen. Daarbij versterken we de inzichten en sociale vaardigheden in 5 lagen (zie hieronder).

0
50-50
midden

De verbindende dialogerende leider

Een specifieke vorm van verbinding met anderen, is leiding geven. Een verbindende (of dialogerende) leider inspireert medewerkers vanuit zijn persoonlijke kracht en purpose.

Afhankelijk van de context en de graad van afhankelijkheid tussen de teamleden, leggen we de focus meer op dialogerend, coachend of situationeel leiderschap. 

0
 1. Vertrouwen: durf jezelf kwetsbaar opstellen en neem de tijd om elkaar echt te kennen
   
 2. Gezond debat (conflict): maak ruimte om problemen en frustraties te bespreken
   
 3. Betrokkenheid: ken je rol, weet wat ervan jou verwacht wordt, creëer helderheid
   
 4. Verantwoordelijkheid: durf elkaar te spreken over ongewenst gedrag en resultaten. Geef en vraag feedback
   
 5. Resultaat: deel regelmatig de individuele en collectieve doelen. Hou voortgangsgesprekken en vier successen
0
50-50
midden

In open kalender of op maat

Coaching Academy

Dialogerend leiderschap

 

0

Een greep uit onze groeitrajecten & workshops

Onze trainers faciliteren deze zowel online als klassikaal. We stemmen graag verder af en maken van elk traject een unieke beleving. 

Situationeel Leiderschap

Creëer meer impact op je team als leider 

Bloei en groei als team

De kracht van een gezond team

Van goed naar GOUD 

Teamcrafting voor betere resultaten

De hergeboorte van het team

Blijvend connecteren met je team

0
50-50
Grijs
rechts

Maak kennis met onze domeinexperten

1

Ons expertenteam staat voor je klaar

Onze trainers faciliteren de workshops en groeitrajecten zowel online als klassikaal. We stemmen graag verder af en maken van elk traject een unieke beleving.

Guy Knaepkens

Guy Knaepkens

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de academisch wereld en de bedrijfswereld, inclusief het coachen en leiden van een verkoopteam alsook het uitbouwen en onderhouden van een commercieel netwerk. Mijn expertises liggen in sales, (persoonlijk) leiderschap en teamontwikkeling. 

meer over Guy Knaepkens read more
Gino Verhamme

Gino Verhamme

Ik begon mijn professionele loopbaan in de financiële wereld en de bouwsector waar ik gedurende een 16-tal jaren verschillende commerciële en leidinggevende functies uitgeoefend heb. Daar ontdekte ik mijn grote passie: werken met mensen en hen helpen om het beste in zichzelf naar boven te halen en daarop verder te bouwen.

meer over Gino Verhamme read more
Steven Van Mol

Steven Van Mol

Sinds 1997 ben ik als expert leadership en storyteller actief in training en consultancy. Samen met mijn broers en managementteam heb ik Skill BuilderS uitgebouwd tot een bedrijf dat vandaag +300 medewerkers telt. Mijn passie? Het verbinden van je organisatie, mensen en strategie, verrijkt met ervaringen van klanten en mijn eigen ervaringen als managing partner.

meer over Steven Van Mol read more
Philippe Sarens

Philippe Sarens

Ik ben een duizendpoot met veel expertise in marketing, sales en management, opgedaan bij het vroegere Sabena en Proximus en als zaakvoerder van een eigen bedrijf. Ik deel als Trainer/Coach graag al mijn inzichten en ben vooral een “praktische trainer”. Geen saaie theorie, maar ervaringsleren en praktijkvoorbeelden, evenals praktische tips en tricks die je direct kan uitproberen.

meer over Philippe Sarens read more
Freddy Ginneberge

Freddy Ginneberge

De ruime HR-expertise die ik opdeed in mijn rol als personeelsmanager en directeur bij bedrijven als Bombardier en McBride deel ik graag. Daarnaast help ik je om je volledige potentieel als leider te ontwikkelen, verantwoordelijkheid te nemen voor je talenten en te groeien in zelfleiderschap.

meer over Freddy Ginneberge read more
Hilde Brackeva

Hilde Brackeva

Ik wil graag dat de dingen vooruitgaan. Dat maakt me soms ongeduldig.  Maar aan de andere kant kom je bij mij snel tot de essentie en ben ik niet bang om de olifant in de kamer te benoemen. Nadenken over ontwikkelprogramma's en organisatieontwikkeling geeft me energie. Ik enthousiasmeer de coaches/trainers/assessoren en leid samen met mijn collega's van business development het project in goede banen. 

meer over Hilde Brackeva read more
Katelijne

Katelijne Van Tichelen

Ik heb veel ervaring opgedaan in leiderschap, timemanagement en teamcoaching en heb meermaals met management en directie teams gewerkt naar een gezonde cultuur. Als systeemcoach en geaccrediteerd Insights facilitator kan ik mensen en organisaties in beweging krijgen waarbij ik steeds streef naar een optimale energetische balans en realistische resultaten.

meer over Katelijne Van Tichelen read more
Rien Vanyzere

Rien Vanyzere

De relatie tussen welzijn en prestatie, dat is wat me aansprak om bedrijfspsychologie te studeren. Wat motiveert mensen, wat maakt hen gelukkig? Wat zorgt ervoor dat ze in de goede 'flow' raken? Intussen is het meer dan 10 jaar mijn vakgebied.

meer over Rien Vanyzere read more
Lode

Lode Schrijvers

Hi, ik ben Lode. Een kempenzoon van 29 jaar jong en al 7 jaar Skill Builder waarvan bijna 4 jaar als L&D expert. Na mijn opleiding bachelor in de arbeids- en organisatiepsychologie ben ik meteen aan de slag gegaan bij Skill BuilderS. Eerst als career counsellor en nu dus al 4 jaar binnen het learning en development team. Samen met zowel de interne als externe klant op zoek gaan naar (creatieve) oplossingen voor een bepaald (leer)probleem maakt dat elke dag uitdagend, leerrijk en anders is. 

meer over Lode Schrijvers read more
Sascha Klenke

Sascha Klenke

De voorbije jaren heb ik een enorme expertise opgebouwd in inspirerend leiderschap, zelfontwikkeling, change management en strategisch en operationeel beleid. Mijn passie? Mensen motiveren tot zelfverantwoordelijkheid en zelfontwikkeling.

meer over Sascha Klenke read more
Désirée Seghers

Désirée Seghers

Ik ben van een down stream conflictmanager -als advocaat en plaatsvervangend magistraat- geleidelijk en tòch resoluut overgestapt naar het upstream omgaan met conflicten, om van spanningen opportuniteiten te maken, om wrijvingen te detecteren en er proactief mee aan de slag te gaan, om van conflict naar verbinding te gaan en zo terug bruggen te bouwen.

meer over Désirée Seghers read more
Catherine Debatty

Catherine Debatty

Na een succesvolle carrière in de banksector begeleid ik zowel individuen als organisaties in hun verdere groei. Hierbij richt ik me vooral op de ontwikkeling van relationele en leidinggevende vaardigheden en op veranderingsmanagement. Ik geloof in de kracht van waarderend coachen en hou ervan om kennis te delen, met veel empathie en respect.

meer over Catherine Debatty read more
Kathy Van Deun

Kathy Van Deun

Als gepassioneerd trainer, gecertifieerd coach & gedragsveranderaar bestudeer ik al meer dan 15 jaar het menselijk gedrag, verandering én zelf-leiderschap. Ik geloof in heldere wetenschappelijke principes én gezond verstand. Ik neem je graag mee op expeditie naar jezelf.

meer over Kathy Van Deun read more
Joelle Verbeurgt

Joëlle Verbeurgt

Mijn passie? Het begeleiden van mensen en organisaties zodat ze de beste versie van zichzelf kunnen zijn. Ik heb een ruime expertise in rekrutering, change management en coaching binnen bedrijven. Daarnaast koester ik een grote passie voor de Japanse cultuur: zazen meditatie, feng shui, zen tuinen, ikebana, ikigai, reiki, karate, wabi sabi, origami, taïko,...

meer over Joëlle Verbeurgt read more
Brinda

Brinda Priem

Als Certified Coach, trainer en consultant is het opleiden, begeleiden en inspireren van mensen mijn hobby, passie en levensmissie. Ik gebruik een hart-tot-hart, op maat en oplossingsgerichte aanpak voor professionele en persoonlijke uitdagingen, ontdekking van talenten, ontplooiing en welzijn.

meer over Brinda Priem read more
Bart Vlerick, trainer & coach outplacement & loopbaanbegeleiding

Bart Vlerick

Enthousiasme, zelfredzaamheid en empathie maken van mij een uitdagende coach en trainer. Zelfontdekking en groei komen voort uit durven experimenteren en speelsheid, uiteraard onderbouwd door feiten en praktische methodologieën. Mijn favoriete onderwerpen: persoonlijke en teamcommunicatie, omgaan met veranderingen als individu en team, authentieke personal branding en (team)doelstellingen bepalen en omzetten in acties.

meer over Bart Vlerick read more
Stan Pelckmans, Trainer bij Skill BuilderS

Stan Pelckmans

Ik help anderen graag in het vinden van hun hoger potentieel en in het vinden van de juiste omgeving om dit volledig en duurzaam tot bloei te laten komen. Als Trainer sta ik voor een interactieve stijl en creëer ik graag diepgang door de leerstof echt te laten voelen, authentiek te ervaren. Ik vind het dan ook keer op keer fantastisch om een groep deelnemers uit te dagen in voelen en denken, met een vernieuwde blik naar de materie te laten kijken en tot slot te zien groeien. Mijn interesse en expertise is breed, de meer actuele thema’s op dit moment zijn; coaching en gesprekstechnieken, communicatie, loopbaanoriëntatie en -keuze’s, persoonlijke en team-energie.

meer over Stan Pelckmans read more
Wit
Enkele referenties

Ook interessant

Skill BuilderS begeleidt medewerkers en organisaties ook in het versterken en verwerven 
van inzichten en vaardigheden d.m.v. groeitrajecten, opleidingen en coaching die inzetten op:

1
Ik

Verbinding met je IK

IK-verbinding

0
Omgeving

Verbinding met anderen

Community-verbinding

0
50-50
midden

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

growth mindset

De kracht van je mindset

Inzicht

Denk jij: “Onderhandelen, da’s een talent. Daarmee ben je geboren of niet; ik zal daar nooit echt goed in zijn”? Of geloof je toch eerder: “Met tijd, moeite en wat hulp kom ik er wel. Dan zal ik mijn mannetje/vrouwtje wel kunnen staan tijdens een onderhandeling”? Met een growth mindset ben je tot meer in staat dan je denkt. 

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor