Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/Banner%20website%20-%20CSR%20maatschappij-04.png

Respect voor de maatschappij

Onze missie is sowieso al maatschappelijk geïnspireerd, nl. talent ontdekken, ontwikkelen en inzetten. Dat maakt niet alleen mensen en bedrijven beter, maar ook onze omgeving. Daarnaast zoeken we bewust nog meer maatschappelijk engagement op. Zo  ondersteunen we hulporganisaties en goede doelen in hun financiële en operationele werking.

Plan Belgium: iedere Skill Builder kan vrijblijvend het restbedrag van zijn/haar employee benefits storten aan Plan Belgium. Daarnaast steunen we met alle Skill BuilderS samen 2 Plan-meisjes uit Tanzania en zetten we zo onze
schouders onder ‘the 1000 girls countdown'.

0
Skill BuilderS steunt Plan International
67-33

Bednet: bij elk event van Skill BuilderS vragen we aan de laattijdige afzeggers om een minimumbijdrage van 40 euro te storten ten voordele van Bednet.

0
Skill BuilderS steunt Bednet
67-33

Cliniclowns: iedere Skill Builder kan vrijblijvend het restbedrag van zijn/haar employee benefits stortenaan de Cliniclowns.

0
Skill BuilderS steunt Cliniclowns
67-33

Think-Pink: we sponsoren het inschrijvingsbedrag voor de Race for the Cure van iedere deelnemende Skill Builder en zijn/haar partner. 

0
Skill BuilderS steunt Think Pink
67-33

De Warmste Week: al enkele jaren organiseren teams van Skill BuilderS regionale acties ten voordele van 'De Warmste Week'.

0
De Warmste Week
67-33

Daarnaast steunt Skill BuilderS vaak ook acties van Zonta Aalst, Rotary, Innerwheel,… : serviceclubs die zich inzetten voor waardevolle maatschappelijke projecten zoals de Diabetes Liga, het Kinderkankerfonds UZ Gent en de Stichting tegen Kanker.

Bij de organisatie van onze jaarlijkse HR Summit nodigen we sprekers uit die hun kijk op een specifiek HR-topic toelichten. Als blijk van waardering voor hun keynote sponsort Skill BuilderS een goed doel dat hen nauw aan het hart ligt. 

0
Skill BuilderS werkt samen met hogeschool

Skill BuilderS werkt regelmatig samen met hogescholen.

We bieden studenten stageplaatsen aan voor een eerste praktijkervaring aan de zijde van onze coaches.
Onze coaches worden regelmatig uitgenodigd om een gastcollege te verzorgen in het kader van een hogeschoolprogramma over een actueel onderwerp. 

0
50-50
midden

Zie ook:

0

 

Respect voor de mens

De mens staat centraal in alles wat wij doen.
En als we hem helpen zijn talent te ontdekken,
te ontwikkelen en in te zetten, dan doen we dat
uiteraard met veel respect voor zijn persoon.

0
Respect voor de mens

 

Respect voor het milieu

De mens – de focus van onze activiteiten – heeft baat bij een gezonde leefomgeving. Daar draagt Skill BuilderS met plezier een steentje aan bij.

0
Respect voor het milieu
50-50
midden

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Pink Monday

Pink Monday

Nieuws

15 januari 2024 - Pink is the new blue
Geef jij ook een roze twist aan Blue Monday, de meest sombere dag van het jaar? Zo maken we samen met Pink Ribbon van deze 15de januari een echte Pink Monday, een dag vol hoop en steun. 

Recruitment

Rekrutering? Een zaak van de medewerkers zelf

Nieuws

Vérder met ieders talent. Daar staan we voor bij Skill BuilderS. Want wie vandaag zijn talenten ontdekt, ontwikkelt en inzet, is beter gewapend voor de toekomst. Van een eenvrouwbedrijf dat HR advies gaf in 1986 ontpopte Skill BuilderS zich tot een HR partner met meer dan 300 medewerkers, die jaarlijks meer dan 15.000 men­sen in of naar een job coachen. Maar hoe zetten we in op rekrute­ring en duurzame talentontwikkeling van onze eigen medewerkers? Lesley Arens van het HR-vaktijdschrift #ZigZagHR vroeg onze Human Capital Manager, Ruth Van Impe, naar haar inzichten.

Contacteer ons

Jouw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor