Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Youri Gesquiere

Ik ben een Excellent Performance Coach en help (startende) ambitieuze ondernemers om uitmuntendheid te bereiken op alle vlakken van hun leven: bedrijf, relatie, gezin en gezondheid. Als loopbaancoach voor ondernemers help ik jou om te excelleren in jouw rol als ondernemer en leider en leggen we de basis voor krachtige resultaten binnen elk levensdomein.

Youri

Hallo, ik ben Youri Gesquiere. Fijne kennismaking!
 

Mijn achtergrond?

Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werker en heb meer dan twintig jaar ervaring in het coachen van mensen en heb me in de laatste jaren toegelegd op ondernemers. Om de vinger aan de pols van de bedrijfswereld te behouden, speel ik nog steeds een cruciale rol in de organisatie en het salesproces van toonaangevende events die essentieel zijn in het marketingplan van specifieke bedrijven. 

 

Mijn passie?

Je wil een zaak starten of je bent een doorwinterde ondernemer? In elke fase van jouw ondernemerschap word je geconfronteerd met jezelf, uitdagingen, jouw eigen overtuigingen en complexe vragen. Ongeacht jouw doelen (een betere work-life balans, duidelijkere personal branding, in kaart brengen van jouw talenten, gebalanceerd leiderschap, helder krijgen van jouw missie, beter omgaan met stress, …), leg ik de focus altijd op transformatie naar een krachtigere versie van jezelf.

Afstand vormt geen belemmering om met mij in zee te gaan. Ik coach mijn klanten hoofdzakelijk via een mix van telefonische contacten, video calls en face-to-face momenten.

0

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor