Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

Cases

Filter
Het belang van psychologische veiligheid en verbinding in onzekere tijden

Jobat Go for happy, onderdeel van het Vlaams mediabedrijf Mediahuis, is een online rekruteringsplatform gericht op werk, vacatures en carrière. Als organisatie hecht Jobat veel belang aan waarden en cultuur. Jaarlijks organiseert het Management een team-event voor de ‘Jobatters’ waar het accent ligt op een combinatie van verbinding en fun. 

Job- & taalcoaching bij bpost

Haal je regelmatig nieuwe medewerkers aan boord? Beheersen ze het Nederlands niet of niet altijd voldoende ? Of kunnen soft skills of andere vaardigheden nog verder ontwikkeld worden? Liefst laat je hen meteen meedraaien met de andere collega's. Zo leren ze 'on the job'. Maar hoe doe je dit snel en efficiënt?

Competentiecheck bij Bakkerij Aernoudt

Bakkerij Aernoudt, een artisanale bakkerij met meer dan 80 medewerkers, is in volle expansie. Met de groei van het bedrijf hebben ze nood aan gestructureerde ondersteuning voor hun medewerkers. Ze willen sneller kunnen inspelen bij back-upproblemen en willen hun medewerkers een duidelijk ontwikkelingsperspectief aanbieden. 

Marieke Van Lysebetten, HR consultant bij Skill BuilderS, ontmoet hen in het kader van competentiechecks, een project in samenwerking met 7 sectoren en de Vlaamse Overheid. Door competenties in kaart te brengen, helpt Skill BuilderS Vlaamse bedrijven klaar te staan voor de toekomst.  

Stress & burn-out preventie voor Talent Peaks

Talent Peaks, een organisatie die bedrijven doorheen digitale transformatie begeleidt, riep de hulp van Skill BuilderS in om in co-creatie concrete acties inzake stress en burn-out preventie op te zetten en succesvol uit te rollen.   

Alcomotive Care

Alcomotive - de officiële invoerder voor de merken Hyundai, Suzuki, SsangYong, MG, Maxus en Isuzu - schakelde Skill BuilderS in voor de uitrol van een wellbeing-programma, Alcomotive Care, op maat van haar medewerkers, laagdrempelig en volledig vrijblijvend. 

Case Outplacement Ravago

Skill BuilderS slaagt erin om een mooie balans te vinden in het respecteren van de privacy van de betrokken medewerker enerzijds en om anderzijds de opdrachtgever toch voldoende te informeren, zodat de meerwaarde van en voor iedere partij duidelijk in kaart kan worden gebracht.

Baloise - Leadership

Baloise Insurance is ervan overtuigd dat gelukkige medewerkers en hechte teams het verschil maken en ervoor zorgen dat  de bedrijfsobjectieven gerealiseerd worden. Aangezien het Sales team Non-Life Retail Zuid uitgebreid werd met nieuwe collega's, deed Christophe de Moraes, Director Non-Life Retail Zuid, een beroep op SBS Skill BuilderS om de teamdynamiek in zijn team verder te versterken.

Umicore - Leadership

Umicore Precious Metals Refining wilden de leden van het managementteam op één lijn krijgen en met één stem doen spreken. Het doel? Sterkere cohesie bij het management, betere beslissingen, meer eigenaarschap en managers die verder kijken dan hun afdeling.

BNP Paribas Fortis - Career Coaching

De financiële sector wordt geconfronteerd met ingrijpende veranderingen en ook deze sterke speler ontsnapt daar niet aan.

Baloise - Leadershiptraject

In 2013 ontstond Baloise Insurance uit de fusie van 3 verzekeringsmaatschappijen: Nateus, Avéro en Mercator. Een jaar later, nadat de integratie van de meeste processen al was begonnen, kreeg Skill BuilderS de kans om het ‘Values in action’ traject mee uit te werken. Het doel? Eén bedrijfscultuur voor Baloise Insurance.

Gryson - Career Coaching

Toen deze tabaksfabrikant in 2012 werd overgenomen door Japan Tobacco International (JTI), werden belangrijke investeringen doorgevoerd en extra medewerkers aangeworven. Op 7 oktober 2014 kondigde het moederbedrijf echter onverwacht aan dat Gryson – JTI medio 2018 de deuren zou moeten sluiten.

 

ING - Career Coaching

Toen ING België voor een reorganisatie stond, deden ze beroep op Skill BuilderS om hun talenten daarbij te begeleiden.

Tevreden klanten
umicore
Baloise
Gryson
Ikea

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor