Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

Blog

Loopbaanbegeleiding

 

Weet jij waar je naartoe werkt in je leven? En in je professionele carrière? Zonder doel geen motivatie en zonder motivatie geen doel. We zijn allemaal op zoek naar 'werk-plek-geluk'.

Blog loopbaanbegeleiding

0
Outplacementblog

 

Soms moet je als werkgever afscheid nemen van één of meer medewerkers. Outplacement biedt de kans om een ontslag om te buigen naar een win-winsituatie voor beide partijen.

Blog Outplacement

0
Leadership

 

Modern leiderschap bevordert vertrouwen, authenticiteit en gedragen engagement. Zelfleiderschap bewaakt dit en creëert een feedbackcultuur. Zo ontstaat de omgeving waarin talent zich optimaal ontwikkelt.

Blog leadership

0
zoek het geluk op!

In een wereld van verandering staan welzijn en werkgeluk in de aandacht bij werkgevers en medewerkers. We zijn allemaal op zoek naar de juiste work-life balans.

Blog well-being

 

 

0
Growth teamwork

Het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Iedere organisatie heeft belang bij gemotiveerde, deskundige en gezonde medewerkers. 

Blog talentontwikkeling

0
Op de koffie

In deze rubriek gaan we op de koffie bij inspirerende personen die bezig zijn met het actief en gericht aantrekken, ontwikkelen en inzetten van talent. Vérder met ieders talent!

Op de koffie

0
Wit

Contacteer ons

Jouw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor