Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner2.jpg

Talent & Organisatie-ontwikkeling

Het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Iedere organisatie heeft belang bij gemotiveerde, deskundige en gezonde medewerkers. Dat is de reden waarom we ‘duurzaam werkplekgeluk‘ centraal zetten.

 

Ontdek ons open aanbod

Ontdek onze 'in-company' trajecten

Talent & Organisatie

 

Een duurzame flow van 
én energie én duurzame groei

Om deze ambitie te kunnen realiseren, keren we terug naar de kern van wie we zijn. Van daaruit verbinden we met onszelf, met elkaar en met de ruimere omgeving - zoals de organisatie, de maatschappij, het netwerk - waarin we ons bewegen.

0
50-50
midden

Onze 3 niveaus van verbinding

Skill BuilderS begeleidt medewerkers en organisaties in het versterken en verwerven 
van inzichten en vaardigheden d.m.v. groeitrajecten, opleidingen en coaching die inzetten op:

0
Talent organisatie

Verbinding met je IK

IK-verbinding

0
Wij

Verbinding met anderen

WIJ-verbinding

0
Talent & Organisatie

Verbinding met je omgeving

Community-verbinding

0
Wit

Waarom kiezen voor Skill BuilderS?

 1. Klantgedreven co-creatie - We luisteren naar je noden en stellen je leertrajecten met hoge ROI voor, steeds in co-creatie. Wij hebben niet alle wijsheid in pacht. Co-creatie en continue bijsturing vormen de basis voor een geslaagd traject.
   
 2. Hands-on en resultaatgericht - Een aanpak met meetbaar effect op de werkvloer. We zijn 'resultants', eerder dan consultants.
   
 3. Iedereen aan boord - Van blue collar tot topmanagement: onze mensen zijn inzetbaar op elk niveau, en dit in meerdere talen. Wij werken met elk talent - groot en klein - en doen dit mét passie
   
 4. Betrouwbaar - We zijn financieel stabiel, garanderen continuïteit en zien het ruimere plaatje van je organisatie.
   
 5. Zeer hoge klantentevredenheid - Een steekproef van Qfor bij onze klanten gaf ons een score van 100% tevredenheid. Een resultaat waarvoor we elke dag de extra mile gaan.
0
0
Qfor logo

100% tevreden klanten!

0
67-33
midden
Enkele getuigenissen

Dirk Van Mechelen

Dirk Van Mechelen, ex-HR Manager bij SCIA

Skill BuilderS is sinds enkele jaren de business partner voor al mijn HR-vragen. Telkens opnieuw vertalen ze mijn noden naar concrete, waardevolle oplossingen op vlak van training, assessment, coaching enz., voor onze kantoren in België en het buitenland. Skill BuilderS staat voor meerwaarde en is een langetermijnpartner.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor