Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/dsc_0587.jpg
Evenement

Succesvol klanten-event in Hasselt

Ook dit klanten-event op 20 november - het laatste in een rij van 3 - was een schot in de roos. 

Na een warm welkom door CEO Jens Van Mol nam Steven Van Mol, managing partner en leadershipexpert het woord. Het aanwezige publiek in het stijlvolle Kaai 16 in Hasselt werd ingewijd in het Waardenmanagement van Graves. Daarna werd er gezellig nagepraat bij een hapje en een drankje. Kennis en ervaringen werden gretig gedeeld.

#connectie pur sang met onze klanten!

 

Een korte terugblik ...

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

Qfor
Certo
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
VDAB
Loopbaancheques