Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner12.jpg

Jobbegeleiding

Begeleiding op maat, werkplekleren, jobdates: als vaste partner van VDAB halen we alles uit de kast om jou te begeleiden naar een passende, blijvende job. Ontdek onze projecten 'begeleiding van werkzoekenden'.

Wij helpen je ook graag via digitale weg. Bel of mail ons!

Ben je op zoek naar een job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Jaarlijks begeleiden we 9000 werkzoekenden in Vlaanderen. Een gepaste, blijvende job die jou helpt om je te ontplooien en een volwaardig leven te leiden, daar zetten wij met een bewezen aanpak mee onze schouders onder.

1
Jouw traject is altijd op maat:

Waarom kiezen voor Skill BuilderS?

Omdat je zo jouw doel bereikt:

G voor groei en geloof in jezelf

Onze begeleiding helpt jou om de juiste keuzes te maken, verantwoordelijkheid te dragen en in jezelf te geloven.

O voor ontplooien, ontdekken en ontwikkelen

Door je mogelijkheden, vaardigheden en kwaliteiten in kaart te brengen, leer je jezelf beter kennen. Zo slaag je erin om de voor jou geknipte vacature te vinden en jezelf professioneel nog meer te ontplooien.

A voor aanpak op maat

Omdat jij geen nummer bent, is iedere aanpak bij ons op maat. Jij bent voor ons belangrijk, ongeacht je religie, afkomst of geslacht.

L voor luisteren

Begeleiding betekent in dialoog treden: beide partijen luisteren respectvol naar elkaar. Dankzij jouw inbreng en medewerking bereiken we je doel.

0

Ontdek hier recente getuigenissen
'Jobbegeleiding'

Alexis

De begeleiding die je krijgt bij SBS Skill BuilderS is meer dan een begeleiding naar werk. Het is ook een innerlijke begeleiding naar wie je zelf bent en wat je kunnen en kennen is. Je wordt met open armen ontvangen en de coaches steunen je op alle vlakken.

Tim

Ik kon heel wat van die negatieve gevoelens kwijt in de gesprekken met mijn coach, zodat ik mijn naasten daar niet mee hoefde ‘lastig te vallen'. Dat heb ik als zeer waardevol ervaren.

Alexander

Als ik terugblik op mijn begeleiding, dan onthoud ik vooral dat ik geleerd heb om de moed niet op te geven als je niet direct werk vindt. Mijn coach is me blijven aanmoedigen om werk te zoeken, ook in andere sectoren.

Cindy

Zonder de motivatie van mijn coach, de tips rond solliciteren en cv en het opkrikken van mijn zelfvertrouwen was het solliciteren me nooit gelukt. Kortom, de begeleiding was top!

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor