Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/samenwerking.png
Nieuws

Sectornieuws

Nieuw: Partnership OUTPLACEMENT tussen LIMTEC+ en SBS Skill BuilderS!

Limtec+ wenst haar leden – de Limburgse metaalbedrijven – via SBS Skill BuilderS een kwalitatief outplacement aan te bieden en dit zowel voor ontslagsituaties van arbeiders als bedienden. We zetten samen in op ieders Talent!

  logo

  Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

  SBS Skill BuilderS lanceert app om mensen in een outplacementtraject sneller aan nieuwe job te helpen

  Nieuws
  SkillBuilder app
  10.07.2019

  SBS Skill BuilderS lanceert app om mensen in een outplacementtraject sneller aan nieuwe job te helpen

  SBS Skill BuilderS lanceert de SkillBuilder app als aanvulling en ondersteuning van de persoonlijke coaching en begeleiding van werkzoekenden. Deze digitale tool helpt de medewerker zijn ontslag te verwerken, inzicht te verwerven in zijn persoonlijke kwaliteiten en zich voor te bereiden op het zoeken en solliciteren voor een job bij een andere werkgever en dit geheel volgens eigen noden en tempo.

  Contacteer ons

  Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

  Vind een kantoor

  Qfor
  Certo
  ESF
  EU
  Vlaanderen
  Actiris Brussels
  Kmo-Portefeuille
  VDAB
  Loopbaancheques