Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/2023-01/banner%20talentontwikkeling-01.png

Blog Talentontwikkeling

Het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Iedere organisatie heeft belang bij gemotiveerde, deskundige en gezonde medewerkers die zich levenslang willen verder ontplooien! Om een duurzame flow van én energie én groei te kunnen realiseren, is het belangrijk blijvend te investeren in zelfontwikkeling.

Een frisse blik op aanwerven: opleiden als oplossing

Waarom ondervinden organisaties vandaag moeilijkheden om mensen via het 'klassieke proces' aan te werven en op te leiden? Moet het aanwervings- en selectieproces misschien herbekeken worden? Is de shift maken naar skill-based hiring & development de oplossing? Moeten we vroeg of laat allemaal reskillen en upskillen en investeren we best vandaag al in onze zelfontwikkeling, om duurzaam inzetbaar te zijn én te blijven

0
Opleiding als oplossing op aanwervingsprobleem
67-33
midden

Competentiedenken als antwoord op de 'War for Talent'

Wat zijn de uitdagingen van de toekomst en hoe kan HR hierin een rol spelen?
In 2024 verplicht de arbeidsdeal 5 verplichte opleidingsdagen aan te bieden aan medewerkers. Hoe start je hiermee?
Hoe worden in de toekomst vacatures snel ingevuld? Hoe zal alles verder evolueren met de structurele arbeidskrapte en de 'war for talent'? 

Stuk voor stuk vragen die meerdere Belgische KMO’s wakker houden.
Lees hier de inzichten van Marieke Van Lysebetten, HR Consultant bij Skill BuilderS.

0
Competentiemanagement als antwoord op War for Talent
67-33
midden

Kan je 'onderhandelen' aanleren?

Denk jij: “Onderhandelen, da’s een talent. Daarmee ben je geboren of niet; ik zal daar nooit echt goed in zijn”? Of geloof je toch eerder: “Met tijd, moeite en wat hulp kom ik er wel. Dan zal ik mijn mannetje/vrouwtje wel kunnen staan tijdens een onderhandeling”? Met een growth mindset ben je tot meer in staat dan je denkt

0
Growth mindset
67-33
Wit
midden

Coaching als katalysator van zelfreflectie

In het leven worden we vaak geconfronteerd met abstracte concepten, zoals persoonlijke groei, succes, en geluk. Hoewel deze concepten inspirerend en zingevend kunnen zijn, kunnen ze ook vaag en overweldigend aanvoelen. Een professionele coach kan ons ondersteunen om dergelijke concepten te vertalen in concrete doelen, om zelfreflectie te stimuleren en zo resultaten te behalen. Laat je inspireren door coachee Samuel.

0
Iedereen een coach
67-33
midden

Wat staat goede beslissingen in de weg?

Elke dag nemen we  - bewust of onbewust - duizenden kleine en grote beslissingen. Kan jij soms moeilijk de knoop doorhakken? Stel je jezelf de juiste vragen? Hanteer je het correcte beslissingsproces? Rien Vanyzere, psycholoog en trainer/consultant bij Skill BuilderS, zoomt in op het belang van elke stap in het beslissingsproces

0
Kritisch denken en beslissen
67-33
midden

Contacteer ons

Jouw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor