Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Blog

LBB3

 

Weet jij waar je naartoe werkt in je leven? En in je professionele carrière? Zonder doel geen motivatie en zonder motivatie geen doel. We zijn allemaal op zoek naar 'werk-plek-geluk'. Maar misschien heb je begeleiding nodig om de juiste weg in je carrière in te slaan. Wellicht heb je al eens gehoord van loopbaanbegeleiding. Maar wat is dat precies? 

Blog loopbaanbegeleiding

0
Outplacement

 

Soms moet je als werkgever afscheid nemen van één of meer medewerkers. Outplacement biedt de kans om het verlies van een ontslag om te buigen naar een win-win voor jou en je medewerker. En belangrijk, het hoeft geen vervelende verplichting te zijn. Het is veel meer dan dat!

Blog Outplacement

0
50-50

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor