Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/extra_handen_voor_de_zorg.jpg
Nieuws

Extra handen voor de zorg

In het kader van De Warmste Week 2020 maakt Skill BuilderS mee het verschil met het project 'Extra handen voor de zorg'.

Onder het initiatief 'Extra handen voor de zorg' organiseerde Dieter Albert, Outplacementcoach bij Skill BuilderS, een tijdje terug infosessies voor onze coachees om als vrijwilliger in de zorg aan het werk te gaan! 

Dieter reikte handvaten aan om dit concreet aan te pakken. Die broodnodige extra handen kunnen ingezet worden voor zorgverlenende taken, maar ook administratief, logistiek, onthaal, …

Kimberly Maenhoudt en Marie Assez, beiden coach bij Skill BuilderS, gingen verder aan de slag met dit mooie initiatief! Want Skill BuilderS wil zich graag inzetten voor de hulpkreet van het Rode Kruis en mensen oproepen om de dui-zen-den openstaande zorguren in te vullen met extra handen: een vriendelijke lach, een bemoedigend gesprek, hulp aan onze zorgverleners.

Hoe kan je helpen?

Surf naar www.rodekruis.be en registreer je op het online platform als vrijwilliger. Je ontdekt meteen alle lokale en concrete hulpvragen in je eigen buurt.

0

De Warmste Week 2020

Trots op onze collega's hebben we dit waardevolle project 'Extra handen voor de zorg' ingediend in het het kader van De Warmste Week 2020.

Want samen maken we het verschil. Samen ... vérder met ieders talent!

0
Skill BuilderS neemt deel aan De Warmste Week 2020 met het project 'Extra handen voor de zorg'
67-33

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor