Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/banner10.jpg

Zelfzorg

Vitaal, energiek en veerkrachtig aan het werk: staat dit ook bij jou op je wenslijstje? In een wereld in verandering houden we dagelijks heel wat ballen in de lucht. We streven allen naar een gezonde Work-Life balans met voldoende ruimte voor zelfzorg en zelfontplooiing.

Ontdek onze unieke oplossingen

Burn-outbegeleiding via Fedris

In het kader van burn-out preventie in de ziekenhuis- en bankensector startte Fedris in 2019 een pilootproject. In 2020 tijdens de COVID-crisis werd dit project uitgebreid naar de volledige zorgsector. Uit een analyse van het pilootproject eind 2023 kwamen zeer positieve resultaten. Bij meer dan 75% is de diagnose burn-out na de begeleiding niet langer van toepassing. Vanuit het ministerie van Volksgezondheid werd beslist dit project nog verder uit te breiden.

Loop jij risico op burn-out?

Merk je dat je houding ten opzichte van het werk en de collega’s veranderd is? Mis je ’s ochtends de energie om aan de werkdag te beginnen? Lukt het niet meer om je ten volle op taken te concentreren en reageer je soms kort naar collega’s terwijl je dat vroeger nooit deed?

Doe de test

Ontdek onze visie op Care for Talent

Maak kennis met ons team

0

Ontdek onze e-learning modules 

Voeding en slaap zijn sleutelfactoren in jouw strijd tegen stress. Wil je graag energiek en veerkrachtig in het leven staan? Beter bestand zijn tegen dagelijkse stress?

Ontdek onze inzichten rond:

Je betaalt 40 euro per e-learning. Teken je daarna in op onze Less Stress Academy, dan wordt het bedrag van 40 euro in mindering gebracht. 

0
50-50
midden
Ontdek hier een getuigenis 'Re-integratie'

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
Combilogo Vlaanderen en ESF
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor