Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Vérder met ieders talent

Wie vandaag zijn talenten ontdekt, ontwikkelt en inzet,
is beter gewapend voor de toekomst. SBS Skill BuilderS ondersteunt mensen en organisaties om daar
duurzaam in te slagen.

Voor organisaties

Het actief en gericht aantrekken, ontwikkelen en inzetten van talent, zorgt ervoor dat uw organisatie  wendbaar, competitief en future proof is. Evenals uw medewerkers.

Voor individuen

Als jij je talenten ontdekt, ontwikkelt en optimaal inzet, dan sta je aan het roer van je loopbaan en stuur je die in de richting die jij wil. Dat is loopbaanzekerheid. 

Ontwikkel je talenten met onze Talent Academy

Ontdek onze Coaching Academy en word gecertificeerd ICF-coach

Waarom kiezen klanten voor ons

Mens- en resultaatgericht

Mens- en resultaatgericht

We werken vanuit een passie voor mensen en gaan verder dan advies. Reken op heldere doelen, praktische tools en gerichte talentontwikkeling.

Snel een traject op maat

Snel een traject op maat

Met een uitgebreid team, heel uiteenlopende specialisaties en tal van locaties in heel België vinden we snel de oplossing voor elke uitdaging. 

Up-to-date ervaring

Up-to-date ervaring

We kennen de arbeidsmarkt en spreken uw taal. Daarvoor bouwen we op +30 jaar praktijkervaring en een team dat elke dag kennis uitwisselt.

SBS Skill BuilderS helpt zowel bedrijven als individuen

Dirk Van Mechelen

Dirk Van Mechelen, HR Manager bij SCIA

SBS Skill BuilderS is sinds enkele jaren de business partner voor al mijn HR-vragen. Telkens opnieuw vertalen ze mijn noden naar concrete, waardevolle oplossingen op vlak van training, assessment, coaching enz., voor onze kantoren in België en het buitenland. SBS staat voor meerwaarde en is een langetermijnpartner.

Interessant om te lezen

Tips voor je loopbaan

Efficiënter naar werk zoeken? Dat doe je zo!

Schuim je dagelijks het internet af naar passende vacatures? Uren gaan voorbij terwijl je naar het computerscherm staart en je jezelf afvraagt "zal ik in aanmerking komen voor deze job? Wanneer zullen ze mij iets laten weten?". "Waarom hebben ze niet voor mij gekozen?", is allicht een vraag die bij je opkomt wanneer je (alweer) een lege mailbox aantreft, of wanneer je een vriendelijk sorry-u-bent-niet-weerhouden bericht heeft ontvangen.

5 gouden sollicitatietips

Ontdek hier de 5 gouden solliciatietips van onze collega Hilde Cooman, outplacement specialist.

Nieuws & Vacatures

Interessante inzichten voor HR

Re-integratie

De wet Peeters “ wendbaar, werkbaar werk” geeft meer toelichting over re-integratie van langdurig zieke medewerkers.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

Qfor
Certo
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
VDAB
Loopbaancheques