Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner%20doe%20het%20zelf%20loopbaantraject.png

Zelf bouwen aan je loopbaan

Een 4-delig doe-het-zelf loopbaantraject met interactieve video’s & praktische oefeningen. 

Ontdek ons doe-het-zelf loopbaantraject

Geen recht op loopbaancheques? Of heb je ze al opgebruikt? 

Dan bieden wij jou een uniek doe-het-zelf loopbaantraject aan waarmee jij zelf bouwt aan je loopbaan. 

Omdat 1-op-1 coaching niet in ieders budget past, ontwikkelden onze loopbaancoaches een digitale loopbaanbegeleiding voor slechts 49 euro!

Neem nu je loopbaan in handen 

0
50-50
Wit
midden

Wat maakt dit traject uniek?

Het volledig digitaal doe-het-zelf loopbaantraject bundelt alle kennis, expertise en ervaring van onze loopbaancoaches in 4 uitgebreide modules.

 • Dankzij ondersteunende video’s van onze experten

Ontdek je wat jij belangrijk vindt in je werk én je loopbaan.

 • Via interactieve oefeningen

Helpen we je beslissen wat je wel en niet wil doen in je (toekomstige) job. En krijg je zicht op je professioneel profiel.

 • Op eigen tempo de richting van je loopbaan bepalen

Blijf je waar je bent? Of ga je op zoek naar een nieuwe opportuniteit?

0

Hoe werkt het?

Dankzij een eenmalige betaling van slechts 49 euro krijg je onbeperkt en levenslang toegang tot ons digitaal platform. 

 • 4 uitgebreide modules
   
 • 15 ondersteunende video’s
   
 • +10 praktische oefeningen 
   
 • 4 downloadbare werkbladen

Eindresultaat: jouw professioneel profiel als checklist bij toekomstige loopbaankeuzes!

Ons platform is beschikbaar op computer, tablet en smartphone

0
50-50
Wit
midden

Geen beroepentest, maar een loopbaankompas

0
Module 1 - Reisplannen

Maak je klaar voor een reis. Een reis die tot in de kleinste details past bij wie jij bent en wat jou gelukkig kan maken in je job.

Module 2 - Bagage

Je brengt in kaart wat er allemaal in jouw bagage zit en wat je in de toekomst wel en niet wil meenemen. Want net zoals bij een reis, wil je in je loopbaan liefst enkel verder met de zaken die er voor jou écht toe doen!

Module 3 - Richting

In dit derde deel focus je je aandacht op de richting die je uitgaat. Je kan dankzij jouw kompas telkens weer kiezen en beslissen in lijn met wat jij belangrijk vindt in je loopbaan.

Module 4 - Actieplannen

In dit onderdeel breng je al jouw verworven inzichten samen en helpen we jou om gerichte beslissingen en keuzes te maken op weg naar meer werkplekgeluk.

Wit
0
0

Maak kennis met onze coaches

Natalia, Stefanie, Stan en Ivan zullen je met veel passie en enthousiasme doorheen dit boeiende doe-het-zelf loopbaantraject gidsen. Wat mag je zoal verwachten? Inspirerende interactieve video's, waardevolle tips, praktische oefeningen, ... en zoveel meer.

Koop hier je doe-het-zelf loopbaantraject

Voor slechts 49 euro, inclusief btw!

0
50-50
midden

Heb je vragen? Wens je meer info?

0
50-50
midden

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Skill BuilderS & werkschakelpunt Aalst

Nieuw - Werkschakelpunt Aalst

Nieuws

Skill BuilderS zet mee haar schouders onder het werkschakelpunt van Aalst! Met het werkschakelpunt willen we samen met lokale partners, werkgevers en werknemers een alternatief bieden op de arbeidsmarkt. Dit doen we door in te zetten op duurzame werk-naar-werk trajecten. Dit kan gaan over tijdelijke of permanente transities, maar ook over het delen van werknemers of de herinstroom na langdurige ziekte. 

 

Goede voornemens

Ze zijn er weer ... de goede voornemens!

Inzicht

Wat is jouw goed voornemen voor 2023? Die vraag gaat hand in hand met: hoe kijk jij terug naar 2022? Welke weg heb jij afgelegd en wat was er belangrijk voor jou? Het nieuwe jaar is in aantocht en dus ook die goede voornemens ... Iedereen doet er wel eens aan mee – al dan niet lachend. De populairste en bekendste: stoppen met roken, afvallen, meer sporten, minder alcohol drinken, gezonder eten, geld sparen en een betere job vinden. Maar wat zijn nu precies de slaagkansen van goede voornemens? Deze vraag legden we voor aan Anouk Smets, expert loopbaancoach bij Skill BuilderS. 

Is burn-out besmettelijk?

Is een burn-out besmettelijk?

Inzicht

Burn-out wordt verspreid als een infectieziekte. Dat was de conclusie van een intrigerend onderzoek dat onlangs belicht werd door professor Anseel in een column in De Tijd. Onderzoekers volgden over een periode van 12 jaar Deense werknemers. Blijkt dat werknemers die tewerkgesteld waren in een bedrijf waar veel medische diagnoses gesteld werden in verband met angst, depressie en burn-out vervolgens terechtkomen in een bedrijf waar vervolgens deze diagnoses ook toenemen. Zelfs als deze werknemers zelf geen diagnose hebben gekregen. Conclusie? Werknemers zijn onbewust drager van een mentale stoornis en kunnen daarmee anderen aansteken. Net zoals je soms onbewust drager bent van een virus en het kan doorgeven zonder zelf ziek te worden. Straffe uitspraak, vond onze collega Saskia Poelmans, Psycholoog outplacement & stress- en burn-outbegeleiding, en ging verder op onderzoek.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor