Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/kmo-portefeuille.jpg

KMO portefeuille

De Vlaamse Overheid erkent onze opleidingen al +10 jaar via de KMO-portefeuille. Hierdoor bent u als bedrijf zeker  van kwaliteit en ontvangt u 30 à 40% steun.

 

Wat is de KMO-portefeuille?

De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid waardoor u als bedrijf financiële steun krijgt voor de aankoop van opleidingen en adviezen die de kwaliteit van uw onderneming verbeteren.

Erkend voor opleidingen

SBS Skill BuilderS is erkend voor de pijler opleidingen van de KMO-portefeuille. Onze eerste erkenning dateert van 2006, de huidige erkenning – via een Qfor-certificaat – loopt van 27/02/2015 t.e.m. 28/02/2020. Enkel organisaties met ervaren, gekwalificeerde trainers worden erkend: u bent bij ons dus zeker van kwalitatieve trainingen.

Wat betekent dit voor u?

Bent u een kleine onderneming en investeert u in één van onze opleidingen, dan krijgt u 40% steun via de KMO-portefeuille met een maximum van 10.000 euro steun per jaar. Bent u een middelgrote onderneming, dan krijgt u 30% steun met een maximum van 15.000 euro steun per jaar. Meer info over de voorwaarden en aanvraag vindt u op de site van de KMO-portefeuille.

sfeerbeeld

Hulp nodig bij het aanvragen van de KMO-portefeuille?

We helpen u graag! Neem contact op met ons. Wij geven antwoord op uw vragen en helpen u met uw aanvraag. U kan ook altijd terecht bij 1700, het gratis informatienummer van de Vlaamse Overheid.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

Qfor
Certo
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
VDAB
Loopbaancheques