Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Patricia Van Beneden

Ik hou van de ont-moeting met jou, van een écht gesprek tussen ons en laad me op bij elke stap waarbij ik je zie groeien in zelfvertrouwen tot het moment dat je weer helemaal in je kracht gaat staan. Aan de basis ligt een houding van openheid, van wederzijds respect en gelijkwaardigheid.

Patricia Van Beneden

Hallo, ik ben Patricia Van Beneden. Fijne kennismaking!
 

Mijn achtergrond?
Mijn interesse in anderen is er altijd geweest. Daarom ging ik vreemde talen studeren, want zo kon ik ook communiceren in andere talen. De mens en communicatie, het heeft me nooit meer losgelaten.  
Het bepaalde ook mijn verder professioneel leven waarin ik als consulente, trainer, learning & development manager,… mensen kon motiveren en inspireren. Ik merkte al gauw hoe collega’s, klanten, leerlingen me gemakkelijk in vertrouwen namen en zich veilig voelden om zich kwetsbaar te durven tonen. Precies die aspecten aan mijn jobs gaven mij hoe langer hoe meer de grootste voldoening.
Tegelijkertijd verliep ook mijn eigen innerlijke ontdekkingsreis. Ik heb ook ervaren hoe effectief en helend persoonlijke coaching kan zijn en zo ook kwam ik door yoga, mindfulness en het opladen in de natuur meer en meer in contact met mezelf. 
Al deze puzzelstukjes vielen harmonieus samen in mijn postgraduaatsopleiding Inspirerend Coachen. 
Vandaag ben ik naast loopbaancoach ook life, stress & burnoutcoach.  
 

Mijn passie?
Gepassioneerd luisteren, anderen een veilig gevoel geven en hen bevestigen in hun waarde … dat geeft me voldoening! Mensen omschrijven we vaak als een groeimotor en een echte mensen-mens! 

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor