Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner2_1.jpg

Talentmobiliteit: aan het roer van je loopbaan

Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan. Het doel? Meer loopbaanzekerheid en werkgeluk.

Werkzekerheid verdwijnt

De kans dat je 30 jaar lang dezelfde job zal doen, is vandaag quasi onbestaande. Jobs verdwijnen en veranderen in sneltempo, werkzekerheid staat onder druk.

Bovendien worden loopbanen langer en wil je een job waarin je je goed voelt. Vandaag én binnen enkele jaren.

0
sfeerbeeld
67-33

 

0

Zet de stap naar loopbaanzekerheid

Als jij je talenten ontdekt, ontwikkelt en inzet, dan neem je zelf het roer van je loopbaan in handen. Je groeit door in de richting die jij wil, binnen of buiten je huidige organisatie. Dat is loopbaanzekerheid.

Jouw carrière lang willen we daar mee onze schouders onder zetten. De reden? Als jouw talent de plaats krijgt die het verdient, dan verandert dat je leven en straal je dat uit rondom jou. Daar doen we het voor! 

0
33-67

Waarom wij?

1. Kijk naar het grotere plaatje
Je wil niet enkel een job, maar werk dat aansluit bij je waarden, je ambities en je levensfase. Zodat je gelukkig bent, ook in je job. Wij denken daarin graag met jou mee.

2. Reken op passie en ervaring
Onze coaches werken vanuit passie voor mensen. Ze hebben een goed beeld van de arbeidsmarkt, krijgen een intensieve opleiding en wisselen voortdurend kennis en ervaring uit. Het zijn dus echte loopbaanspecialisten.

3. Boek sneller resultaat
Met een uitgebreid team, heel uiteenlopende specialisaties en tal van locaties vinden we snel de oplossing voor jouw uitdaging. ‘Klant- en resultaatgedrevenheid’ is één van onze kernwaarden en dat zal je merken.

sfeerbeeld
67-33
Onze oplossingen voor jou:
Icon

Zelfzorg

Vitaal, energiek en veerkrachtig aan het werk: staat dit ook bij jou op je wenslijstje? In een wereld in verandering houden we dagelijks heel wat ballen in de lucht. We streven allen naar een gezonde Work-Life balans met voldoende ruimte voor zelfzorg en zelfontplooiing.

Talent & Organisatie

Talent & Organisatie-ontwikkeling

Het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Iedere organisatie heeft belang bij gemotiveerde, deskundige en gezonde medewerkers. Om een duurzame flow van én energie én groei te kunnen realiseren, is het belangrijk terug te keren naar de kern van wie we zijn. Van daaruit verbinden we met onszelf, met elkaar en met de ruimere omgeving waarin we ons bewegen.

Talentadvies

Ontdek ons 'in-company' aanbod 

Ontdek ons open aanbod 

 

Ontdek hier enkele getuigenissen

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor