Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/outplacement_0.jpg

Outplacement op maat van jouw werknemers

Soms moet je als werkgever afscheid nemen van één of meer medewerkers. Outplacement biedt de kans om het verlies van een ontslag om te buigen naar een win-win voor jou en je medewerker.

Outplacement is altijd op maat:

Waarom outplacementbegeleiding?

Ook al is het soms beter voor beide partijen, ontslag is altijd een verlies.

Hoe pas je de wetgeving correct toe? Hoe garandeer je optimale begeleiding van de ontslagen medewerker en bewaar je het vertrouwen bij je team? Een complexe, energievretende materie…

Outplacement hoeft geen vervelende verplichting te zijn. Het is veel meer dan dat!  

  • Je medewerker krijgt alle kansen om zich te heroriënteren en nieuwe uitdagingen aan te gaan.
  • Je versterkt uw bedrijfsimago bij bestaande en nieuwe werknemers, klanten en sociale partners.

Verken onze visie

0

Onze SkillBuilder app

Ontdek de voordelen

0
67-33

Ontdek hier onze verschillende sectorpartnerships

Skill BuilderS heeft met een aantal sectoren partnerships Outplacement gesloten.

0

 

0
sfeerbeeld
67-33
0

Waarom kiezen klanten voor ons?

1. Jarenlange ervaring in outplacement

We begeleiden jaarlijks +2.400 coachees uit alle functielevels: directieleden, experten, managers, leidinggevenden, ondersteunende en uitvoerende functies en leeftijdscategorieën.

2. Totaalservice: A-tot-Z-trajecten

We luisteren, geven advies en nemen zoveel mogelijk van jou over. Zowel bij individueel als bij collectief ontslag.

3. Hoog hertewerkstellingspercentage

Federgonstudies wezen uit dat ons hertewerkstellingspercentage gemiddeld 12% hoger ligt dan het marktgemiddelde. Onze aanpak werkt dus.

4. Steeds flexibel

Met +40 kantoren en +200 flexibele ruimtes zijn we zeker ook in jouw buurt actief.

Maak kennis met ons team

0
33-67
Outplacement cases

Ontdek hier recente getuigenissen
'Outplacement op maat van jouw werknemers'

Getuigenis outplacement - Quinten

Meer dan eens hebben onze gesprekken ervoor gezorgd dat mijn gevoel van hulpeloos- en hopeloosheid niet de bovenhand nam. Dat was het beste wat iemand in jouw positie voor mij op dat moment heeft kunnen betekenen, dus heel oprecht: Bedankt Ivan.
 

Getuigenis Outplacement - Enid

Waar ik vooral in gegroeid ben, is zelfvertrouwen. Tijdens het traject ontdekte ik mijn kwaliteiten en leerde ik te benoemen wat me in een job voldoening geeft - leren uit mijn comfort zone komen

Marijke

Bij Skill BuilderS vond ik het ondersteunende enthousiasme die ik óók nodig had om door te kunnen zetten. Tegen alle conventies en hokjesdenken in… Zo vond ik als 50-plusser de creatieve en actieve job waarnaar ik op zoek was!

Bart C.

Jullie hebben me geleerd wat voor mij belangrijk is, wat me energie geeft, hoe ik m’n sterke punten duidelijk kan maken met de STARR-methode, hoe belangrijk de eerste indruk is, hoe ik m’n LinkedIn-pagina aantrekkelijk maak, hoe ik m’n CV opstel en nog zoveel meer. Allemaal dingen die je pas leert als je echt pech hebt. Maar eigenlijk zijn het zaken die me ook hadden geholpen als ik wel nog werk had. 

Jackie Van Renterghem

Met een bang hart en niet echt met de "volle goesting" begon ik eraan. En het mag gezegd, dit viel reuze mee! Het geduld, de opbouw, en de steeds bijsturende aanpak werkte bij "onze argwanende groep arbeiders".

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor