SBS HR Summit

In een exclusief programma brengt de SBS HR Summit een jaarlijkse tussentijdse analyse van de resultaten van de lopende SBS HR Bevraging(en). De Summit werkt met een limited aantal deelnemers, om inhoud en interactie maximaal te kunnen garanderen. Alle deelnemers hebben de SBS HR Bevraging beantwoord.

De 6de editie van de SBS HR Summit gaat door op 3 oktober 2017 te Sint-Martens-Latem. We gaan dieper in op de disruptie van de economie, de creatie van een nieuwe arbeidsmarkt en nieuwe opportuniteiten voor human resources.

Op het programma staan volgende topsprekers:

 

Yves Slachmuylders
Partner - McKinsey

Globale krachten liggen aan de basis van een disruptie in economie en maatschappij. Zij beïnvloeden in grote mate de toekomst van ons "werken". Nieuwe uitdagingen voor de CHRO... Hoe kan hij of zij deze omzetten in daadwerkelijke opportuniteiten? Hoe geeft de CHRO vorm aan een steeds meer strategische rol van human resources als hoeksteen van de onderneming.

Saskia Van Uffelen
CEO - Ericsson

Digitale transformatie is veel meer dan technologie. In de digitale wereld zit de klant in de 'driverseat' en zijn wendbare organisaties noodzakelijk. En wat betekent dit voor het menselijk kapitaal?

Monique Ramioul
Professor - KU Leuven

De platformeconomie stelt het traditionele begrip van 'de organisatie' zwaar op de proef: arbeidsplaatsen en jobs worden 'Human Intelligence Hits', arbeidscontract en arbeidstijd worden losgekoppeld, de taakuitvoerder beantwoordt niet meer aan het beeld van de werknemer maar is ook geen echte zelfstandige. Wat betekent een HR beleid nog in dergelijke 'virtuele organisaties? Welke rol kunnen platforms spelen en wat is daarin de plaats van de HR Manager?

Wout Verbeke
Chief HR Officer - Sioen Industries
 
" Maar we zijn toch goed bezig?" Onze organisatie verandert in een razendsnel tempo.  Onze omgeving evolueert zo mogelijk nog sneller.  De goede bedrijfsresultaten zouden niet meteen duiden op de nood aan verandering. Maar natuurlijk speelt ook Sioen Industries in op nieuwe ontwikkelingen: niet steeds even zichtbaar, maar wel bepalend voor de toekomst van het bedrijf. En wat is daarin de rol van HR?

Fons Leroy
Gedelegeerd Bestuurder - VDAB

Robotisering, digitalisering, artificiële intelligentie, internet of things,... zullen onze economie grondig transformeren. De deel- en netwerkeconomie zorgt voor disruptieve business modellen... Maar wat betekent dit voor HR? Zal HR staan voor Hiring Robots of voor Human Revival?

Interesse om deel te nemen aan de volgende editie?

Neem dan contact op met Raph Verbruggen, Business Relations & new Business Development 

Email: raph@skillbuilders.be
Telefoon: 0474/97 69 87