Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraag je je af of hoe Skill BuilderS jouw ideale partner kan zijn? Wens je meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met jou mee!

/sites/default/files/public/header-images/brandweervrouwtje_banner-blue.png

Loop jij risico op burn-out?

Merk je dat je houding ten opzichte van het werk en de collega’s veranderd is? Mis je ’s ochtends de energie om aan de werkdag te beginnen? Lukt het niet meer om je ten volle op taken te concentreren en reageer je soms kort naar collega’s terwijl je dat vroeger nooit deed?

Je zit mogelijks in de gevarenzone voor burn-out.

Wetenschappers van KU Leuven ontwikkelden hiervoor een nieuwe vragenlijst. Je kan hiermee zelf onderzoeken of er een risico op burn-out is.

Je kan de vragenlijst hieronder invullen. Klik op onderstaande button om de test te starten en geef voor elke stelling aan hoe vaak die voor jou van toepassing is.

 

Totale score :
Bedankt voor je deelname !

Je scoort rood op de Burnout Assessment Tool. Dat betekent dat er hoogst waarschijnlijk sprake is van burn-out.

Contacteer ons gerust voor een diepgaande diagnose. We bezorgen je snel een afspraak in één onze 45 locaties en staan jou graag bij om jouw talent opnieuw aan te wakkeren en in te zetten. Je kan ons bereiken op 053 85 77 70 of via mail aan neleke@skillbuilders.be

Citatie: Shaufeli, W.B., De Witte, H. & Desart, S. (2019). Handleiding Burnout Assessment Tool (BAT). KU Leuven, België: Intern Rapport.
 

Totale score :
Bedankt voor je deelname !

Je scoort oranje op de Burnout Assessment Tool. Dat betekent dat er sprake is van risico op burn-out. Dit kan een eerste indicatie zijn om na te gaan wat je kan ondernemen om jouw work-life happiness terug op te schroeven.

Contacteer ons gerust op 053 85 7770 of via mail aan neleke@skillbuilders.be. We denken graag met je mee.

Citatie: Shaufeli, W.B., De Witte, H. & Desart, S. (2019). Handleiding Burnout Assessment Tool (BAT). KU Leuven, België: Intern Rapport.
 

Totale score :
Bedankt voor je deelname !

Je scoort groen op de Burnout Assessment Tool. Dat betekent dat er geen sprake is van risico op burn-out.

Heb je hier bijkomende vragen over, contacteer ons op 053 85 77 70 of via mail aan neleke@skillbuilders.be

Citatie: Shaufeli, W.B., De Witte, H. & Desart, S. (2019). Handleiding Burnout Assessment Tool (BAT). KU Leuven, België: Intern Rapport.
Uitputting
Mentale distantie
Cognitieve ontregeling
Emotionele ontregeling
Psychische spanningsklachten
Psychosomatische klachten

Let op !

De Burn-out Assessment Tool (of BAT) stelt geen diagnose! De resultaten van deze test geven een eerste indicatie over het risico op burn-out.

Heb je hierover vragen?

Neem dan contact op met ons via 053 85 77 70 of neleke@skillbuilders.be

 

Citatie: Schaufeli, W.B., De Witte, H. & Desart, S. (2019).

Handleiding Burnout Assessment Tool (BAT). KU Leuven, België: Intern Rapport.

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Deconnecteren natuur

De-connectie

Inzicht

Ben jij vastgekluisterd aan je smartphone? Ook 's avonds wanneer je je voorneemt om even te de-connecteren en bij te tanken voor de volgende dag? Het is tegenwoordig geen evidentie om even offline te gaan in dit, steeds veranderende, digitale tijdperk. Lees en ontdek hoe ook onze coach Sanne Branders af en toe worstelt met het tijdig uitzetten van haar smartphone.  

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor