Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

Case

Arval - Talent Matching

Autoleasingbedrijf Arval Belgium fuseerde met een grote sectorgenoot. Een dertigtal managers, teamleiders en specialisten van de salesafdeling moesten daardoor intern geherpositioneerd worden.

Arval Belgium wilde hen gerichte suggesties doen en schakelde ons in voor:

  • Een digitaal en real life assessment om de talenten van deze medewerkers in te schatten en hen gericht een nieuwe rol voor te stellen. De mix met digitale tests bracht de kost omlaag en vereenvoudigde de planning.
  • HR-advies om hen te helpen communiceren over het fusieproject. Het assessment had ons immers zicht gegeven op de bezorgdheden en verwachtingen van de kandidaten, waardoor de organisatie daarop kon anticiperen.

Uit het coachinggesprek met elke medewerker bleek dat mensen het gevoel hadden dat er rekening was gehouden met hun wensen en bezorgdheden, wat zorgde voor een hoge aanvaardingsgraad. Intussen namen ook andere kandidaten deel aan dit traject en raakt het stilaan ingeburgerd.

Contacteer ons

Jouw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor