Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/brandweervrouwtje_banner-blue.png

Loop jij risico op burn-out?

Merk je dat je houding ten opzichte van het werk en de collega’s veranderd is? Mis je ’s ochtends de energie om aan de werkdag te beginnen? Lukt het niet meer om je ten volle op taken te concentreren en reageer je soms kort naar collega’s terwijl je dat vroeger nooit deed?

Je zit mogelijks in de gevarenzone voor burn-out.

Wetenschappers van KU Leuven ontwikkelden hiervoor een nieuwe vragenlijst. Je kan hiermee zelf onderzoeken of er een risico op burn-out is.

Je kan de vragenlijst hieronder invullen. Klik op onderstaande button om de test te starten en geef voor elke stelling aan hoe vaak die voor jou van toepassing is.

 

Totale score :
Bedankt voor je deelname !

Je scoort rood op de Burnout Assessment Tool. Dat betekent dat er hoogst waarschijnlijk sprake is van burn-out.

Contacteer ons gerust voor een diepgaande diagnose. We bezorgen je snel een afspraak in één onze 45 locaties en staan jou graag bij om jouw talent opnieuw aan te wakkeren en in te zetten. Je kan ons bereiken op 053 85 77 70 of via mail aan neleke@skillbuilders.be

Citatie: Shaufeli, W.B., De Witte, H. & Desart, S. (2019). Handleiding Burnout Assessment Tool (BAT). KU Leuven, België: Intern Rapport.
 

Totale score :
Bedankt voor je deelname !

Je scoort oranje op de Burnout Assessment Tool. Dat betekent dat er sprake is van risico op burn-out. Dit kan een eerste indicatie zijn om na te gaan wat je kan ondernemen om jouw work-life happiness terug op te schroeven.

Contacteer ons gerust op 053 85 7770 of via mail aan neleke@skillbuilders.be. We denken graag met je mee.

Citatie: Shaufeli, W.B., De Witte, H. & Desart, S. (2019). Handleiding Burnout Assessment Tool (BAT). KU Leuven, België: Intern Rapport.
 

Totale score :
Bedankt voor je deelname !

Je scoort groen op de Burnout Assessment Tool. Dat betekent dat er geen sprake is van risico op burn-out.

Heb je hier bijkomende vragen over, contacteer ons op 053 85 77 70 of via mail aan neleke@skillbuilders.be

Citatie: Shaufeli, W.B., De Witte, H. & Desart, S. (2019). Handleiding Burnout Assessment Tool (BAT). KU Leuven, België: Intern Rapport.
Uitputting
Mentale distantie
Cognitieve ontregeling
Emotionele ontregeling
Psychische spanningsklachten
Psychosomatische klachten

Let op !

De Burn-out Assessment Tool (of BAT) stelt geen diagnose! De resultaten van deze test geven een eerste indicatie over het risico op burn-out.

Heb je hierover vragen?

Neem dan contact op met ons via 053 85 77 70 of neleke@skillbuilders.be

 

Citatie: Schaufeli, W.B., De Witte, H. & Desart, S. (2019).

Handleiding Burnout Assessment Tool (BAT). KU Leuven, België: Intern Rapport.

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Stress bij nieuwe normaal?

Ervaar jij stress bij de aanpassing aan het nieuwe normaal?

Inzicht

We hebben ons de laatste twee jaar met vallen en opstaan heel vaak moeten aanpassen. Maar die laatste aanpassing, aan het zogenaamde nieuwe normaal, die lijken we vanzelfsprekend te vinden. Want dat is hetgeen waar we zo lang naar uitgekeken hebben, toch? Saskia Poelmans, psycholoog en stress-& burn-outcoach bij Skill BuilderS, stelde haar Linkedin-netwerk de vraag. Ontdek hier de resultaten.

Het taboe van stress ...

Het taboe van stress

Inzicht

Stress... we hebben het allemaal en toch vinden we het vaak heel moeilijk om erover te praten, laat staan er iets aan te doen. In een bevraging op LinkedIn ging Anouk Smets, coach the coach bij Skill BuilderS, op zoek naar wie mensen in vertrouwen nemen wanneer ze stressklachten ervaren. Bij wie kunnen ze terecht met hun gedachten en gevoelens wanneer het niet zo goed gaat?

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor