Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/styles/header_image/public/header-images/Op%20eigen%20kracht.png?h=00546c34&itok=5kbTiSjF
Podcast

Op eigen kracht

Wat gebeurt er als we onze comfortzone verlaten? Onze dromen achterna? Ontdekken we onszelf? Wordt onze blik op de wereld ruimer? Deze podcast is onderdeel van de reeks ‘Open blik’ waarin Aline Aelberts, coach bij Skill BuilderS, boeiende inzichten en makkelijk toepasbare tips aanreikt voor meer geluk in het werk en meer geluk in het leven.

Aline Aelberts had een gesprek met Zoë & Olivier over een onwaarschijnlijk avontuur: hun verhaal, hun wereldreis. Ze reisden 40.958km "Op eigen kracht" en schreven een boek met de gelijknamige titel. Met de fiets, kano en ski's kwamen ze overal. In deze podcast delen ze hun levensfilosofie en lessen die de reis hen leerden.

Voor meer info:
https://weleaf.nl/nl/
https://weleaf.nl/nl/op-eigen-kracht/
https://www.instagram.com/weleaf.nl/
https://www.facebook.com/weleaf
https://www.youtube.com/weleaf

0
Olivier Zoe

Wil je hierover graag meer in detail praten?

Contacteer Aline Aelberts of bel haar op +32 492 27 06 09.

Ontdek ook ...

0
Aline Aelberts
67-33
midden

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor