Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Sandrine Ponnet

Wat geeft jou energie en wat zijn jouw talenten? Samen gaan we op zoek naar antwoorden op deze vragen. Werken doen we allemaal, maar het is nog belangrijker om graag je werk te doen. Samen met jou is het mijn doel om de mogelijkheden te ontdekken tijdens de begeleiding. Ik ben een enthousiaste, gemotiveerde, creatieve coach met een open mindset. Luisteren naar jouw noden en vragen (waar loop je tegen aan) is de basis van deze begeleiding. Dit maakt elke traject uniek en persoonlijk.

Sandrine Ponnet

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor