We blijven geconnecteerd,
persoonlijk zoals altijd,
digitaal nog meer dan vroeger

Ontdek onze digitale oplossingen

Uw bedrijf in transformatie?

Praktisch

xxxx

Jouw talentmobiliteit

Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan. Ontdek, ontwikkel en zet je talenten optimaal in. Wij ondersteunen jou in elke stap van je loopbaan.

Bedrijf & Talent Mobility

Talent Mobility –  de juiste talenten aantrekken, ontwikkelen en inzetten is de sleutel voor een wendbaar, competitief bedrijf. Wij zetten er mee onze schouders onder.

Verder met ieders talent!

Organisaties en mensen die een rol willen blijven spelen in onze snel veranderende wereld, moeten hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. SBS Skill BuilderS draagt graag bij tot die talentmobiliteit. 

Contact

Vraagt u zich of hoe SBS Skill BuilderS uw ideale partner kan zijn? Wenst u meer info over één van onze trajecten? Geef ons een seintje. We denken graag met u mee!

/sites/default/files/public/header-images/brandweervrouwtje_banner-blue.png

Loop jij risico op burn-out?

Merk je dat je houding ten opzichte van het werk en de collega’s veranderd is? Mis je ’s ochtends de energie om aan de werkdag te beginnen? Lukt het niet meer om je ten volle op taken te concentreren en reageer je soms kort naar collega’s terwijl je dat vroeger nooit deed?

Je zit mogelijks in de gevarenzone voor burn-out.

Wetenschappers van KU Leuven ontwikkelden hiervoor een nieuwe vragenlijst. Je kan hiermee zelf onderzoeken of er een risico op burn-out is.

Je kan de vragenlijst hieronder invullen. Klik op onderstaande button om de test te starten en geef voor elke stelling aan hoe vaak die voor jou van toepassing is.

 

Totale score :
Bedankt voor je deelname !

Je scoort rood op de Burnout Assessment Tool. Dat betekent dat er hoogst waarschijnlijk sprake is van burn-out.

Contacteer ons gerust voor een diepgaande diagnose. We bezorgen je snel een afspraak in één onze 45 locaties en staan jou graag bij om jouw talent opnieuw aan te wakkeren en in te zetten. Je kan ons bereiken op 053 85 77 70 of via mail aan neleke@skillbuilders.be

Citatie: Shaufeli, W.B., De Witte, H. & Desart, S. (2019). Handleiding Burnout Assessment Tool (BAT). KU Leuven, België: Intern Rapport.
 

Totale score :
Bedankt voor je deelname !

Je scoort oranje op de Burnout Assessment Tool. Dat betekent dat er sprake is van risico op burn-out. Dit kan een eerste indicatie zijn om na te gaan wat je kan ondernemen om jouw work-life happiness terug op te schroeven.

Contacteer ons gerust op 053 85 7770 of via mail aan neleke@skillbuilders.be. We denken graag met je mee.

Citatie: Shaufeli, W.B., De Witte, H. & Desart, S. (2019). Handleiding Burnout Assessment Tool (BAT). KU Leuven, België: Intern Rapport.
 

Totale score :
Bedankt voor je deelname !

Je scoort groen op de Burnout Assessment Tool. Dat betekent dat er geen sprake is van risico op burn-out.

Heb je hier bijkomende vragen over, contacteer ons op 053 85 77 70 of via mail aan neleke@skillbuilders.be

Citatie: Shaufeli, W.B., De Witte, H. & Desart, S. (2019). Handleiding Burnout Assessment Tool (BAT). KU Leuven, België: Intern Rapport.
Uitputting
Mentale distantie
Cognitieve ontregeling
Emotionele ontregeling
Psychische spanningsklachten
Psychosomatische klachten

Let op !

De Burn-out Assessment Tool (of BAT) stelt geen diagnose! De resultaten van deze test geven een eerste indicatie over het risico op burn-out.

Heb je hierover vragen?

Neem dan contact op met ons via 053 85 77 70 of neleke@skillbuilders.be

 

Citatie: Schaufeli, W.B., De Witte, H. & Desart, S. (2019).

Handleiding Burnout Assessment Tool (BAT). KU Leuven, België: Intern Rapport.

Relevante Tips, Nieuws & Inzichten

Hebben we ons geluk zelf in de hand?

Inzicht
Hebben we ons geluk zelf in de hand?

Hebben we ons geluk zelf in de hand?

Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. When life gives you lemons, add a little gin and tonic.  Het zijn slechts twee voorbeelden van het soort quotes die alomtegenwoordig  zijn. En eigenlijk komen ze allemaal neer op het volgende: we hebben ons geluk zelf in de hand. Fantastisch toch! Of niet? Wat als ik niet meer weet in welke doos op zolder ik mijn slingers heb opgeborgen? Of wat als ik het recept voor gin-tonic niet ken? Wat dan? We vroegen onze collega Saskia Poelmans, psycholoog burn-out begeleiding, naar antwoorden.

De 7 V's van je innerlijk kompas

Inzicht
De 7 V's van je innerlijke kompas, ook in crisissituaties

De 7 V's van je innerlijk kompas

Crisissituaties brengen heel wat emoties met zich mee. En die emoties zijn soms zelfs zo heftig dat ze ons compleet overspoelen of bevriezen. Hoe kan je er nu voor zorgen dat je niet voorbijgaat aan die emoties maar tegelijkertijd ook wel je pad blijft volgen en groeit? Geïnspireerd op de adviezen van Dr. Jim Taylor geeft onze expert loopbaancoach Anouk Smets enkele handvaten om in tijden van crisis je innerlijk kompas terug te vinden en meester te blijven over de weg die je wil bewandelen. 

Contacteer ons

Uw uitdaging aan ons voorleggen? Meer info over één van onze trajecten? Geef een seintje, we denken graag met u mee!

Vind een kantoor

VDAB
Loopbaancheques
ESF
EU
Vlaanderen
Actiris Brussels
Kmo-Portefeuille
Certo
Qfor