Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Tessa Bormans

Samen kijken we naar wat je goed kan, wat je energie geeft, waar je blij van wordt. Dat is de eerste stap. Daarna gaan we op pad naar de verschillende mogelijkheden die er bestaan. Wat is jouw doel? Hoe ziet dit er concreet uit? Hoe zou je je voelen als je dat bereikt hebt? Is het realistisch? Hoe maken we dit concreet en haalbaar?

Tessa Bormans, loopbaancoach Skill BuilderS

Hallo, ik ben Tessa Bormans. Fijne kennismaking!
 

Mijn achtergrond?
Mensen helpen staat vanaf de start van mijn loopbaan centraal. Eerst als opvoedster, consulente dienstencheques, daarna - sinds mei 2018 - als coach/trajectbegeleider. In 2019 nam ik ook de rol van loopbaancoach op. Dankzij mijn opleiding als IV Psychotherapeut heb ik verschillende methodieken in mijn rugzak zitten die ik als coach kan gebruiken. 

Mijn passie?
"A ship in harbor is safe, but that is not what ships are built for”.

Goed in je vel zitten, positief over jezelf denken, in jezelf geloven lijken niet altijd zaken waar mensen aan denken als er wordt gepraat over het zoeken naar een job. Het is wel datgene dat zeer belangrijk is, dat een grote rol speelt in de slaagkans en dat ook bepaalt hoe je omgaat met eventuele hindernissen op je pad. Ik kijk uit om samen met jou op weg te gaan. Hierbij zet ik graag mijn kwaliteiten in zoals mijn eerlijke, directe en gedreven aanpak.

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor