Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner-loopbaanbegeleiding.png

Loopbaanbegeleiding

Kost je werk je veel energie? Vraag je je af wat je talenten, je passies zijn? Welke job bij jou past? Hoe je een optimale work-life balance vindt? Of droom je van een eigen zaak? Onze loopbaanbegeleiding verandert je leven!

Ontdek onze coaches 

Vind je locatie

Plan je kennismaking 

Kies jouw formule

 

Doe meer met je talent

Krijg zicht op je talenten, kwaliteiten, kennis, vaardigheden, ... samen met één van onze loopbaancoaches. Maak vol zelfvertrouwen de loopbaankeuzes die echt bij jou passen, jou energie geven en jou doen groeien. Ook online loopbaancoaching is mogelijk.

Heb je geen recht op gesubsidieerde loopbaancheques?
Ontdek ons doe-het-zelf loopbaantraject

0
50-50
icon
Kies jouw formule
#019de0

Gesubsidieerde loopbaancheques

Dankzij loopbaancheques doorloop je een coachingtraject één-op-één met jouw persoonlijke jobcoach. Samen ontdekken jullie hoe jij opnieuw zuurstof kan geven aan je loopbaan.

Doe-het-zelf loopbaanbegeleiding

Heb je geen recht op loopbaancheques of heb je ze in de afgelopen zes jaren al ingezet? Geen probleem. Het unieke doe-het-zelf loopbaantraject helpt jou verder. Voor slechts 49 euro! In dit digitaal traject ga jij zelf aan de slag met een schat aan oefeningen en inzichten, waar en wanneer je maar wil. Onze coaches bundelden speciaal voor jou al hun expertise en ervaring in deze digitale bundel zodat jij ook zonder één-op-één begeleiding richting kan geven aan jouw loopbaan.

1-op-1 coaching niet-gesubsidieerd

Heb je geen recht op de gesubsidieerde loopbaancheques en wil je toch graag individuele coaching? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij onze loopbaanconsulente Ellen.

50-50

De coach die bij jou past. Snel en vlakbij.

 • 60 coaches staan voor jou klaar
 • + 50 locaties, ook in jouw buurt
 • 22 psychologen en therapeuten
Gail Carpentier, loopbaanbegeleiding

Gail Carpentier

Ik ben steeds op zoek naar unieke verhalen. Ook jouw verhaal zal me ongetwijfeld triggeren. In een open communicatie leg ik graag samen met jou de linken tussen jouw talenten en opportuniteiten op jouw pad. 

meer over Gail Carpentier read more
Fabienne Lierman, loopbaancoach Skill BuilderS

Fabienne Lierman

Met veel enthousiasme ga ik samen met jou op pad om te ontdekken in welke job jij kunt stralen en openbloeien! Mijn doel? Dat jij, versterkt met doorvoelde inzichten en meer zelfvertrouwen, zélf blijvend kunt voortbouwen aan je pad. Steeds vanuit jouw vraag, concreet, met diepgang, gericht op actie, in kleine of grotere, veilige stappen. Op weg naar een job die jou energie geeft en doet stralen!

meer over Fabienne Lierman read more
Bianca Borremans

Bianca Borremans

Jou je sterktes en kwaliteiten te laten (her)ontdekken en je helpen deze in te zetten in een job waarin je je goed voelt, geeft me voldoening en energie!

meer over Bianca Borremans read more
Dieter Albert, outplacement & loopbaancoach

Dieter Albert

Even opstijgen voor een brede kijk, om later te landen met nieuwe inzichten. Samen brengen we je talenten in kaart en overlopen we je professionele loopbaan tot op vandaag. Even vertragen, bewust worden, stilstaan. Hoe sterk is je positie op de arbeidsmarkt? In je sector? Waar liggen kansen? Wat wil je loslaten? Wat vind je belangrijk vandaag? Nadien terug vooruit, verder groeien vol vertrouwen! 

meer over Dieter Albert read more
Jermain Stronk, coach Skill BuilderS

Jermain Stronk

Tijdens je loopbaanbegeleiding focussen we op je rol als landbouwer, ondernemer en innovator. Vanuit je sterktes en passie voor het vak, zoeken we naar (nieuwe of vernieuwde) mogelijkheden.
 

meer over Jermain Stronk read more
Nicole Vanheusden, loopbaancoach Skill BuilderS

Nicole Vanheusden

Let you be you! Dat is waar het bij mijn coachings om draait. Samen tekenen we een nieuw plan uit op maat van jouw échte ik, zodat werk en privé in balans komen en blijven.  Een aangepast cv en dito motivatiebrief zijn hierbij key, net zoals tips & tricks om een interview op de beste manier te doorlopen. Let’s do this!

meer over Nicole Vanheusden read more
Eddy Vanhoegaerden, loopbaancoach Skill BuilderS

Eddy Vanhoegaerden

Jou ondersteunen om werkgeluk te ervaren in je huidige of nieuwe werksituatie, is mijn missie. Ik hou hierbij graag rekening met 4 belangrijke dimensies: de persoon met de eigenschappen/karakteristieken, de persoonlijk context, de elementen in de functie en de organisatie.

meer over Eddy Vanhoegaerden read more
Stan Pelckmans, loopbaan- & outplacement coach

Stan Pelckmans

Ik help je graag door gebruik te maken van concrete en krachtige oefeningen die duidelijkheid brengen rond jouw eigen talent en de context die nodig is om het beste naar boven te brengen. Daarnaast ondersteun ik je in de te ondernemen stappen om tot de actie te komen. Mijn expertise situeert zich voornamelijk in Outplacement- en Loopbaanbegeleiding. 

meer over Stan Pelckmans read more
Michèle Titeca, loopbaanbegeleiding

Michèle Titeca

Jij bent de bouwheer van jouw loopbaan, ik ben de architect die je bijstaat in het uittekenen ervan. Zo krijg je een goede fundering, stevige muren en een hermetisch dak om jouw carrière een nieuwe wending te geven. Door out-of-the-box te denken, inspireer ik je andere horizonten te verkennen en originele beroepen en sectoren te ontdekken. Voor de finishing touch kan je op mijn groot netwerk rekenen. 

meer over Michèle Titeca read more
Gitta Smits, loopbaancoach Skill BuilderS

Gitta Smits

Werken en gelukkig zijn vertaalt zich voor mij in werkgeluk, het doel waaraan ik samen met jou wil werken. Als loopbaancoach, als stress- en burn-out coach en als perfectionismecoach breng ik je dicht bij jouw energie, jouw talent, jouw missie, jouw doel. Kortom: bij jezelf.

meer over Gitta Smits read more
Ivan Dauwe, loopbaanbegeleiding

Ivan Dauwe

Bij alles wat ik doe, wil ik oprechte connectie creëren en impact hebben op veranderingsprocessen bij mensen. Ik hou ervan mensen te begeleiden die willen groeien in omdenken, een mindshift creëren en help hen de ‘innerlijke saboteurs’ te bekampen. Als ‘medior’ coach en ervaringsdeskundige coach ik op een respectvolle, empathische manier, in een vertrouwelijke context en een veilig kader.

meer over Ivan Dauwe read more
Aline Erauw, loopbaanbegeleiding

Aline Erauw

Samen op zoek gaan naar wat ‘werkgeluk’ voor jou kan betekenen, is mijn drijfveer. Heroriënteren, zoeken naar een betere balans in je leven, aan de slag gaan op vlak van stress, en zoveel meer: graag sta ik je hierin bij als co-piloot met praktische tips & tricks en het uitwerken van een concreet actieplan.

meer over Aline Erauw read more
Aline Aelbert, loopbaancoach Skill BuilderS

Aline Aelberts

Inspirerend, creatief en vanuit jouw eigen authenticiteit coach ik je met passie en enthousiasme op je zoektocht naar je ware ‘ik’: wie ben je, wat drijft je? Steeds gericht op maximale ontwikkeling, groei en verbinding. Ik voel me sterk betrokken met oprechte interesse in jou en jouw verhaal.

meer over Aline Aelberts read more
Wouter Thys, coach Skill BuilderS

Wouter Thys

Wat maakt jou gelukkig in je job? Wat zijn jouw talenten en passies? We brengen jouw profiel in kaart en toetsen dit aan de arbeidsmarkt. Ik hou je een eerlijke spiegel voor. Zo kom je snel tot zelfinzicht. Om tot de kern van je loopbaanvraag te komen, zet ik je graag aan het werk, maar dat doen we vooral samen! 

meer over Wouter Thys read more
Aurora Van Ballaert, loopbaancoach Skill BuilderS

Aurora Van Ballaert

Wat drijft jou? Wat zoek je in een job? Wat geeft jou energie? Op deze en nog veel andere vragen zoeken we samen een antwoord. Ik luister aandachtig en hoor niet alleen wat je zegt maar ook hoe je het zegt. Ik geef je vertrouwen en een veilig kader. Zo voel je je meteen comfortabel.

meer over Aurora Van Ballaert read more
Marie Assez, loopbaancoach Skill BuilderS

Marie Assez

Naar jouw loopbaanvragen luisteren. Jouw talenten en passies in kaart brengen. Jouw zelfvertrouwen opkrikken. Je doen geloven in mogelijkheden. Deze samen met de nodige creativiteit benaderen en ontdekken, daar krijg ik energie van. Samen met jou ga ik op pad zodat jij de loopbaankeuzes kan maken die bij je passen en je gelukkig maken.

meer over Marie Assez read more
Guy Knaepkens, loopbaanbegeleiding

Guy Knaepkens

Jou helpen de beste versie van jezelf te ontdekken, daar ga ik voor. Je talenten, passies, loopbaanvragen brengen we samen in kaart. Dankzij inspirerende, innovatieve en creatieve coaching technieken kan jij de loopbaankeuzes maken die je gelukkig maken. 

meer over Guy Knaepkens read more
Ann Boone

An Boone

Mensen laten groeien op weg naar loopbaangeluk, geeft me telkens weer veel energie. Na een intakegesprek werk ik een traject op maat van de coachee uit met oog voor persoonlijke en professionele groei. Samen gaan we op weg naar loopbaangeluk!

meer over An Boone read more
Marleen Bultinck Loopbaanbegeleiding

Marleen Bultinck

Samen zoeken we naar wie je écht bent en in welke job en welke omgeving je kan openbloeien. We staan stil en vertragen om jouw energiebronnen te ontdekken. Zo ontdekken we wat je wil betekenen. En hoe je valkuilen en hindernissen kan overwinnen. We eindigen met ‘wat nu concreet’? Gaan voor verandering in je huidige job? Of zoeken naar een nieuwe job? Een nieuwe omgeving? 

meer over Marleen Bultinck read more
Coach Kimberly

Kimberly Maenhoudt

Werkgeluk: wat betekent dit voor jou? Hoe wil jij dit bereiken. Welke loopbaankeuzes ga je maken? Samen met jou ga ik op zoek naar een concrete invulling. Respectvol en in een open en eerlijke communicatie. Zo kan en mag je gewoon jezelf zijn. Hierbij boosten we je zelfvertrouwen, ontdekken we jouw talenten en passies en vinden ongetwijfeld jouw werkgeluk.

meer over Kimberly Maenhoudt read more
Saskia Poelmans, loopbaancoach Skill BuilderS

Saskia Poelmans

Jouw werkgeluk versterken: daar ga ik voor. Samen zoeken we uit wat jij nodig hebt in een job en in een organisatie om gelukkig te zijn. We boosten je zelfvertrouwen en reiken de nodige handvaten aan om je werkgeluk na te streven. Of dat nu in je eigen organisatie is of daarbuiten.

meer over Saskia Poelmans read more
Martijn Daniels

Martijn Daniëls

Ben jij je bewust van je talenten en passies? Geeft je job je een flinke dosis werkgeluk? Zoek je een optimale work-life balans? Samen gaan we - op jouw ritme - op pad en zoeken antwoorden op al deze vragen.  Met de nodige dosis humor, relativering en menselijke warmte haal ik je uit je comfortzone en maak je bewust van je denkpatronen. Mijn netwerk stel ik graag voor je open.  

meer over Martijn Daniëls read more
Natalia

Natalia Al-Mbaidin

Ik kijk er naar uit om samen met jou je talenten en passies in kaart te brengen, te luisteren naar je loopbaanvragen en je te doen geloven in jezelf. Zo kan jij ontdekken welke richting je uit wil. Stap per stap kom je uit je comfortzone en maak je de loopbaankeuzes die jou energie geven en gelukkig maken.

meer over Natalia Al-Mbaidin read more
Heleen Claus loopbaancoach bij Skill BuilderS

Heleen Claus

Ik werk graag in een 1 op 1 relatie op een rustige plek waar ik je een veilig kader kan aanbieden. Terwijl ik rustig naar je verhaal luister en de juiste vragen stel, gaan we samen aan de slag. In mijn begeleiding wil ik graag begrijpen en duiden. Ik heb een ruime interesse en ben flexibel. Mijn ervaring uit het bedrijfsleven stel ik graag voor jou ter beschikking.

meer over Heleen Claus read more
Coach Sarah Vermeersch

Sarah Vermeersch

Mensen coachen, hen helpen bij het uitstippelen en/of heroriënteren van hun loopbaan geeft me veel energie. Daarnaast heb ik een grote affiniteit met de landbouwsector omdat ik samen met mij  echtgenoot actief ben in een landbouwbedrijf.

meer over Sarah Vermeersch read more
overleg

Met passie voor talent

Onze coaches hebben een uitstekend beeld van de arbeidsmarkt en een passie voor talent. Zij helpen je een duidelijk zicht te krijgen op je talenten, je passies, je energiegevers. Zo maak jij de loopbaankeuzes die echt bij jou passen. Wat je loopbaanvraag of uitdaging ook is, we vinden altijd de coach die echt bij jou past. Snel en efficiënt. Bij jou in de buurt of digitaal. 

Wat maakt onze coaches uniek?

Ontdek interessante inzichten

Blog loopbaanbegeleiding

0
50-50

 

Waar vind je onze coaches

Vind een coach op +50 locaties, ook in jouw buurt.

1
Coordinates

Aalst (Nieuwerkerken)

Maaldreef 57
9320 Aalst

Aalst

Leo de Béthunelaan 19
9300 Aalst

Antwerpen Noord

Straatsburgdok Noordkaai 21 bus 1
2030 Antwerpen

Antwerpen Zuid

Van der Sweepstraat 3
2000 Antwerpen

Asse

Stationsstraat 104 b2a
1730 Asse

Beveren

Moretusstraat 10
9120 Beveren

Brugge

Sint-Pietersmolenstraat 204/002
8000 Brugge

Brussel

Hertogsstraat/Rue Ducale 83
1000 Brussel

Dendermonde

Noordlaan 304
9200 Dendermonde

Geel

Pas 191
2440 Geel

Genk

Centrumlaan 10
3600 Genk

Gent

Kortrijksesteenweg 180
9000 Gent

Geraardsbergen

Kattestraat 27
9500 Geraardsbergen

Halle

Vandenpeereboomstraat 156
1500 Halle

Hasselt

Thonissenlaan 92
3500 Hasselt

Herentals

Nederrij 62
2200 Herentals

Heusden-Zolder

Kapelstraat 3 bus 1
3550 Heusden-Zolder

Kortrijk

Doorniksewijk 62
8500 Kortrijk

Leuven

Sluisstraat 16 bus 0001
3000 Leuven


Lier

Antwerpsesteenweg 359
2500 Lier

Luik

Rue des Ixellois 3
4000 Luik

Mechelen

Schuttersvest 22
2800 Mechelen

Menen

Bruggestraat 13
8930 Menen

Pelt

Marktplein 7 bus 1
3910 Neerpelt


Oostende

Nieuwpoortsesteenweg 481
8400 Oostende

Oudenaarde

Markt 13 bus 3
9700 Oudenaarde

Puurs

Palingstraat 48
2870 Puurs

Roeselare

Jacob van Arteveldestraat 3/bus 2.2
8800 Roeselare

Ronse

TIO3 - Oscar Delghuststraat 60
9600 Ronse

Sint-Niklaas

Mercatorstraat 32
9100 Sint-Niklaas

Sint-Truiden

Walhalla Coworking
Luikersteenweg 63
3800 Sint-Truiden

Tielt

Ieperstraat 8
8700 Tielt

Tongeren

Wijngaardstraat 7
Tongeren

Turnhout

Renier Sniedersstraat 28
2300 Turnhout

Vilvoorde

Laurent-Benoit Dewezplein 2/3
1800 Vilvoorde

Waregem

Vennestraat 10
8790 Waregem

Wetteren

Lange Bergstraat 1 B
9230 Wetteren

Zaventem

't Zavelpand
Kerkplein 24 bus 4
1930 Zaventem

Brasschaat

Azalealaan 3
2930 Brasschaat

Essen

Essendonk 3
2910 Essen

Kapellen

Dorpsstraat 45
2950 Kapellen

Wilrijk

Boomsesteenweg 690
2610 Wilrijk

Zoersel

Handelslei 167
2980 Zoersel

Boom

Schommelei 1 bus 1
2850 Boom

Heist-op-den-Berg

Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg

Willebroek

Overwinningsstraat 133
2830 Willebroek

Mol

Molenhoekstraat 2
2400 Mol

Diest

Schaffensestraat 32
3290 Diest

Tienen

Leopoldvest 11
3300 Tienen

Blankenberge

Onderwijsstraat 17
8370 Blankenberge

Ieper

Dehemlaan 31
8900 Ieper

Nieuwpoort

Albert I Laan 126
8620 Nieuwpoort

Veurne

Zuidstraat 67
8630 Veurne

Eeklo

Industrielaan 2
9900 Eeklo

Lokeren

Mosten 13
9160 Lokeren

Ninove

Bevrijdingslaan 18 bus 1
9400 Ninove

Bree

Kloosterstraat 13
3960 Bree

Maasmechelen

Koninginnelaan 42
3630 Maasmechelen

Tessenderlo

Vismarkt z/n
3980 Tessenderlo

Puurs

Sint Katharinastraat 186
2870 Puurs

Gentbrugge

Kerstraat 108
9050 Gentbrugge

Diksmuide

Maria Doolaeghestraat 2B
8600 Dixmude

Poperinge

Veurnestraat 15
8970 Poperinge

Torhout

Aartrijkstraat 6
8820 Torhout

Diest

Infirmeriestraat z/n
3290 DIest

Hoeilaart

Gemeenteplein 39
1560 Hoeilaart

Maaseik

Weertersteenweg 135a
3680 Maaseik

Brecht

Dorpsstraat 73
2960 Brecht

Beringen

Tessenderlosesteenweg 18
3583 Beringen

Deinze

Gaversesteenweg 55
9800 Deinze

Zelzate

Groenplein 19
9060 Zelzate

Zottegem

Kloosterstraat 40
9620 Zottegem

Haacht

Wespelaarsesteenweg 85
3150 Haacht

Borgerhout

Werkhuys
Zegelstraat 13
2140 Borgerhout
Oost-Vlaanderen
Aalst (Nieuwerkerken)

Maaldreef 57
9320 Aalst

Contacteer ons Contacteer ons
Oost-Vlaanderen
Aalst

Leo de Béthunelaan 19
9300 Aalst

Contacteer ons Contacteer ons
Antwerpen
Antwerpen Noord

Straatsburgdok Noordkaai 21 bus 1
2030 Antwerpen

Contacteer ons Contacteer ons
Antwerpen
Antwerpen Zuid

Van der Sweepstraat 3
2000 Antwerpen

Contacteer ons Contacteer ons
Vlaams-Brabant
Asse

Stationsstraat 104 b2a
1730 Asse

Contacteer ons Contacteer ons
Oost-Vlaanderen
Beveren

Moretusstraat 10
9120 Beveren

Contacteer ons Contacteer ons
West-Vlaanderen
Brugge

Sint-Pietersmolenstraat 204/002
8000 Brugge

Contacteer ons Contacteer ons
Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Brussel

Hertogsstraat/Rue Ducale 83
1000 Brussel

Contacteer ons Contacteer ons
Oost-Vlaanderen
Dendermonde

Noordlaan 304
9200 Dendermonde

Contacteer ons Contacteer ons
Antwerpen
Geel

Pas 191
2440 Geel

Contacteer ons Contacteer ons
Limburg
Genk

Centrumlaan 10
3600 Genk

Contacteer ons Contacteer ons
Oost-Vlaanderen
Gent

Kortrijksesteenweg 180
9000 Gent

Contacteer ons Contacteer ons

   

Wil je meer info?

Plan alvast een moment in de agenda van onze loopbaanconsulent Dries in voor een informatief gesprek.

Maak een afspraak

Bel 0800 616 71

 

0
50-50

 

Unieke aanpak, bewezen resultaten

1
 • Ruimer dan je loopbaan

  we kijken naar hoe je in het leven staat, naar wie jij bent als mens. Die inzichten nemen we mee in je loopbaanbegeleiding. Het resultaat? Je maakt voortaan de juiste keuzes, in je huidige werk of voor een nieuwe job.

 • Slimme kruisbestuiving

  Onze coaches kregen een intensieve opleiding, hebben veel ervaring en wisselen inzichten uit met elkaar. Jij krijgt dus de best mogelijke begeleiding.

 • Gratis loopbaanworkshop

  Heb je 1-op-1 coaching gevolgd? Dan mag je tijdens en na je loopbaanbegeleiding gratis deelnemen aan één van onze 10 workshops voor professionals. Zo sleutel je gericht aan je loopbaanskills.

 • Eén jaar begeleiding

  Heb je 1-op-1 coaching gevolgd? En heb je nadien nog tips nodig? Contacteer je coach, hij of zij is er voor jou. Bovendien heb je recht op een persoonlijk opvolgingsgesprek.

0
50-50
Wit

Wil je meer info?

Plan alvast een moment in de agenda van onze loopbaanconsulent Dries in voor een informatief gesprek.

Maak een afspraak

Bel 0800 616 71

0
67-33
midden

Ontdek hier recente getuigenissen
'Loopbaanbegeleiding'

Valerie Deraedt: van Marketing Manager naar zaakvoerder patisserie

Ik ben mijn coach Freddy Ginneberge nog steeds heel dankbaar. Dankzij zijn coaching heb ik het aangedurfd mijn hart te volgen en ben ik een heel gelukkige zaakvoerder van 'Vali Sweet but different', een online RAW patisserie met creatieve RAW & vegan cheesecakes voor elke gelegenheid.

An

Je bent jong en je wil wat. En wat als je niet vindt wat je zoekt? Je doet je job graag, maar hebt toch het gevoel dat die je verwachtingen niet inlost. Na een jaar te hebben aangemodderd, zette ik de stap naar loopbaancoaching. Een wereld ging open.

Birgit

Ik was erg verrast door de persoonlijke aanpak van de coaching. Door de gesprekken en opdrachten kreeg ik inzicht in wat ik belangrijk vind en wat ik wil. Ik durfde opnieuw dromen en vond in mezelf vertrouwen en moed om uit mijn comfortzone te treden en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Geert

Ik wilde mijn weerbaarheid opbouwen en zelf stappen zetten naar een positieve ommezwaai in mijn loopbaan. Dank voor deze professionele begeleiding met een menselijk gelaat!

Lutgarde

Ik ga mijn loopbaancoach missen, zij heeft me weer naar mijn pad geleid. Ik ben de eerste keer in Neerpelt binnengestapt met veel pijn en hoge verwachtingen. De laatste keer, na 8u begeleiding, ben ik buiten gestapt met pijn van geluk. Wat een verrijking!

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor