We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/skill_builders_schenkt_60_laptops.jpg
Nieuws

Skill BuilderS schenkt 60 kwetsbare gezinnen in groot-Aalst een gebruikte laptop

Maandag 20 april - Skill BuilderS schenkt - in het bijzijn van de Aalsterse schepen van Onderwijs Karim Van Overmeire, coördinator flankerend onderwijsbeleid Lieve Van Den Eeckhout, Anse De Mil en Maria Hebbelinck, als vertegenwoordigers van het opgerichte samenwerkingsverband, 60 gebruikte laptops aan de stad Aalst.

Zo draagt Skill BuilderS haar steentje bij aan het waardevolle grootschalige project van de stad Aalst om via het scholennet in Groot-Aalst kansarme gezinnen van een laptop te voorzien.  De digitale kloof is vandaag, met de start van de pre-teaching en in afwachting van de heropstart van de scholen, meer dan ooit een probleem bij kwetsbare gezinnen.

Carl Van Mol, Operations Manager Skill BuilderS: ‘We zijn blij dat we vanuit Skill BuilderS kunnen bijdragen aan dit waardevolle project waarbij we een 60-tal kansarme gezinnen van een gebruikte laptop kunnen voorzien. Zo krijgen ook deze kinderen in deze bijzondere coronatijd alle kansen om bij het schoolgebeuren betrokken te blijven. Ook in volle coronacrisis waar extra focus ligt op spaarzaam omgaan met middelen, blijft Skill BuilderS bewust gevoelig voor maatschappelijk geëngageerde projecten die aansluiten bij onze purpose: Vérder met ieders talent. Omdat we graag iets terugdoen voor de wereld rondom ons en mee willen werken aan een betere plek voor ons allen.’

Ontdek het interview op TV Oost met interview van Carl Van Mol, Operations Manager Skill BuilderS

Ontdek het artikel in Het Laatste Nieuws.

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Skill BuilderS steunt Think Pink met aankoop van duurzame mondmaskers

Nieuws
Duurzame mondmakers van Think Pink

Skill BuilderS steunt Think Pink met aankoop van duurzame mondmaskers

Skill BuilderS maakt mee het verschil en schenkt elke medewerker 2 duurzame Think Pink-mondmaskers. Zo beschermen we onszelf, onze dierbaren, onze collega's, coachees en klanten tegen het coronavirus. 

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor