Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/styles/header_image/public/header-images/podcast_-_veerkracht.png?h=00546c34&itok=BMUmGJUG
Podcast

Veerkracht

Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan stress en tegenslag en daar misschien zelfs sterker uit te komen. Het gaat niet enkel over ‘terugveren’ naar de oorspronkelijke positie, maar ook om doorgroeivermogen. Deze podcast is onderdeel van de reeks ‘Open blik’ waarin Aline Aelberts, coach bij Skill BuilderS, boeiende inzichten en makkelijk toepasbare tips aanreikt voor meer geluk in het werk en meer geluk in het leven.

Over veerkracht zijn al massa’s boeken geschreven. In deze podcast gaat Aline dieper in op ‘Wat is veerkracht? Is het een vaardigheid? Iets persoonlijks? Leren we het met vallen en opstaan? Kan verbinding met anderen ons helpen onze veerkracht te versterken?'
Samen met haar gast en collega Neleke De Poorter die veel expertise heeft opgebouwd op het vlak van dit thema, reikt Aline boeiende inzichten en bruikbare tips aan.

Over veerkracht zijn al massa’s boeken geschreven. In deze podcast gaat Aline dieper in op ‘Wat is veerkracht?’ Is het een vaardigheid? Iets persoonlijks? Leren we het met vallen en opstaan? Kan verbinding met anderen ons helpen onze veerkracht te versterken? Samen met haar gast en collega Neleke De Poorter die veel expertise heeft opgebouwd op het vlak van dit thema, reikt Aline samen met deze expert, boeiende inzichten en bruikbare tips aan.
67-33

Wil je hierover graag meer in detail praten?

Contacteer Aline Aelberts of bel haar op GSM op 
+32 492 27 06 09.

Aline Aelberts, coach bij Skill BuilderS, reikt in haar podcast-reeks 'Open blik' bruikbare tips aan voor meer geluk op het werk en in het leven.
67-33

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor