We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Richtlijn rond dragen van een mondmasker

Is het dragen van een mondmasker verplicht tijdens onze begeleidingen? De beroepsfederatie van HR-dienstverleners, Federgon, waartoe ook Skill BuilderS behoort, heeft hierover richtlijnen gecommuniceerd. Skill BuilderS volgt deze richtlijnen heel strikt op. Want Safety first: de veiligheid van onze coachees en collega's komt op de allereerste plaats.  

Wat betekent dit concreet in onze begeleidingen?

Onze coaches/career counsellors dragen een mondmasker:

  • bij het ontvangen van de coachee/deelnemer en dit tot aan het bureau waar de begeleiding/coaching zal doorgaan
  • bij het begeleiden van de coachee/deelnemer naar de uitgang

 

Ook onze coachees/deelnemers dragen in bovenstaande situatie een mondmasker.

  • We maken onze deelnemers bewust van de verplichting een mondmasker te dragen (vanaf de afspraakbevestiging tot bij het onthaal in het kantoor).
  • Wanneer de deelnemer/coachee zijn/haar mondmasker vergeten is, geven we een wegwerpmondmasker.
  • Wanneer de deelnemer/coachee weigert een mondmasker te dragen, kunnen we hem/haar helaas niet toelaten tot onze kantoren. 

 

En wat tijdens de begeleiding?

Zodra coachee en coach een plek aan het bureau gevonden hebben, kan het mondmasker af en zitten jullie beiden op een veilige afstand achter een plexi scherm.

Skill BuilderS ziet digitale begeleidingen nog steeds als de norm. Waar we kunnen, coachen en begeleiden we onze coachees en deelnemers graag vanuit ons kot. Desalniettemin houden we graag rekening met de voorkeuren voor de organisatie van de coaching. Dit kan zeker besproken worden met de coach.

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

"Mijn droom? Euh... Ik zie wel wat er op mijn pad komt"

Inzicht
Inzicht

"Mijn droom? Euh... Ik zie wel wat er op mijn pad komt"

Weet jij waar je naartoe werkt in je leven? En in je professionele carrière? Zonder doel geen motivatie en zonder motivatie geen doel. Ofwel: 'wees geen marionettenmopje van het leven'. Aan het woord is Ellen Tackx, Coach bij Skill BuilderS. Zij getuigt over haar traject waarbij ze, niet zonder slag of stoot, de droom bereikte die ze wilde realiseren.

Hoe zit het met je nieuwsgierigheid?

Inzicht
Wink

Hoe zit het met je nieuwsgierigheid?

Ik heb geen speciaal talent, ik ben slechts nieuwsgierig. Dat horen onze loopbaancoaches wel eens vaker. Een van de basishoudingen die je nodig hebt om jouw leven een richting te geven is ‘nieuwsgierigheid’. Levenslang leren dus. Aan het woord: Ellen Tackx, coach bij Skill BuilderS. 
 

55+'ers aanwerven: doen of niet?

Inzicht
Old man

55+'ers aanwerven: doen of niet?

Hoe belangrijk is de leeftijd van een persoon bij een aanwerving? En is dat überhaupt iets dat meespeelt? Michèle Titeca, Career Counselor bij Skill BuilderS, ziet dat bedrijven vaak bang zijn om 55+'ers aan te nemen. Maar is die angst terecht? "De nadelen om jongeren aan te werven zijn net de voordelen om oudere werknemers aan te werven en omgekeerd."

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor