Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/beeld_10_klein_0.jpg
Nieuws

SBS Skill BuilderS gastspreker op infosessie van Stad Geel

Onze Care for Talent expert Neleke De Poorter gastspreker op infosessie ‘Omgaan met Stress en Burn-out op de werkvloer’, georganiseerd door Stad Geel.

Werknemers die zich goed voelen in hun job en in hun bedrijf, komen met plezier naar het werk. Bij stress en een te hoge werkdruk neemt de kans op verzuim toe. Hoe ga je als werkgever hiermee om?

Neleke De Poorter gaf op donderdag 15/11 om 18u in dienstencentrum Ter Harte in Westerlo een boeiende uiteenzetting over stress op het werk, langdurig absenteïsme en succesvolle re-integratie na lange afwezigheid.  

 

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

Qfor
Certo
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
VDAB
Loopbaancheques