Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

Blog

Loopbaanbegeleiding

 

Weet jij waar je naartoe werkt in je leven? En in je professionele carrière? Zonder doel geen motivatie en zonder motivatie geen doel. We zijn allemaal op zoek naar 'werk-plek-geluk'.

Blog loopbaanbegeleiding

0
Outplacementblog

 

Soms moet je als werkgever afscheid nemen van één of meer medewerkers. Outplacement biedt de kans om een ontslag om te buigen naar een win-winsituatie voor beide partijen.

Blog Outplacement

0
Leadership

 

Modern leiderschap bevordert vertrouwen, authenticiteit en gedragen engagement. Zelfleiderschap bewaakt dit en creëert een feedbackcultuur. Zo ontstaat de omgeving waarin talent zich optimaal ontwikkelt.

Blog leadership

0
zoek het geluk op!

In een wereld van verandering staan welzijn en werkgeluk in de aandacht bij werkgevers en medewerkers. We zijn allemaal op zoek naar de juiste work-life balans.

Blog well-being

 

 

0
Wit

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor