Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/kmo-portefeuille.jpg

KMO portefeuille

De Vlaamse Overheid erkent heel wat van ons aanbod opleidingen, groeitrajecten en workshops  via de KMO-portefeuille. En dit al meer dan 10 jaar. Hierdoor ben je als bedrijf  zeker van kwaliteit en ontvang je 20 à 30% steun.

Opgelet: nieuwe regelgeving vanaf 1/1/2023.

 

Wat is de KMO-portefeuille?

De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid waardoor je als bedrijf financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

0

Erkend voor opleidingen

Skill BuilderS is erkend voor heel wat opleidingen via de KMO-portefeuille. Onze eerste erkenning dateert van 2006, de huidige erkenning – via een Qfor-certificaat werd uitgereikt op 8/11/2022. Enkel organisaties met ervaren, gekwalificeerde trainers worden erkend. Een steekproef van Qfor bij onze klanten gaf ons een score van 100% tevredenheid. Je bent bij ons dus zeker van kwalitatieve trainingen.

Komt onze ICF Certified Coach opleiding in aanmerking voor KMO-portefuille?

1.    Ja, als een HR-manager, zaakvoerder, leidinggevende, … de opleiding volgt met het specifieke doel om de opgedane kennis (bv. op vlak van arbeidsorganisatie) te vertalen in diens eigen team/ KMO zal eerder voldaan zijn aan deze voorwaarden.

2.    Neen, een zelfstandig coach, loopbaanbegeleider, … die de opleiding volgt om vervolgens externe dienstverlening aan te bieden (al dan niet op vlak van personeelsmanagement binnen andere kmo’s) komt niet in aanmerking, gelet op de hierboven vermelde voorwaarden.

0

Wat betekent dit voor jou?

  • Ben je een kleine onderneming en investeer je in één van onze opleidingen?
    Dan geniet je 30% steun via de KMO-portefeuille met een maximum van 7.500 euro steun per jaar.
  • Ben je een middelgrote onderneming, dan krijg je 20% steun met een maximum van 7.500 euro steun per jaar.

Meer info over de voorwaarden en aanvraag vind je op de site van de KMO-portefeuille.

0

 

 

0
67-33
0

Hulp nodig bij het aanvragen van de KMO-portefeuille?

We helpen je graag! Neem contact op met ons. Wij geven antwoord op je vragen en helpen je met je aanvraag. 

0
33-67

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor