We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner-blauw.jpg

Workshop 'work-life happiness'

Zou jij ook fluitend door het leven willen gaan? En meer geluk en rust ervaren als jouw leven in balans is? Zoek je extra tips die jou kunnen helpen om die verschillende ballen in de lucht te houden?

Kies voor persoonlijke groei. Maak gebruik van je vrije toegang tot onze 
online workshop 'work-life happiness'.

Stel jij je volgende vragen?

  • Kan ik mijn werk en privé goed organiseren?
  • Ben ik gelukkig met de combinatie werk – privé?
  • Wat geeft me energie?
  • Benut ik al mijn talenten?
  • Flow … hoe bereik ik dit?

 

Ontdek de antwoorden op deze vragen in een boeiende online workshop 'work-life happiness'.

Interesse in onze workshop? Schrijf je in

Kies de datum die je past
50-50

Jouw investering?

1 uur van je vrije tijd 

De workshop duurt 1 uur en geeft je ook een inspirerende kijk op wat loopbaanbegeleiding inhoudt.

Teken je na de workshop in op een loopbaantraject?

Dan krijg je 8 uur loopbaancoaching i.p.v. de gebruikelijke 7 uur in het kader van de loopbaancheque van de Vlaamse Overheid. Mooi meegenomen, toch? En krijg je toegang tot een reeks dynamische workshops zoals CV-opmaak, de 4-kleurenmens, hoe je optimaal voorstellen in sollicitatiegesprekken, ... en zoveel meer. 

Spreek je graag verder met één van onze coaches?

Op het einde van de workshop ontvang je een voucher die recht geeft op een gratis (online) kennismakingsgesprek van 1 uur in het kader van loopbaanbegeleiding (i.p.v. 30 min).

Wie is de coach?

Hilde Ackaert, één van onze ervaren loopbaancoaches, komt met veel enthousiasme digitaal naar je toe en helpt je graag bij jouw persoonlijke groei.

 

Wil je meer info?

50-50

Onze loopbaanbegeleiding verandert je leven!

Maak met zelfkennis en zelfvertrouwen de keuzes die bij jou passen, jou energie geven en jou doen groeien. Ontdek hier alle info over loopbaanbegeleiding bij Skill BuilderS.

 

Heb je vragen? Wij helpen je graag.

50-50

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Hebben we ons geluk zelf in de hand?

Inzicht
Hebben we ons geluk zelf in de hand?

Hebben we ons geluk zelf in de hand?

Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. When life gives you lemons, add a little gin and tonic.  Het zijn slechts twee voorbeelden van het soort quotes die alomtegenwoordig  zijn. En eigenlijk komen ze allemaal neer op het volgende: we hebben ons geluk zelf in de hand. Fantastisch toch! Of niet? Wat als ik niet meer weet in welke doos op zolder ik mijn slingers heb opgeborgen? Of wat als ik het recept voor gin-tonic niet ken? Wat dan? We vroegen onze collega Saskia Poelmans, psycholoog burn-out begeleiding, naar antwoorden.

De 7 V's van je innerlijk kompas

Inzicht
De 7 V's van je innerlijke kompas, ook in crisissituaties

De 7 V's van je innerlijk kompas

Crisissituaties brengen heel wat emoties met zich mee. En die emoties zijn soms zelfs zo heftig dat ze ons compleet overspoelen of bevriezen. Hoe kan je er nu voor zorgen dat je niet voorbijgaat aan die emoties maar tegelijkertijd ook wel je pad blijft volgen en groeit? Geïnspireerd op de adviezen van Dr. Jim Taylor geeft onze expert loopbaancoach Anouk Smets enkele handvaten om in tijden van crisis je innerlijk kompas terug te vinden en meester te blijven over de weg die je wil bewandelen. 

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor