We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Skill BuilderS blijft bereikbaar, ook in onzekere Corona-tijd.

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/de_gazet_van_talent.jpg
Nieuws

vacature.com op zoek naar een mirakeloplossing voor de kloof tussen vraag en aanbod bij technische beroepen

Met zulke enorme tekorten is het voor Belgische bedrijven intussen een heuse uitdaging om competent technisch personeel te vinden. Vaak kunnen ze niet anders dan mensen zonder veel knowhow en ervaring zélf gericht klaar te stomen voor de jobs.

Vacature.com vraagt ook onze collega, Skill Builder Wout De Bondt, naar zijn mening. "In veel concrete gevallen kunnen de technische aspecten on the job worden aangeleerd", licht Wout toe. "Wij gaan met onze Gazet van Talent dan ook niet op zoek naar de perfecte kandidaat voor een openstaande betrekking, maar doen net het omgekeerde: we bouwen de profielschetsen van onze werkzoekenden op vanuit hun intrinsieke talenten en motivatie."

Ontdek het volledige artikel.

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

“Ga niet op zoek naar die ene witte raaf, maar naar kandidaten met potentieel om bij te leren”

Nieuws
De gazet van talent

“Ga niet op zoek naar die ene witte raaf, maar naar kandidaten met potentieel om bij te leren”

Veel bedrijven hebben steeds meer moeite met het invullen van hun vacatures en het aantrekken van talent. Werkgevers kunnen maar moeilijk afwijken van de ideale kandidaat die ze voor ogen hebben. Wie niet over het juiste diploma beschikt of de gewenste werkervaring heeft, is eraan voor de moeite. SBS Skill BuilderS wil daar verandering in brengen via werkplekleren en De Gazet Van Talent.

Werkplekleren is de toekomst om de mismatch op de arbeidsmarkt weg te werken

Nieuws
Nieuws

Werkplekleren is de toekomst om de mismatch op de arbeidsmarkt weg te werken

Met de lancering van ‘De Gazet van Talent’ tracht SBS Skill BuilderS de mismatch weg te werken tussen vraag en aanbod, op een moment dat het aantal vacatures blijft stijgen. Het platform biedt werkgevers een overzicht van kandidaten in hun regio en jobdomein die openstaan om zaken bij te leren én die ze via werkplekleren zelf kunnen opleiden tot de ontbrekende schakel binnen hun organisatie.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor