Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/Fade%20banner-01_0.png

Care for Talent

Het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Neem jij af en toe de tijd om het werkgeluk binnen je organisatie onder de loep te nemen? Hoe vertaalt wellbeing zich binnen jouw bedrijf? Worstelen collega's met stress? Zijn er conflicten? Hoe zit het met het ziekteverzuim? 

Subsidies voor welzijn op het werk 

Zet in op wellbeing op maat van je organisatie

Happy employees make happy customers: als medewerkers goed in hun vel zitten, met ‘goesting’ hun werk doen en bruisen van energie, dan plukt jouw organisatie daar mee de vruchten van.

Wil je vitale en veerkrachtige medewerkers die energie hebben om nieuwe uitdagingen aan te gaan, dan kan je niet meer om wellbeing heen. Het is de sleutel tot werkgeluk, energie, engagement, veerkracht en duurzame inzetbaarheid bij je medewerkers in deze snel veranderende wereld. 

Een doordacht Care For Talent beleid bepaalt mee de toekomst van je organisatie.

Ontdek onze visie op Care for Talent

Burn-out?

Zit één van je medewerkers in de gevarenzone voor burn-out? Wetenschappers van KU Leuven ontwikkelden hiervoor een nieuwe vragenlijst. Onderzoek zelf of je risico loopt.

Doe de burn-out test

0

 

0
Ontdek de brochure in PDF
0
67-33
Geen 'one-size-fits-all', wel unieke oplossingen op maat!
0

Wat mag je van ons verwachten?

  1. Concrete oplossingen: we maken medewerkers bewust, ontwikkelen hun talenten en geven hen praktische tools.
  2. Een partner die meedenkt: we luisteren naar jou en staan voor respect, empathie en eerlijkheid. We bieden advies en effectieve oplossingen.
  3. Vlotte samenwerking: we zijn vlot bereikbaar, schakelen snel en gaan graag de extra mile in tijd, ruimte en creativiteit. Uit passie!

Dit maakt ons uniek

Maak kennis met ons Care for Talent team

0
33-67
Recente Care for Talent Cases

Ontdek hier recente getuigenissen
'Care for Talent'

Deelnemer Less Stress Academy

De inhoud van het ganse traject van de Less Stress Academy heeft me, zeker met mijn burnout-achtergrond, doen inzien wat ik nog concreet moest aanpakken om mijn dagelijkse stress naar een gezond level te krijgen.
 

Contacteer ons

Jouw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor