Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/videocall_2.jpg
Inzicht

Warmte overbrengen via digitale verbinding?

In elke vorm van coaching staat de warmte voor je coachee centraal. Het aanvaarden van je coachee als persoon in al zijn sterktes en valkuilen is het vertrekpunt van een succesvol begeleidingstraject. Hoe gebeurt dit dan bij online coaching? Welke impact heeft de digitale beweging op het coachen en hoe ervaart de coach dit zelf? Wouter Thys, outplacement- en loopbaancoach bij Skill BuilderS, gaat op onderzoek.

Wil ik als coach, op termijn, al mijn begeleidingen volledig digitaal doen? Neen, zeker niet. Het is nu eenmaal zo dat het contact zich beter vertaalt in face2face gesprekken dan via een digitaal platform. We kunnen makkelijker non-verbaal gedrag interpreteren, oogcontact hebben, observeren hoe de coachee de ruimte binnenkomt, spontaan aantekeningen maken, ... Maar digitaal coachen is wel een mooie aanvulling op het coachingsproces om een nog bredere en completere dienstverlening aan te bieden. Zo kan je interessante webinars ook van thuis uit, vanuit je eigen zetel of home office volgen. Je versterkt er meteen ook je digitale skills mee. In de face to face gesprekken kan er dan gefocust worden op de kern van coaching en bouwen coach en coachee verder aan een warme relatie gestoeld op vertrouwen en transparantie die ook achteraf tijdens de aanvullende digitale begeleidingen heel waardevol zal blijken. 

Deze tijden tonen aan dat mensen op zich niet (lang) kunnen zonder de warmte van anderen. We zijn nu eenmaal groepsdieren. De videocalls en telefoontjes zijn goed om contact te bewaren, om verder te bouwen . Maar het persoonlijke, fysieke contact speelt een kapitale en niet te onderschatten rol.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

In het sociale contact groeien mensen en leren mensen van elkaar. We hebben elkaar nodig om te groeien (zowel om anderen te helpen maar ook onszelf). Voor wie anders blijven we nu eenmaal in ons kot?

 

'Niemand is iemand zonder de ander'

Jeffrey Wijnberg

 

Zelfrespect en zelfwaardering zijn belangrijke aspecten in ieders leven. Het vraagt echter moed om ook je kwetsbaarheid te tonen en aan te geven dat je de anderen nodig hebt. Je zal merken dat dit geapprecieerd zal worden. De mensen rondom jou kleuren mee jouw leven. De mooiste momenten zijn immers die momenten die je kan delen met belangrijke personen in je leven. 

 

Wil je hierover graag meer in detail praten?

Contacteer Wouter Thys, outplacement- en loopbaancoach. 
Of bel ons op 0800 616 71.

Ontdek alle info over onze loopbaanbegeleiding.

0

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Welk record verbreek jij?

Inzicht
Verbreek je eigen records

Welk record verbreek jij?

Valt het je ook op dat het ene record na het andere record wordt verbroken. Op sportief, medisch en cognitief vlak. Ook jij kan records verbreken!  Het is puur een kwestie van mindset. Aan het woord is Ellen Tackx, Coach bij Skill BuilderS. Volgens haar is het en kwestie van vertrouwen en zelfvertrouwen zodat ook jij persoonlijke records gaat verbreken.

Elke dag is een nieuw begin

Inzicht
Opnieuw beginnen

Elke dag is een nieuw begin

Het leven is een constante stroom van verstoringen, veranderingen, niet uitgevoerde plannen en vertragingen. Elke dag beginnen we opnieuw. Elk moment is gewoon een nieuwe start. Dat kan een bron van frustratie of juist bevrijdend werken. Laten we kiezen voor 'bevrijding'! Dat is de boodschap die Skill BuilderS wil overbrengen! Natalia Al-Mbaidin, Coach Outplacement bij Skill BuilderS geeft tips over hoe je jezelf kan heruitvinden.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor