Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/team.jpg

Team

‘Vérder met ieders talent!’, daar staan en gaan we voor.
Even kennismaken met het team achter die visie?
Ontdek hieronder wat ons bindt en uniek maakt!

 

Getalenteerd…

Coach, consultant, trainer, projectleider, marketeer, sales of support: welke rol we ook invullen, er is heel wat dat ons bindt. Bij aanwerving mikken we voluit op polyvalente, proactieve, betrokken en enthousiaste Skill BuilderS die hun talenten blijven ontplooien.

Waardevol…

Onze waarden leven binnen ons bedrijf. We screenen erop bij aanwerving, toetsen er onze beslissingen aan af en zetten ze regelmatig in de kijker. Dit zijn onze kernwaarden:

 • Teamgedreven: door samen te werken, bereiken we meer en zetten we onze individuele talenten optimaal in.
   
 • Klantgedreven: we werken vanuit de noden van elke klant en stemmen – in co-creatie - onze oplossingen daarop af.
   
 • Willing to sweep the floor: we steken onze handen uit de mouwen om de vooropgestelde resultaten te bereiken en te overtreffen.
   
 • Resultaatgedreven : vanuit de bovenstaande drie waarden gaan we voor een optimaal resultaat voor onze klanten.
0

En uniek!

Met een team van +300 Skill BuilderS die staan en gaan voor ‘Verder met ieders talent!’, mogen we wel zeggen dat we uniek zijn. Dit waarderen onze klanten:

 • Snel een oplossing op maat | We maken  gebruik van performante tools. Het doel? Sneller een oplossing op maat, met een optimale klantenervaring en planning.
   
 • Up-to-date ervaring | We  hebben praktijkervaring en spreken uw taal. Dat bevordert de herkenbaarheid en geloofwaardigheid van elk traject.
   
 • Slimme kruisbestuiving | Teamleden delen hun inzichten met elkaar zodat u de kennis en ervaring van het hele team krijgt. Zo verrijken we elkaar én u.
0
Team
67-33

A Great Place to Work

Naast onze bekroning in 2020 werden we in 2021 opnieuw door Vlerick bekroond tot Great Place to Work. We zijn ongelofelijk fier op deze erkenning en heel dankbaar tegenover onze collega's om elke dag het verschil te maken! Voor onze coachees, deelnemers, klanten én collega’s!

0
Voor de 2de maal op rij werd Skill Builders bekroond tot Great Place to Work
67-33

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Rekrutering? Een zaak van de medewerkers zelf

Nieuws
Recruitment

Rekrutering? Een zaak van de medewerkers zelf

Vérder met ieders talent. Daar staan we voor bij Skill BuilderS. Want wie vandaag zijn talenten ontdekt, ontwikkelt en inzet, is beter gewapend voor de toekomst. Van een eenvrouwbedrijf dat HR advies gaf in 1986 ontpopte Skill BuilderS zich tot een HR partner met meer dan 300 medewerkers, die jaarlijks meer dan 15.000 men­sen in of naar een job coachen. Maar hoe zetten we in op rekrute­ring en duurzame talentontwikkeling van onze eigen medewerkers? Lesley Arens van het HR-vaktijdschrift #ZigZagHR vroeg onze Human Capital Manager, Ruth Van Impe, naar haar inzichten.

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor