Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/news.jpg
Nieuws

Jens Van Mol, nieuwe regiovoorzitter VOKA Oost-Vlaanderen

Trots op onze CEO Jens Van Mol als nieuwe regio-voorzitter van VOKA Oost-Vlaanderen! Ontdek het artikel in het magazine Ondernemen van VOKA.

Jens Van Mol, papa van 3 zonen is 51 jaar, gelukkig getrouwd en vandaag woonachtig in Haasdonk (Beveren) maar opgegroeid in Aalst. Samen met zijn broer Steven leidt hij de onderneming Skill BuilderS. Een mooi familiebedrijf, gesticht in 1986 door Ann Bertin, hun mama, waarin vandaag ook nog hun broer Carl en papa Jo Van Mol actief zijn.

Jens Van Mol

Het familiebedrijf is gespecialiseerd in talent mobility. Hun naam vertelt wat ze doen: met  260 ‘talentenbouwers’ ondersteunen ze organisaties en individuen in het ontdekken, ontwikkelen en optimaal inzetten van hun talenten. Skill BuilderS, met hoofdzetel in Nieuwerkerken-Aalst, is actief in 45 kantoren in België inzake talentadvies, vorming, leadership, training, coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement, assessment & development, well being en begeleiding naar werk. Zonder onderscheid inzake afkomst, geslacht, leeftijd, opleiding en gender.

Jens is ook voorzitter outplacement binnen Federgon. “Als nieuwe voorzitter van de regioraad wil ik het mooie werk van Luc Seminck verder zetten: luisteren naar de ondernemers en dit verder vertalen naar de beleidsmakers, sociale partners en derden organisaties om zo samen de regio economisch en sociaal te versterken, werkgelegenheid te creëren en ook in te vullen. Daarbij stel ik onze kennis van de arbeidsmarkt graag ten dienste. Maar ook door alle factoren die daarop invloed hebben zoals mobiliteit, fiscaliteit, structuur, enz. op tafel te leggen. Om zo bij te dragen aan een voor iedereen welvarende regio Aalst-Ninove-Zottegem- Geraardsbergen."

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

Qfor
Certo
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
VDAB
Loopbaancheques