We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Richtlijn rond dragen van een mondmasker

Is het dragen van een mondmasker verplicht tijdens onze begeleidingen? De beroepsfederatie van HR-dienstverleners, Federgon, waartoe ook Skill BuilderS behoort, heeft hierover richtlijnen gecommuniceerd. Skill BuilderS volgt deze richtlijnen heel strikt op. Want Safety first: de veiligheid van onze coachees en collega's komt op de allereerste plaats.  

Wat betekent dit concreet in onze begeleidingen?

Onze coaches/career counsellors dragen een mondmasker:

  • bij het ontvangen van de coachee/deelnemer en dit tot aan het bureau waar de begeleiding/coaching zal doorgaan
  • bij het begeleiden van de coachee/deelnemer naar de uitgang

 

Ook onze coachees/deelnemers dragen in bovenstaande situatie een mondmasker.

  • We maken onze deelnemers bewust van de verplichting een mondmasker te dragen (vanaf de afspraakbevestiging tot bij het onthaal in het kantoor).
  • Wanneer de deelnemer/coachee zijn/haar mondmasker vergeten is, geven we een wegwerpmondmasker.
  • Wanneer de deelnemer/coachee weigert een mondmasker te dragen, kunnen we hem/haar helaas niet toelaten tot onze kantoren. 

 

En wat tijdens de begeleiding?

Zodra coachee en coach een plek aan het bureau gevonden hebben, kan het mondmasker af en zitten jullie beiden op een veilige afstand achter een plexi scherm.

Skill BuilderS ziet digitale begeleidingen nog steeds als de norm. Waar we kunnen, coachen en begeleiden we onze coachees en deelnemers graag vanuit ons kot. Desalniettemin houden we graag rekening met de voorkeuren voor de organisatie van de coaching. Dit kan zeker besproken worden met de coach.

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Hoe neem je de juiste beslissing?

Inzicht
Beslissing nemen

Hoe neem je de juiste beslissing?

Sta jij af en toe stil bij je leven en bij de keuzes die je moet maken? Jaag je bepaalde doelen na? Of leef je van dag tot dag en ga je beslissingen uit de weg? Ellen Tackx, coach bij Skill BuilderS, vertelt heel authentiek en transparant over hoe zij haar doelen achterna gegaan is. 

Warmte overbrengen via digitale verbinding?

Inzicht
videocall

Warmte overbrengen via digitale verbinding?

In elke vorm van coaching staat de warmte voor je coachee centraal. Het aanvaarden van je coachee als persoon in al zijn sterktes en valkuilen is het vertrekpunt van een succesvol begeleidingstraject. Hoe gebeurt dit dan bij online coaching? Welke impact heeft de digitale beweging op het coachen en hoe ervaart de coach dit zelf? Wouter Thys, outplacement- en loopbaancoach bij Skill BuilderS, gaat op onderzoek.

Wat kost outplacement?

Inzicht
Wat kost outplacement? Waardevolle antwoorden door Jens Van Mol, Managing Partner Skill BuilderS

Wat kost outplacement?

In deze moeilijke tijden is de eerste vraag in het kader van outplacement vaak: Wat kost outplacement nu eigenlijk? Of: Waarom moet ik dat als werkgever betalen? Kan ik korting krijgen? Kan ik een afbetalingsplan krijgen? Stuk voor stuk logische vragen van ondernemers die, getroffen door de crisis, mensen moeten laten gaan. Jens Van Mol, Managing Partner bij Skill BuilderS, geeft hierop alvast enkele antwoorden.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor