Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner-loopbaanbegeleiding.png

Loopbaanbegeleiding

Kost je werk je veel energie? Vraag je je af wat je talenten, je passies zijn? Welke job bij jou past? Hoe je een optimale work-life balance vindt? Of droom je van een eigen zaak? Onze loopbaanbegeleiding verandert je leven!

Ontdek onze coaches 

Vind je locatie

Maak een afspraak 

Doe meer met je talent

Samen met één van onze professionele loopbaancoaches ga je aan de slag. Via oefeningen en opdrachten krijg je een duidelijk zicht op je talenten, kwaliteiten, kennis, vaardigheden, en wat je belangrijk of minder belangrijk vindt in je loopbaan. Zo maak je vol zelfvertrouwen de loopbaankeuzes die echt bij jou passen, jou energie geven en jou doen groeien. Je kan bij ons ook terecht voor online loopbaancoaching.

Volledig terugbetaalde loopbaancheque!

Tot 24 december 2021 kan je genieten van de terugbetaling van je 1ste loopbaancheque. Zo geniet je van 4 uur personal coaching van één van onze topcoaches. Wil je van deze actie genieten? Contacteer dan Ellen Roels via loopbaanbegeleiding@skillbuilders.be of bel 0800 616 71.  

 

0
50-50

De coach die bij jou past. Snel en vlakbij.

 • 60 coaches staan voor jou klaar
 • + 50 locaties, ook in jouw buurt
 • 22 psychologen en therapeuten
Gail Carpentier, loopbaanbegeleiding

Gail Carpentier

Ik ben steeds op zoek naar unieke verhalen. Ook jouw verhaal zal me ongetwijfeld triggeren. In een open communicatie leg ik graag samen met jou de linken tussen jouw talenten en opportuniteiten op jouw pad. 

meer over Gail Carpentier read more
Elise Van Aerschot, loopbaanbegeleiding

Elise Van Aerschot

Jou ondersteunen in je zoektocht naar wie je bent, wat je energie geeft en wat je talenten zijn, daar ga ik voor. Samen brengen we je profiel in kaart, maken connectie met de arbeidsmarkt en last but not least zoeken we een job die jou doet schitteren.  

meer over Elise Van Aerschot read more
Katrien Sorgeloos

Katrien Sorgeloos

Op een inspirerende en no nonsens manier gaan we samen na wat je drijfveren zijn maar ook welke bekommernissen (of overtuigingen) in de weg zitten om jouw doel(en) te bereiken. Van mij mag je open en eerlijke feedback verwachten, maar ook dat je keuzes zal maken waarbij je trouw blijft aan jezelf én van waaruit je (opnieuw) een betekenisvolle rol kan opnemen binnen een bedrijf/organisatie.

meer over Katrien Sorgeloos read more
Joke Croonenborghs, loopbaancoach Skill BuilderS

Joke Croonenborghs

Met een luisterend oor en een nuchtere kijk sta ik je graag bij in het proces om je hindernissen om te zetten in groeikansen. Door je natuurlijke krachtbronnen, competenties en resources bloot te leggen en te versterken, zorgen we voor een vernieuwde balans in je loopbaan waar jij opnieuw de regisseur kan zijn.

meer over Joke Croonenborghs read more
Ellen Tackx

Ellen Tackx

Heel open naar jou luisteren, ontdekken wat je talenten zijn en wat jou energie geeft: daar ga ik voor! Samen stellen we een actieplan op jouw maat op en stomen we je klaar om de job die bij jou past, te vinden. Vanuit mijn ervaring reik ik je graag tips & tricks aan die jou sterker maken in je zoektocht naar een nieuwe job.

meer over Ellen Tackx read more
Hélène De Pourcq, loopbaanbegeleiding

Hélène De Pourcq

Jij staat centraal tijdens de begeleiding. Aan de hand van creatief-fysieke methodes probeer ik zoveel mogelijk uit onze gesprekken te halen. Vanuit mijn achtergrond als bedrijfspsycholoog geef ik advies en begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling en motivatie.

meer over Hélène De Pourcq read more
Fabienne Lierman, loopbaancoach Skill BuilderS

Fabienne Lierman

Met veel enthousiasme ga ik samen met jou op pad om te ontdekken in welke job jij kunt stralen en openbloeien! Mijn doel? Dat jij, versterkt met doorvoelde inzichten en meer zelfvertrouwen, zélf blijvend kunt voortbouwen aan je pad. Steeds vanuit jouw vraag, concreet, met diepgang, gericht op actie, in kleine of grotere, veilige stappen. Op weg naar een job die jou energie geeft en doet stralen!

meer over Fabienne Lierman read more
Patricia Van Beneden

Patricia Van Beneden

Ik hou van de ont-moeting met jou, van een écht gesprek tussen ons en laad me op bij elke stap waarbij ik je zie groeien in zelfvertrouwen tot het moment dat je weer helemaal in je kracht gaat staan. Aan de basis ligt een houding van openheid, van wederzijds respect en gelijkwaardigheid.

meer over Patricia Van Beneden read more
Anouk Smets

Anouk Smets

Je innerlijk kompas (terug) vinden en begrijpen, dat primeert voor mij in een coaching. Wie ben jij? Waar word jij blij van? Wat kan je best doen om te voelen dat je op je plek zit? En hoe breng je dat in de praktijk? Samen kijken we breed naar jou en je context. We verkennen wat jij nodig hebt en wat je wilt in je leven.

meer over Anouk Smets read more
Hilde Ackaert

Hilde Ackaert

Bij mij kan je terecht met vragen rond oriëntatie, loopbaan-verkenning, werk-privé balans, assertiviteit, timemanagement, persoonlijke en professionele ontwikkeling, perfectionisten, zelfvertrouwen en stress en burn-out preventie. Door de jaren heen heb ik mijn eigen persoonlijke coaching stijl kunnen ontwikkelen waarin hulpvragen met de nodige kwaliteit, empathie en expertise kunnen beantwoord worden.

meer over Hilde Ackaert read more
Nicole Vanheusden, loopbaancoach Skill BuilderS

Nicole Vanheusden

Let you be you! Dat is waar het bij mijn coachings om draait. Samen tekenen we een nieuw plan uit op maat van jouw échte ik, zodat werk en privé in balans komen en blijven.  Een aangepast cv en dito motivatiebrief zijn hierbij key, net zoals tips & tricks om een interview op de beste manier te doorlopen. Let’s do this!

meer over Nicole Vanheusden read more
Eddy Vanhoegaerden, loopbaancoach Skill BuilderS

Eddy Vanhoegaerden

Jou ondersteunen om werkgeluk te ervaren in je huidige of nieuwe werksituatie, is mijn missie. Ik hou hierbij graag rekening met 4 belangrijke dimensies: de persoon met de eigenschappen/karakteristieken, de persoonlijk context, de elementen in de functie en de organisatie.

meer over Eddy Vanhoegaerden read more
Stan Pelckmans, loopbaancoach Skill BuilderS

Stan Pelckmans

Het is mijn persoonlijke missie om jou te helpen de beste/meest gelukkige versie van jezelf te worden. Ik geloof sterk in het verborgen potentieel van de mens en hou ervan om dit te kunnen ontwaken. Een job is niet gewoon een manier om geld te verdienen maar echt een belangrijk deel van je identiteit. Ik heb persoonlijk ervaren hoe belangrijk het is om de juiste “fit” te vinden om je talent te laten schitteren.

meer over Stan Pelckmans read more
Stefanie Vleeschouwer, loopbaanbegeleiding

Stefanie Vleeschouwer

Mijn doel is om jou in je kracht te zetten zodat jij kan schitteren en werkgeluk kan ervaren. Met mijn zachte, no-nonsenseaanpak luister ik aandachtig naar je verhaal. Ik stel jou de juiste vragen om tot zelfinzicht te komen. Mijn opgebouwde kennis deel ik graag met jou. Ik vertrek steeds vanuit een evenwaardige en vertrouwelijke relatie. 

meer over Stefanie Vleeschouwer read more
Katrien Zizek, loopbaancoach Skill BuilderS

Katrien Zizek

Als loopbaancoach help ik je stevig in je schoenen te staan. In werk en privé kan je situaties beter beoordelen waardoor je weerbaarder bent. Zorgen en stress zet je om in positieve acties en je gaat snel en creatief schakelen. Met zelfvertrouwen, duidelijke grenzen, goede communicatie en een juiste balans zorg jij ervoor dat je jouw doelstellingen behaalt.

meer over Katrien Zizek read more
Michèle Titeca, loopbaanbegeleiding

Michèle Titeca

Jij bent de bouwheer van jouw loopbaan, ik ben de architect die je bijstaat in het uittekenen ervan. Zo krijg je een goede fundering, stevige muren en een hermetisch dak om jouw carrière een nieuwe wending te geven. Door out-of-the-box te denken, inspireer ik je andere horizonten te verkennen en originele beroepen en sectoren te ontdekken. Voor de finishing touch kan je op mijn groot netwerk rekenen. 

meer over Michèle Titeca read more
Gitta Smits, loopbaancoach Skill BuilderS

Gitta Smits

Werken en gelukkig zijn vertaalt zich voor mij in werkgeluk, het doel waaraan ik samen met jou wil werken. Als loopbaancoach, als stress- en burn-out coach en als perfectionismecoach breng ik je dicht bij jouw energie, jouw talent, jouw missie, jouw doel. Kortom: bij jezelf.

meer over Gitta Smits read more
Lien Haemers

Lien Haemers

Graag ga ik met jou het traject aan om het geloof in jezelf te vergroten en zo ook de stappen te zetten naar je droomjob. Hierbij staan we samen stil bij de vragen die jou bezighouden: Hoe sta je tegenover je huidige job? Hoe sta je tegenover jezelf? Wat zijn je talenten ? Passies? Samen zoeken we antwoorden op al jouw vragen.

meer over Lien Haemers read more
Ivan Dauwe, loopbaanbegeleiding

Ivan Dauwe

Bij alles wat ik doe, wil ik oprechte connectie creëren en impact hebben op veranderingsprocessen bij mensen. Ik hou ervan mensen te begeleiden die willen groeien in omdenken, een mindshift creëren en help hen de ‘innerlijke saboteurs’ te bekampen. Als ‘medior’ coach en ervaringsdeskundige coach ik op een respectvolle, empathische manier, in een vertrouwelijke context en een veilig kader.

meer over Ivan Dauwe read more
Aline Erauw, loopbaanbegeleiding

Aline Erauw

Samen op zoek gaan naar wat ‘werkgeluk’ voor jou kan betekenen, is mijn drijfveer. Heroriënteren, zoeken naar een betere balans in je leven, aan de slag gaan op vlak van stress, en zoveel meer: graag sta ik je hierin bij als co-piloot met praktische tips & tricks en het uitwerken van een concreet actieplan.

meer over Aline Erauw read more
Arthur Maerten, loopbaanbegeleiding

Arthur Maerten

Als loopbaancoach ga ik uit van de krachten, kennis en competenties van de persoon die voor mij zit. Samen gaan we een explorerend proces aan waarbij alle levensdomeinen aan bod kunnen komen. Flexibel qua aanpak, maar steeds gestructureerd zetten we samen verschillende stappen om een antwoord te vinden op jouw specifieke loopbaanvraag.

meer over Arthur Maerten read more
Aline Aelbert, loopbaancoach Skill BuilderS

Aline Aelberts

Inspirerend, creatief en vanuit jouw eigen authenticiteit coach ik je met passie en enthousiasme op je zoektocht naar je ware ‘ik’: wie ben je, wat drijft je? Steeds gericht op maximale ontwikkeling, groei en verbinding. Ik voel me sterk betrokken met oprechte interesse in jou en jouw verhaal.

meer over Aline Aelberts read more
Wouter Thys

Wouter Thys

Wat maakt jou gelukkig in je job? Wat zijn jouw talenten en passies? We brengen jouw profiel in kaart en toetsen dit aan de arbeidsmarkt. Ik hou je een eerlijke spiegel voor. Zo kom je snel tot zelfinzicht. Om tot de kern van je loopbaanvraag te komen, zet ik je graag aan het werk, maar dat doen we vooral samen! 

meer over Wouter Thys read more
Aurora Van Ballaert, loopbaancoach Skill BuilderS

Aurora Van Ballaert

Wat drijft jou? Wat zoek je in een job? Wat geeft jou energie? Op deze en nog veel andere vragen zoeken we samen een antwoord. Ik luister aandachtig en hoor niet alleen wat je zegt maar ook hoe je het zegt. Ik geef je vertrouwen en een veilig kader. Zo voel je je meteen comfortabel.

meer over Aurora Van Ballaert read more
Marie Assez, loopbaancoach Skill BuilderS

Marie Assez

Naar jouw loopbaanvragen luisteren. Jouw talenten en passies in kaart brengen. Jouw zelfvertrouwen opkrikken. Je doen geloven in mogelijkheden. Deze samen met de nodige creativiteit benaderen en ontdekken, daar krijg ik energie van. Samen met jou ga ik op pad zodat jij de loopbaankeuzes kan maken die bij je passen en je gelukkig maken.

meer over Marie Assez read more
Guy Knaepkens, loopbaanbegeleiding

Guy Knaepkens

Jou helpen de beste versie van jezelf te ontdekken, daar ga ik voor. Je talenten, passies, loopbaanvragen brengen we samen in kaart. Dankzij inspirerende, innovatieve en creatieve coaching technieken kan jij de loopbaankeuzes maken die je gelukkig maken. 

meer over Guy Knaepkens read more
Ann Boone

An Boone

Mensen laten groeien op weg naar loopbaangeluk, geeft me telkens weer veel energie. Na een intakegesprek werk ik een traject op maat van de coachee uit met oog voor persoonlijke en professionele groei. Samen gaan we op weg naar loopbaangeluk!

meer over An Boone read more
Marleen Bultinck Loopbaanbegeleiding

Marleen Bultinck

Samen zoeken we naar wie je écht bent en in welke job en welke omgeving je kan openbloeien. We staan stil en vertragen om jouw energiebronnen te ontdekken. Zo ontdekken we wat je wil betekenen. En hoe je valkuilen en hindernissen kan overwinnen. We eindigen met ‘wat nu concreet’? Gaan voor verandering in je huidige job? Of zoeken naar een nieuwe job? Een nieuwe omgeving? 

meer over Marleen Bultinck read more
Tessa Bormans, loopbaancoach Skill BuilderS

Tessa Bormans

Samen kijken we naar wat je goed kan, wat je energie geeft, waar je blij van wordt. Dat is de eerste stap. Daarna gaan we op pad naar de verschillende mogelijkheden die er bestaan. Wat is jouw doel? Hoe ziet dit er concreet uit? Hoe zou je je voelen als je dat bereikt hebt? Is het realistisch? Hoe maken we dit concreet en haalbaar?

meer over Tessa Bormans read more
Maria ABmann, loopbaanbegeleiding

Maria Aßmann

Het leven is er om ten volle benut te worden – veel mensen willen dit, maar weten niet goed hoe. Mensen empoweren om weer hun volle potentieel te benutten, hun doelen succesvol na te streven, een rijk sociaal leven te leiden en weer ten volle te genieten van hun leven – dat is mijn missie.

meer over Maria Aßmann read more
Kimberly Maenhoudt, loopbaancoach Skill BuilderS

Kimberly Maenhoudt

Werkgeluk: wat betekent dit voor jou? Hoe wil jij dit bereiken. Welke loopbaankeuzes ga je maken? Samen met jou ga ik op zoek naar een concrete invulling. Respectvol en in een open en eerlijke communicatie. Zo kan en mag je gewoon jezelf zijn. Hierbij boosten we je zelfvertrouwen, ontdekken we jouw talenten en passies en vinden ongetwijfeld jouw werkgeluk.

meer over Kimberly Maenhoudt read more
Saskia Poelmans, loopbaancoach Skill BuilderS

Saskia Poelmans

Jouw werkgeluk versterken: daar ga ik voor. Samen zoeken we uit wat jij nodig hebt in een job en in een organisatie om gelukkig te zijn. We boosten je zelfvertrouwen en reiken de nodige handvaten aan om je werkgeluk na te streven. Of dat nu in je eigen organisatie is of daarbuiten.

meer over Saskia Poelmans read more
Joke Croonenborghs, loopbaancoach Skill BuilderS

Joke Croonenborghs

Met een luisterend oor en een nuchtere kijk sta ik je graag bij in het proces om je hindernissen om te zetten in groeikansen. Door je natuurlijke krachtbronnen, competenties en resources bloot te leggen en te versterken, zorgen we voor een vernieuwde balans in je loopbaan waar jij opnieuw de regisseur kan zijn.

meer over Joke Croonenborghs read more
Martijn Daniels

Martijn Daniëls

Ben jij je bewust van je talenten en passies? Geeft je job je een flinke dosis werkgeluk? Zoek je een optimale work-life balans? Samen gaan we - op jouw ritme - op pad en zoeken antwoorden op al deze vragen.  Met de nodige dosis humor, relativering en menselijke warmte haal ik je uit je comfortzone en maak je bewust van je denkpatronen. Mijn netwerk stel ik graag voor je open.  

meer over Martijn Daniëls read more
Natalia

Natalia Al-Mbaidin

Ik kijk er naar uit om samen met jou je talenten en passies in kaart te brengen, te luisteren naar je loopbaanvragen en je te doen geloven in jezelf. Zo kan jij ontdekken welke richting je uit wil. Stap per stap kom je uit je comfortzone en maak je de loopbaankeuzes die jou energie geven en gelukkig maken.

meer over Natalia Al-Mbaidin read more
Heleen Claus loopbaancoach bij Skill BuilderS

Heleen Claus

Ik werk graag in een 1 op 1 relatie op een rustige plek waar ik je een veilig kader kan aanbieden. Terwijl ik rustig naar je verhaal luister en de juiste vragen stel, gaan we samen aan de slag. In mijn begeleiding wil ik graag begrijpen en duiden. Ik heb een ruime interesse en ben flexibel. Mijn ervaring uit het bedrijfsleven stel ik graag voor jou ter beschikking.

meer over Heleen Claus read more
Betty Delaere, loopbaancoach bij Skill BuilderS

Betty Delaere

Jou empoweren, daar ga ik voor. Het ontdekken van je talenten en hoe jij die optimaal kan inzetten in je job. Ik begeleid je graag op een nuchtere, open en eerlijke manier, op de zoektocht naar wie je bent en waar jij energie van krijgt. Zo kan jij de juiste keuzes maken. 

meer over Betty Delaere read more
Kaat Van den Bossche, loopbaancoach bij Skill BuilderS

Kaat Van den Bossche

Ik neem graag de tijd om te luisteren naar jouw verhaal. Jouw persoonlijk verhaal is voor mij de basis om aan de slag te gaan: zaken te benoemen of te duiden, in vraag te stellen. We staan stil bij jouw loopbaanvragen en zoeken samen uit wat jou energie geeft, wat jou blij maakt en hoe je een goede work-life balans kan uitbouwen.  

meer over Kaat Van den Bossche read more
Youri

Youri Gesquiere

Ik ben een Excellent Performance Coach en help (startende) ambitieuze ondernemers om uitmuntendheid te bereiken op alle vlakken van hun leven: bedrijf, relatie, gezin en gezondheid. Als loopbaancoach voor ondernemers help ik jou om te excelleren in jouw rol als ondernemer en leider en leggen we de basis voor krachtige resultaten binnen elk levensdomein.

meer over Youri Gesquiere read more
Nathan Coppens, loopbaancoach Skill BuilderS

Nathan Coppens

Nuchter, to the point en met een vleugje humor zoek ik graag, samen met jou, een antwoord op jouw loopbaanvragen. Kost je werk je veel energie? Vraag je je af wat je talenten, je passies zijn? Welke job bij jou past? Hoe je een optimale work-life balance vindt? Ik zet je graag aan tot zelfreflectie. Resultaat: een concreet actieplan waarmee we stap voor stap aan de slag gaan. 

meer over Nathan Coppens read more
illustratie

Met passie voor talent

Onze coaches hebben een uitstekend beeld van de arbeidsmarkt en een passie voor talent. Sommige zijn psycholoog, therapeut of specialist in bijvoorbeeld burn-out, hoogsensitiviteit of ADHD. We vinden de coach die past bij jouw uitdaging. Snel en vlakbij. Beloofd!

Wat maakt onze coaches uniek?

Ontdek interessante inzichten

Blog loopbaanbegeleiding

0
50-50

 

Waar vind je onze coaches

Vind een coach op +50 locaties, ook in jouw buurt.

1

Aalst (Nieuwerkerken)

Maaldreef 57
9320 Aalst

Aalst

Leo de Béthunelaan 19
9300 Aalst

Antwerpen Noord

Straatsburgdok Noordkaai 21 bus 1
2030 Antwerpen

Antwerpen Zuid

Van der Sweepstraat 3
2000 Antwerpen

Asse

Stationsstraat 104 b2a
1730 Asse

Beveren

Moretusstraat 10
9120 Beveren

Brugge

Sint-Pietersmolenstraat 204/002
8000 Brugge

Brussel

Hertogsstraat/Rue Ducale 83
1000 Brussel

Dendermonde

Noordlaan 304
9200 Dendermonde

Geel

Pas 191
2440 Geel

Genk

Centrumlaan 10
3600 Genk

Gent

Kortrijksesteenweg 180
9000 Gent

Geraardsbergen

Kattestraat 27
9500 Geraardsbergen

Halle

Vandenpeereboomstraat 156
1500 Halle

Hasselt

Thonissenlaan 92
3500 Hasselt

Herentals

Nederrij 62
2200 Herentals

Heusden-Zolder

Kapelstraat 3 bus 1
3550 Heusden-Zolder

Kortrijk

Doorniksewijk 66
8500 Kortrijk

Leuven

Sluisstraat 16 bus 0001
3000 Leuven


Lier

Antwerpsesteenweg 359
2500 Lier

Luik

Rue des Ixellois 3
4000 Luik

Mechelen

Schuttersvest 22
2800 Mechelen

Menen

Bruggestraat 13
8930 Menen

Neerpelt

Marktplein 7 bus 1
3910 Neerpelt


Oostende

Nieuwpoortsesteenweg 481
8400 Oostende

Oudenaarde

Markt 13 bus 3
9700 Oudenaarde

Puurs

Palingstraat 48
2870 Puurs

Roeselare

Jacob van Arteveldestraat 3/bus 2.2
8800 Roeselare

Ronse

TIO3 - Oscar Delghuststraat 60
9600 Ronse

Sint-Niklaas

Mercatorstraat 32
9100 Sint-Niklaas

Sint-Truiden

Diesterstraat 27
3800 Sint-Truiden

Tielt

Ieperstraat 8
8700 Tielt

Tongeren

Wijngaardstraat 7
Tongeren

Turnhout

Renier Sniedersstraat 28
2300 Turnhout

Vilvoorde

Laurent-Benoit Dewezplein 2/3
1800 Vilvoorde

Waregem

Vennestraat 10
8790 Waregem

Wetteren

Lange Bergstraat 1 B
9230 Wetteren

Zaventem

't Zavelpand
Kerkplein 24 bus 4
1930 Zaventem

Zoersel

Handelslei 167
2980 Zoersel

Willebroek

Overwinningsstraat 133
2830 Willebroek

Diest

Schaffensestraat 32
3290 Diest

Tienen

Leopoldvest 11
3300 Tienen

Blankenberge

Onderwijsstraat 17
8370 Blankenberge

Ieper

Dehemlaan 31
8900 Ieper

Nieuwpoort

Albert I Laan 126
8620 Nieuwpoort

Veurne

Zuidstraat 67
8630 Veurne

Eeklo

Zuidmoerstraat 136
9900 Eeklo

Evergem

Bibliotheekstraat 1
9940 Evergem

Lokeren

Mosten 13
9160 Lokeren

Ninove

Parklaan 3
9400 Ninove

Bree

Kloosterstraat 13
3960 Bree

Lummen

Dr. Vanderhoeydonckstraat 56
3560 Lummen

Maasmechelen

Koninginnelaan 42
3630 Maasmechelen

Tessenderlo

Vismarkt z/n
3980 Tessenderlo

Opglabbeek

Gildenstraat 16
3660 Opglabbeek

Tienen

Oude Heerweg 131
3300 Tienen

Puurs

Sint Katharinastraat 186
2870 Puurs

Jabbeke

Gistelsteenweg 280
8490 Jabbeke

Gentbrugge

Kerstraat 108
9050 Gentbrugge
Oost-Vlaanderen
Aalst (Nieuwerkerken)

Maaldreef 57
9320 Aalst

Contacteer ons Contacteer ons
Oost-Vlaanderen
Aalst

Leo de Béthunelaan 19
9300 Aalst

Contacteer ons Contacteer ons
Antwerpen
Antwerpen Noord

Straatsburgdok Noordkaai 21 bus 1
2030 Antwerpen

Contacteer ons Contacteer ons
Antwerpen
Antwerpen Zuid

Van der Sweepstraat 3
2000 Antwerpen

Contacteer ons Contacteer ons
Vlaams-Brabant
Asse

Stationsstraat 104 b2a
1730 Asse

Contacteer ons Contacteer ons
Oost-Vlaanderen
Beveren

Moretusstraat 10
9120 Beveren

Contacteer ons Contacteer ons
West-Vlaanderen
Brugge

Sint-Pietersmolenstraat 204/002
8000 Brugge

Contacteer ons Contacteer ons
Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Brussel

Hertogsstraat/Rue Ducale 83
1000 Brussel

Contacteer ons Contacteer ons
Oost-Vlaanderen
Dendermonde

Noordlaan 304
9200 Dendermonde

Contacteer ons Contacteer ons
Antwerpen
Geel

Pas 191
2440 Geel

Contacteer ons Contacteer ons
Limburg
Genk

Centrumlaan 10
3600 Genk

Contacteer ons Contacteer ons
Oost-Vlaanderen
Gent

Kortrijksesteenweg 180
9000 Gent

Contacteer ons Contacteer ons

   

Wil je meer info?

Plan alvast een moment in de agenda van onze loopbaanconsulente Ellen in voor een informatief gesprek.

Maak een afspraak

 

0

Heb je vragen? Contacteer Ellen via onderstaand formulier of bel

50-50

 

Unieke aanpak, bewezen resultaten

1
 • Ruimer dan je loopbaan

  we kijken naar hoe je in het leven staat, naar wie jij bent als mens. Die inzichten nemen we mee in je loopbaanbegeleiding. Het resultaat? Je maakt voortaan de juiste keuzes, in je huidige werk of voor een nieuwe job.

 • Slimme kruisbestuiving

  Onze coaches kregen een intensieve opleiding, hebben veel ervaring en wisselen inzichten uit met elkaar. Jij krijgt dus de best mogelijke begeleiding.

 • Gratis loopbaanworkshop

  Tijdens en na je loopbaanbegeleiding mag je gratis deelnemen aan één van onze 10 workshops voor professionals. Zo sleutel je gericht aan je loopbaanskills.

 • Eén jaar begeleiding

  heb je nadien nog tips nodig? Contacteer je coach, hij of zij is er voor jou. Bovendien heb je recht op een persoonlijk opvolgingsgesprek.

0
50-50
Wit

 

Wil je meer info? Maak een afspraak!

0

U kunt momenteel geen afspraak maken via deze module. Probeer binnen enkele minuten opnieuw of neem contact op via e-mail of telefonisch op 053/85 77 77.

0

Ontdek hier recente getuigenissen
'Loopbaanbegeleiding'

An

Je bent jong en je wil wat. En wat als je niet vindt wat je zoekt? Je doet je job graag, maar hebt toch het gevoel dat die je verwachtingen niet inlost. Na een jaar te hebben aangemodderd, zette ik de stap naar loopbaancoaching. Een wereld ging open.

Birgit

Ik was erg verrast door de persoonlijke aanpak van de coaching. Door de gesprekken en opdrachten kreeg ik inzicht in wat ik belangrijk vind en wat ik wil. Ik durfde opnieuw dromen en vond in mezelf vertrouwen en moed om uit mijn comfortzone te treden en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Geert

Ik wilde mijn weerbaarheid opbouwen en zelf stappen zetten naar een positieve ommezwaai in mijn loopbaan. Dank voor deze professionele begeleiding met een menselijk gelaat!

Lutgarde

Ik ga mijn loopbaancoach missen, zij heeft me weer naar mijn pad geleid. Ik ben de eerste keer in Neerpelt binnengestapt met veel pijn en hoge verwachtingen. De laatste keer, na 8u begeleiding, ben ik buiten gestapt met pijn van geluk. Wat een verrijking!

Wendy

Dankzij de testen en opdrachten tijdens de loopbaancoaching kreeg ik meer kennis over mijn vaardigheden en motivatie. Ik weet nu wat ik echt wil!

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor