Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

Vérder met ieders talent

Wie vandaag zijn talenten ontdekt, ontwikkelt en inzet,
is beter gewapend voor de toekomst. Skill BuilderS ondersteunt mensen en organisaties om daar
duurzaam in te slagen.

Voor organisaties

Talenten actief en gericht aantrekken, ontwikkelen en inzetten, zorgt voor een future proof organisatie én gelukkige medewerkers. Ontdek onze oplossingen!

Talent & organisatie-ontwikkeling

Je bedrijf in transformatie?

Wellbeing & werkgeluk boosten?

Assessment & development centers
 

Voor individuen

Als jij je talenten ontdekt, ontwikkelt en optimaal inzet, dan sta jij aan het roer van je loopbaan.

Heb je een VDAB bemiddelingsvoucher? Wij gaan met jouw talent aan de slag!

Bouw zelf aan je loopbaan met loopbaancheques of via ons doe-het-zelf loopbaantraject

Ontwikkel je talenten met onze future proof groeitrajecten

Ontdek ons ICF-Certified Coach Programma

In de kijker

Talent Mobility

De kracht van wandelen

Onze podcast 'De kracht van wandelen' met Skill BuilderS coach Aline Aelberts

Wandelen, lopen, bewegen in de buitenlucht: we lezen regelmatig over het heilzaam effect. Helpt ‘mindful’ bewegen je om je fysieke, mentale en emotionele balans opnieuw in evenwicht te brengen? Kom je door te bewegen in de natuur sneller in je eigen kracht te staan? Deze podcast is onderdeel van de reeks ‘Open blik’ waarin Aline Aelberts, coach bij Skill BuilderS, boeiende inzichten en makkelijk toepasbare tips aanreikt voor meer geluk in het werk en meer geluk in het leven.
 

 

Waarom kiezen klanten voor ons

0

Mens- en resultaatgericht

We werken vanuit een passie voor mensen en gaan verder dan advies. Reken op heldere doelen, praktische tools en gerichte talentontwikkeling.

Snel een traject op maat

Met een uitgebreid team, heel uiteenlopende specialisaties en tal van locaties in heel België vinden we snel de oplossing voor elke uitdaging.

Een unieke ervaring

Wij kennen de arbeidsmarkt en spreken uw taal. We kunnen rekenen op meer dan 30 jaar ervaring én op een team dat elke dag tot het uiterste gaat in ... verder met ieders talent.
 

0
Stiften
50-50
Skill BuilderS helpt zowel bedrijven als individuen

Een succesvolle carrière-switch dankzij loopbaanbegeleiding

Valerie Deraedt: van Marketing Manager naar zaakvoerder patisserie

Ik ben mijn coach Freddy Ginneberge nog steeds heel dankbaar. Dankzij zijn coaching heb ik het aangedurfd mijn hart te volgen en ben ik een heel gelukkige zaakvoerder van 'Vali Sweet but different', een online RAW patisserie met creatieve RAW & vegan cheesecakes voor elke gelegenheid.

Dirk Van Mechelen

Dirk Van Mechelen, ex-HR Manager bij SCIA

Skill BuilderS is sinds enkele jaren de business partner voor al mijn HR-vragen. Telkens opnieuw vertalen ze mijn noden naar concrete, waardevolle oplossingen op vlak van training, assessment, coaching enz., voor onze kantoren in België en het buitenland. Skill BuilderS staat voor meerwaarde en is een langetermijnpartner.

Interessant om te lezen

Tips voor je loopbaan

Wat heb ik onder controle?

Je kan zeggen: “Waarom regent het nou alweer? Ik word er niet goed van!” Of je kan zeggen: “Het regent alweer, ik trek een regenjas aan.” Verlies je ook veel tijd kwijt aan mopperen of klagen? Dat is tijd en energie die je niet meer in andere dingen kunt steken. Outplacement & Loopbaancoach Natalia Al-Mbaidin legt uit dat de cirkel van Covey je hierbij kan helpen.

Thuis werken: efficiënt en met plezier!

Thuis werken, hoe pak je dit concreet aan? In deze video krijg je enkele handige tips die je helpen om efficiënt én met plezier te kunnen thuiswerken.

Nieuws & Vacatures

Pink Monday

15 januari 2024 - Pink is the new blue
Geef jij ook een roze twist aan Blue Monday, de meest sombere dag van het jaar? Zo maken we samen met Pink Ribbon van deze 15de januari een echte Pink Monday, een dag vol hoop en steun. 

Skill BuilderS succesvolle partner in het Fedris-project

Sinds januari 2019 is Skill BuilderS een gedreven en enthousiaste partner in het Fedris-project. Medewerkers uit de financiële, ziekenhuis- of zorgsector kunnen beroep doen op een kosteloze burn-outbegeleiding van maximaal 9 maanden. 
 

Interessante inzichten voor HR

Leef jij je eigen waarden?

In een vorig artikel Veranderende waarden lichtte Kathy Van Deun, trainer, coach en gedragsveranderaar toe dat, als je daadwerkelijk iets wil veranderen in je leven, je eerst je waarden moet ontdekken, daarna je doelen bepalen. Veranderen je waarden? Dan waarschijnlijk ook je doelen. Maar leef jij je eigen waarden?

Hebben we ons geluk zelf in de hand?

Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. When life gives you lemons, add a little gin and tonic.  Het zijn slechts twee voorbeelden van het soort quotes die alomtegenwoordig  zijn. En eigenlijk komen ze allemaal neer op het volgende: we hebben ons geluk zelf in de hand. Fantastisch toch! Of niet? Wat als ik niet meer weet in welke doos op zolder ik mijn slingers heb opgeborgen? Of wat als ik het recept voor gin-tonic niet ken? Wat dan? We vroegen onze collega Saskia Poelmans, psycholoog burn-out begeleiding, naar antwoorden.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor