Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/kmo-portefeuille.jpg

KMO portefeuille

De Vlaamse Overheid erkent onze opleidingen al +10 jaar via de KMO-portefeuille. Hierdoor bent u als bedrijf zeker van kwaliteit en ontvangt u 20 à 30% steun.

Opgelet: nieuwe regelgeving vanaf 1/12/2019

 

Wat is de KMO-portefeuille?

De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid waardoor u als bedrijf financiële steun krijgt voor de aankoop van opleidingen en adviezen die de kwaliteit van uw onderneming verbeteren.

0

Erkend voor opleidingen

Skill BuilderS is erkend voor de pijler opleidingen van de KMO-portefeuille. Onze eerste erkenning dateert van 2006, de huidige erkenning – via een Qfor-certificaat – loopt van 29/11/2019 t.e.m. 29/11/2022. Enkel organisaties met ervaren, gekwalificeerde trainers worden erkend: u bent bij ons dus zeker van kwalitatieve trainingen.

0

Wat betekent dit voor u?

  • Bent u een kleine onderneming en investeert u in één van onze opleidingen?
    Dan geniet u vanaf 1/12/2019 nog 30% steun via de KMO-portefeuille met een maximum van 7.500 euro steun per jaar.
  • Bent u een middelgrote onderneming, dan krijgt u 20% steun met een maximum van 7.500 euro steun per jaar.

Meer info over de voorwaarden en aanvraag vindt u op de site van de KMO-portefeuille.

Talent Academy

Ontdek onze future proof opleidingen!

0
sfeerbeeld
67-33
0

Hulp nodig bij het aanvragen van de KMO-portefeuille?

We helpen u graag! Neem contact op met ons. Wij geven antwoord op uw vragen en helpen u met uw aanvraag. U kan ook altijd terecht bij 1700, het gratis informatienummer van de Vlaamse Overheid.

0
33-67

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Rekrutering? Een zaak van de medewerkers zelf

Nieuws
Recruitment

Rekrutering? Een zaak van de medewerkers zelf

Vérder met ieders talent. Daar staan we voor bij Skill BuilderS. Want wie vandaag zijn talenten ontdekt, ontwikkelt en inzet, is beter gewapend voor de toekomst. Van een eenvrouwbedrijf dat HR advies gaf in 1986 ontpopte Skill BuilderS zich tot een HR partner met meer dan 300 medewerkers, die jaarlijks meer dan 15.000 men­sen in of naar een job coachen. Maar hoe zetten we in op rekrute­ring en duurzame talentontwikkeling van onze eigen medewerkers? Lesley Arens van het HR-vaktijdschrift #ZigZagHR vroeg onze Human Capital Manager, Ruth Van Impe, naar haar inzichten.

Hoe gebruik ik efficiënt mijn tijd?

Inzicht
Time

Hoe gebruik ik efficiënt mijn tijd?

Je hebt zo van die dagen waarbij je deadlines moet halen, je nog je administratie in orde moet krijgen en er maar geen einde aan die stroom van e-mails in je mailbox komt. Hoe los je zo van die momenten op? En vooral, hoe kan je dergelijke momenten voorkomen? Julie Vertommen, Gezondheidspsycholoog en Career Counselor bij Skill BuilderS, geeft alvast enkele tips op weg naar een beter focus management.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor