Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner5.jpg

Outplacement

Soms moet je als werkgever afscheid nemen van één of meer medewerkers. Outplacement biedt de kans om het verlies van een ontslag om te buigen naar een win-win voor jou en je medewerker.

Waarom outplacementbegeleiding?

Ook al is het soms beter voor beide partijen, ontslag is altijd een verlies.

Hoe pas je de wetgeving correct toe? Hoe garandeer je optimale begeleiding van de ontslagen medewerker en bewaar je het vertrouwen bij je team? Een complexe, energievretende materie…

Outplacement hoeft geen vervelende verplichting te zijn. Het is veel meer dan dat!  

  • Je medewerker krijgt alle kansen om zich te heroriënteren en nieuwe uitdagingen aan te gaan.
  • Je versterkt uw bedrijfsimago bij bestaande en nieuwe werknemers, klanten en sociale partners.

Verken onze visie

0

Onze SkillBuilder app

Ontdek de voordelen

0
67-33

Ontdek hier onze verschillende sectorpartnerships

Skill BuilderS heeft met een aantal sectoren partnerships Outplacement gesloten.

0

 

0
sfeerbeeld
67-33
Outplacement is altijd op maat:
0

Waarom kiezen klanten voor ons?

1. Jarenlange ervaring in outplacement

We begeleiden jaarlijks +2.400 coachees uit alle functielevels: directieleden, experten, managers, leidinggevenden, ondersteunende en uitvoerende functies en leeftijdscategorieën.

2. Totaalservice: A-tot-Z-trajecten

We luisteren, geven advies en nemen zoveel mogelijk van jou over. Zowel bij individueel als bij collectief ontslag.

3. Hoog hertewerkstellingspercentage

Federgonstudies wezen uit dat ons hertewerkstellingspercentage gemiddeld 12% hoger ligt dan het marktgemiddelde. Onze aanpak werkt dus.

4. Steeds flexibel

Met +40 kantoren en +200 flexibele ruimtes zijn we zeker ook in jouw buurt actief.

Maak kennis met ons team

0
33-67
Outplacement cases

Ontdek hier recente getuigenissen
'Outplacement'

Bart C.

Jullie hebben me geleerd wat voor mij belangrijk is, wat me energie geeft, hoe ik m’n sterke punten duidelijk kan maken met de STARR-methode, hoe belangrijk de eerste indruk is, hoe ik m’n LinkedIn-pagina aantrekkelijk maak, hoe ik m’n CV opstel en nog zoveel meer. Allemaal dingen die je pas leert als je echt pech hebt. Maar eigenlijk zijn het zaken die me ook hadden geholpen als ik wel nog werk had. 

Jackie Van Renterghem

Met een bang hart en niet echt met de "volle goesting" begon ik eraan. En het mag gezegd, dit viel reuze mee! Het geduld, de opbouw, en de steeds bijsturende aanpak werkte bij "onze argwanende groep arbeiders".

Anoniem

Ik was net 50 geworden toen ik met medische overmacht werd ontslagen na bijna 12 jaar trouwe en toegewijde dienst. Het hakte er bij mij serieus in en het laatste waar ik op zat te wachten was een verplichte outplacementbegeleiding. Op Google vond ik hierover de meest uiteenlopende verhalen waardoor de moed mij nog meer in de schoenen zakte. Toen ik het er met een kennis over had, raadde ze me Skill BuilderS aan omdat ze daar zelf heel tevreden over was.

Een tevreden coachee Wendy

Dankzij mijn coach Martijn heb ik opnieuw een heel fijne job kunnen vinden. Jullie expertise, jullie geloof in mensen, jullie luisterend oor hebben me geholpen. Ik ben een gelukkig mens!

Getuigenis van Christian Corrier

Ik ben door jullie motivatie, empathie, drive en kennis enorm geholpen. Het is zéér fijn om te weten dat er organisaties zijn die mensen met zware tegenslagen heel wat kunnen bijbrengen. Dankjewel SBS Skill BuilderS.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor