We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner13.jpg

Loopbaanbegeleiding

Maak met zelfkennis en zelfvertrouwen de loopbaankeuzes die bij jou passen, jou energie geven en jou doen groeien. Onze loopbaanbegeleiding verandert je leven! Je kan bij ons ook terecht voor online loopbaanbegeleiding.

Lees ook de richtlijnen rond het dragen van een mondmasker.

 

Doe meer met je talent

Kost je werk je veel energie? Vraag je je af wat je talenten, je passies zijn? Welke job bij jou past? Hoe je een optimale work-life balance vindt? Wat jouw kansen zijn bij je huidige werkgever of op de arbeidsmarkt? Of droom je van een eigen zaak?

Maak de loopbaankeuzes die bij jou passen, jou energie geven en jou doen groeien. En voel de positieve effecten ook buiten je carrière. Loopbaanbegeleiding verandert je leven!

Gebruik je vrije toegang tot volgende workshop

 

0

 

Wens je meer info? 

67-33

Unieke aanpak, bewezen resultaten

  • Ruimer dan je loopbaan: we kijken naar hoe je in het leven staat, naar wie jij bent als mens. Die inzichten nemen we mee in je loopbaanbegeleiding. Het resultaat? Je maakt voortaan de juiste keuzes, in je huidige werk of voor een nieuwe job.
  • Slimme kruisbestuiving: onze coaches kregen een intensieve opleiding, hebben veel ervaring en wisselen inzichten uit met elkaar. Jij krijgt dus de best mogelijke begeleiding.
  • Gratis loopbaanworkshop: tijdens en na je loopbaanbegeleiding mag je gratis deelnemen aan één van onze 10 workshops voor professionals. Zo sleutel je gericht aan je loopbaanskills.
  • Eén jaar begeleiding: heb je nadien nog tips nodig? Contacteer je coach, hij of zij is er voor jou. Bovendien heb je recht op een persoonlijk opvolgingsgesprek.
0

De coach die bij jou past. Snel en vlakbij.

Onze coaches hebben een uitstekend beeld van de arbeidsmarkt en een passie voor talent. Sommige zijn psycholoog, therapeut of specialist in bijvoorbeeld burn-out, hoogsensitiviteit of ADHD. We vinden de coach die past bij jouw uitdaging. Snel en vlakbij. Beloofd!

  • 67 coaches staan voor jou klaar
  • 200 locaties, ook in jouw buurt
  • 22 psychologen en therapeuten

 Wat maakt onze coaches uniek?

sfeerbeeld
67-33

Praat er eens over. Wij luisteren graag.

Interesse in loopbaanbegeleiding? Twijfel je of het wel iets voor jou is? Of je recht hebt op loopbaancheques? In een vrijblijvend, diepgaand telefonisch kennismakingsgesprek luistert onze loopbaanconsulente Ellen naar jouw verhaal en loopbaanvraag. En zoeken jullie samen de oplossing die bij jou past. 

Vermeld je ook je telefoonnummer in je mail? Zo kan Ellen je snel contacteren. 

Geef Ellen een seintje

0
Tevreden coachees getuigen

Een succesvolle carrière-switch dankzij loopbaanbegeleiding

Valerie Deraedt: van Marketing Manager naar zaakvoerder patisserie

"Een succesvolle carrière-switch dankzij loopbaanbegeleiding: ik heb ervaren dat het kan." Aan het woord is Valerie Deraedt die droomde van een eigen patisserie. "Ik ben mijn coach Freddy Ginneberge nog steeds heel dankbaar. Dankzij zijn coaching heb ik het aangedurfd mijn hart te volgen en mijn job van Marketing Manager in de bouwsector vaarwel te zeggen. Vandaag ben ik een heel gelukkige zaakvoerder van 'Vali Sweet but different', een online RAW patisserie met creatieve RAW & vegan cheesecakes voor elke gelegenheid."

Getuigenis over een waardevolle begeleiding in je leven

Getuigenis over een waardevolle begeleiding in je leven

Bijna heel mijn loopbaan had in het teken gestaan van werken met en voor kleine kinderen. Ik had een droomjob als kinderbegeleidster. Ik had altijd gedacht dit tot aan mijn pensioen te blijven doen, tot mijn lichaam en gezondheid daar anders over beslisten. Anouk, mijn coach, was mijn steun, mijn drijfveer om stappen te ondernemen, en vooral om in mijzelf te blijven geloven in de zoektocht naar een nieuwe zinvolle job!

Getuigenis loopbaanbegeleiding Stefanie C.

Getuigenis van Stefanie C.

Ik heb de stap naar loopbaanbegeleiding gezet omdat ik niet meer gelukkig was in mijn job. Ik besefte heel goed dat ik mijn toenmalige job niet meer wou doen, maar wist absoluut niet wat ik wel wou. De gesprekken met mijn coach Wouter en de persoonlijkheidstest hebben mij enorm geholpen! Dankjewel Wouter en SBS Skill BuilderS!

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor