Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Respect voor de maatschappij

Onze missie die op zich maatschappelijk geïnspireerd is, nl. talent ontdekken, ontwikkelen en inzetten, maakt immers niet alleen mensen en bedrijven beter, maar ook de omgeving waarin zij actief zijn. Daarnaast zoeken we bewust nog meer maatschappelijk engagement op.

  • Heel wat van onze medewerkers doen vrijwilligerswerk.
  • We ondersteunen hulporganisaties en goede doelen in hun financiële en operationele werking:

Plan Belgium: iedere Skill Builder kan vrijblijvend het restbedrag van zijn/haar employee benefits storten aan Plan Belgium. 

Skill BuilderS steunt Plan Belgium

Bednet: bij elk event van SBS Skill BuilderS vragen we aan de laattijdige afzeggers om een minimumbijdrage van 40 euro te storten ten voordele van Bednet.

Bednet

Think-Pink: we sponsoren het inschrijvingsbedrag voor de Race for the Cure van iedere deelnemende Skill Builder en zijn/haar partner.

Think Pink

Zonta Aalst: door de aankoop van chocolade paashazen steunt SBS Skill BuilderS Zonta Club Aalst. Zonta Club Aalst behoort tot Zonta International, een netwerk van 1200 clubs die zich inzetten om het statuut van vrouw en kind te verbeteren. Zonta Club Aalst steunt bovendien waardevolle maatschappelijke projecten zoals de Diabetes Liga, het Kinderkankerfonds UZ Gent en de Stichting tegen Kanker.

Zonta

De Warmste Week: al enkele jaren organiseren teams van SBS Skill BuilderS regionale acties ten voordele van 'De Warmste Week'. In 2019 namen we met een grote groep Skill BuilderS deel aan de #warmathons. Samen lopen en stappen voor Plan Belgium! Met de verzamelde centjes nemen we in 2020 deel aan 'the 1000 girls countdown' van Plan Belgium en steunen we 2 Plan-meisjes in Tanzania.

De Warmste Week
  • SBS Skill BuilderS wil niet enkel investeren in het talent van vandaag, maar ook in dat van morgen. Daarom startten we een samenwerking met hogescholen om studenten een eerste praktijkervaring te geven. Zo werkten studenten drie maanden aan een case rond loopbaanbegeleiding in West-Vlaanderen. Daarbij kregen ze input en begeleiding van onze Skill BuilderS, die mee instonden voor de evaluatie.

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Skill BuilderS steunt 'the 1000 girls countdown' van Plan Belgium

Nieuws
Skill BuilderS steunt 'the 1000 girls countdown' van Plan Belgium
03.01.2020

Skill BuilderS steunt 'the 1000 girls countdown' van Plan Belgium

Trots op ons partnership met Plan Belgium en op onze 2 Plan-meisjes uit Tanzania: Neema (8 jaar) en Falhati (3 jaar)!

Welkom in onze Skill BuilderS community!

Skill BuilderS loopt mee in Equal Rights Run op Memorial Van Damme

Nieuws
Skill BuilderS loopt mee in Equal Rights Run op Memorial Van Damme
05.09.2019

Skill BuilderS loopt mee in Equal Rights Run op Memorial Van Damme

In het kader van ons partnership met Plan International België steunt Skill BuilderS, samen met 8 andere bedrijven, de symbolische 100 meter loop - Equal Rights Run - op de AG Memorial Van Damme op vrijdag 6 september in het Koning Boudewijn Stadion.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

Qfor
Certo
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
VDAB
Loopbaancheques