Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner%20doe%20het%20zelf%20loopbaantraject.png

Zelf bouwen aan je loopbaan

Een 4-delig doe-het-zelf loopbaantraject met interactieve video’s & praktische oefeningen. 

Ontdek ons doe-het-zelf loopbaantraject

Geen recht op loopbaancheques? Of heb je ze al opgebruikt? 

Dan bieden wij jou een uniek doe-het-zelf loopbaantraject aan waarmee jij zelf bouwt aan je loopbaan. 

Omdat 1-op-1 coaching niet in ieders budget past, ontwikkelden onze loopbaancoaches een digitale loopbaanbegeleiding voor slechts 49 euro!

Neem nu je loopbaan in handen 

0
50-50
Wit
midden

Wat maakt dit traject uniek?

Het volledig digitaal doe-het-zelf loopbaantraject bundelt alle kennis, expertise en ervaring van onze loopbaancoaches in 4 uitgebreide modules.

 • Dankzij ondersteunende video’s van onze experten

Ontdek je wat jij belangrijk vindt in je werk én je loopbaan.

 • Via interactieve oefeningen

Helpen we je beslissen wat je wel en niet wil doen in je (toekomstige) job. En krijg je zicht op je professioneel profiel.

 • Op eigen tempo de richting van je loopbaan bepalen

Blijf je waar je bent? Of ga je op zoek naar een nieuwe opportuniteit?

0

Hoe werkt het?

Dankzij een eenmalige betaling van slechts 49 euro krijg je onbeperkt en levenslang toegang tot ons digitaal platform. 

 • 4 uitgebreide modules
   
 • 15 ondersteunende video’s
   
 • +10 praktische oefeningen 
   
 • 4 downloadbare werkbladen

Eindresultaat: jouw professioneel profiel als checklist bij toekomstige loopbaankeuzes!

Ons platform is beschikbaar op computer, tablet en smartphone

0
50-50
Wit
midden

Geen beroepentest, maar een loopbaankompas

0
Module 1 - Reisplannen

Maak je klaar voor een reis. Een reis die tot in de kleinste details past bij wie jij bent en wat jou gelukkig kan maken in je job.

Module 2 - Bagage

Je brengt in kaart wat er allemaal in jouw bagage zit en wat je in de toekomst wel en niet wil meenemen. Want net zoals bij een reis, wil je in je loopbaan liefst enkel verder met de zaken die er voor jou écht toe doen!

Module 3 - Richting

In dit derde deel focus je je aandacht op de richting die je uitgaat. Je kan dankzij jouw kompas telkens weer kiezen en beslissen in lijn met wat jij belangrijk vindt in je loopbaan.

Module 4 - Actieplannen

In dit onderdeel breng je al jouw verworven inzichten samen en helpen we jou om gerichte beslissingen en keuzes te maken op weg naar meer werkplekgeluk.

Wit
0
0

Maak kennis met onze coaches

Natalia, Stefanie, Stan en Ivan zullen je met veel passie en enthousiasme doorheen dit boeiende doe-het-zelf loopbaantraject gidsen. Wat mag je zoal verwachten? Inspirerende interactieve video's, waardevolle tips, praktische oefeningen, ... en zoveel meer.

Koop hier je doe-het-zelf loopbaantraject

Voor slechts 49 euro, inclusief btw!

0
50-50
midden

Heb je vragen? Wens je meer info?

0
50-50
midden

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Loopbaan

De loopbaan - hoe een term in de 16de eeuw al treffend gekozen werd

Inzicht

Wist je dat het woord carrière is afgeleid van de Latijnse benaming voor een renbaan (Shorne, 2001)? Het vond zijn oorsprong in de wereld van de paardenraces en daar betekende het “elke snelle en ononderbroken activiteit”. Later zijn we het, net als het woord loopbaan, ook gaan gebruiken in de context van werk, waar het dan een zekere vooruitgang in werk betekende (Williams, 1983). Saskia Poelmans, psycholoog en stress & burn-outcoach bij Skill BuilderS geeft haar persoonlijke kijk op het woord ‘loop-baan’. 

Cadeaus in vermomming

Cadeaus komen soms in vermomming

Inzicht

Mensen die ziek zijn, worden soms gedwongen hun aandacht heel anders te gaan richten. De ziekte blijkt ze als het ware uit te nodigen om hun aandacht naar binnen te richten. Ze nemen hun opvattingen en levensstijl die ze tot dan toe hadden, onder de loep. Herken je dat in je omgeving? Of bij jezelf, als jij in deze situatie verkeert?

Aline Aelberts, expert loopbaancoach bij Skill BuilderS, zocht in het boek Anatomie van de ziel uit 2020, geschreven door Caroline Myss, naar inzichten.

Stop met ronddraaien in cirkels

Stop met ronddraaien in cirkels

Inzicht

We weten het allemaal: als er te veel druk op de ketel komt, val je snel terug in oude patronen. Voor je het weet kom je in een negatieve spiraal van zelfverwijt, frustratie, verbetenheid om het anders en beter te doen. Om daar vervolgens weer in te ‘mislukken’. Ondertussen gaat het ritje in de mentale mallemolen maar door. Aline Aelberts, expert loopbaancoach bij Skill BuilderS, ging te rade bij Deb Dana en het boek De polyvagaaltheorie in therapie. Het ritme van regulatie. Ontdek hier haar inzichten.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor