Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/styles/header_image/public/header-images/podcast_-_loslaten_was_nog_nooit_zo_gemakkelijk_met_logo.png?h=a3ffb48e&itok=Z6BTW00v
Podcast

Loslaten was nog nooit zo gemakkelijk

Loslaten is de sleutel tot een positief en makkelijker leven. Leren loslaten is echter niet altijd eenvoudig. Aline Aelberts, coach bij Skill BuilderS, reikt in deze podcast boeiende inzichten en makkelijk toepasbare tips aan voor meer geluk in het werk en meer geluk in het leven.

In de podcast 'Loslaten was nog nooit zo gemakkelijk' gaat Aline dieper in op de oorzaken, nadelen en voordelen van loslaten op een speelse en herkenbare manier. Samen met haar gast reikt Aline enkele praktische tips aan waarmee je jezelf kunt aanleren om emotionele ballast los te laten.

0

Wil je hierover graag meer in detail praten?

Contacteer Aline Aelberts of bel haar op GSM op +32 492 27 06 09.

Ontdek de podcast-reeks van onze coach Aline Aelberts
67-33

Wil je hierover meer lezen?

Ontdek het werk van Marisa Garau en Esmir van Wering.

 

Ontdek ook ...

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor